ANALIZA KONKURENCE JE KLJUČ DO USPEHA NA SPLETU

Analiza konkurence na spletu in raziskava trga sta preverjeno najboljši začetek vsakega projekta digitalega marketinga ali optimizacije spletne strani.

Najverjetneje ste tudi že slišali, kako v košarki ali nogometu trenerji in igralci pred pomembnimi tekmami taktizirajo, preučujejo nasprotnike, iščejo svojega asa v rokavu. Podobno velja v poslu in na spletu. Sploh če želite biti na najvišjih mestih v Google. V te namene izvajamo analizo konkurence in trga.

Analiza konkurence in trga ni le analiza!

Nepoznavanje ali slabo razumevanje glavnih aktivnosti konkurentov in dogajanja na tržišču, je najpogostejši vzrok za neuspeh oz. pomanjkljiv uspeh projektov in optimizacije strani. Vsak odločevalec v podjetju ve, da se pametne in prave odločitve, sprejema na podlagi popolnega pregleda nad stanjem in popolnimi informacijami za odločanje.

Ravno tako se uspehi ne pojavljajo po naključjih. Osnova vseh učinkovitih spletnih strani, kampanj in uspehov v digitalnem marketingu so prave in popolne informacije za odločanje. Zanesljivo in konsistentno realizacijo lahko nizate le, ko podrobno poznate in upravljate vse dejavnike ter elemente, ki uplivajo na vaš uspeh.

Analiza konkurence in trga – načrt z “garancijo” za uspeh na spletu

Zavedati se morate, da je na spletu prostora, le za peščico najbolj učinkovitih podjetij v vsaki branži. Analiza konkurence in raziskava tgga sta najboljša predpriprava in garancija za uspeh. Poleg rojevanja pametnih in prebrisanih pristopov, ki vam bodo prihranili čas in denar vam z analizo trga poensostavljeno poiščetmo in lažje utrdimo tudi vaše konkurenčne prednosti.

Da bo že samo sodelovanje z nami ena od vaših konkurenčnih prednosti, smo v preteklih letih v sodelovanju z najvčjim strankami in partnerji znotraj največje mreže za digitalnmi marketing v svetu (WSI), razvili lasten in sistematičen proces analize konkurence ter lastna orodja, ki nam omogočajo se dokopati do neprecenljivih informacij in sprejemati edinstvene odločitve. Več o analizi konkurence, si lahko preberete tudi v prispevku na našem blogu: Osnovna analiza konkurence na spletu v petih korakih!

Z analizo konkurence in tržišča si tako zagotovite vpogled v strategije, taktike in aktivnosti vaših ključnih konkurentov ter trendov na trgu. Natančno boste izvedeli tudi:

 • kaj in kako počnejo konkurenti,
 • v čem so boljši,
 • v čem so slabši,
 • kakšne trende narekuje tržišče,
 • kakšen je načrt za zakrpat to verzel in kje so priložnosti za vas.

V naši agenciji si uspešnih projektov spletne optimizacije SEO ali vsebinskega marketinga sploh ne predstavljamo brez predhodne analize konkurence. Izsledke  iz analize in raziskave tržišča predstavimo v poročilu s priporočili ali v obliki izdelane celovite digitalne strategije, ki bo poosebljala vaš načrt do uspeha na spletu.

 

 

Analiza konkurence na spletu je prvi korak na poti k uspehu na spletu. Naročite svojo analizo konkurence še danes.

Kaj obsega analiza konkurence in raziskava tržišča?

Analizo konkurence in trga opravljamo ročno in z uporabo le najboljših orodij. Raziskava tržišča in analiza konkurenca, lahko vključuje:

 • analizo trga, trendov in dinamike samih specifik panoge
 • analizo vaših strank in želj,
 • analizo dinamike vašega posla in vaših potreb.
 • analizo spletne strani,
 • SEO analizo in analizo uvrstitev v spletnih iskalnikih,
 • analizo ključnih besed,
 • analizo stanja na področju spletnega oglaševanja,
 • analizo uporabe socialnih omrežij,
 • primerjavo aktivnosti na področju vsebinskega marketinga,
 • pripravo končnega poročila.

Skladno z vašimi cilji bomo analizo konkurence in raziskavo tržišča prilagodili vašim specifičnim potrebam.

Na podlagi zgornjih raziskav in analiz bomo vsakemu projektu pripisali ključno razlagougotovitve, in priporočila za najbolj učinkovito razporeditev vašega proračuna.

Izhodišča analize konkurence in trga nam ob že povedanem omogočajo izbrati tudi najbolj optimalno kombinacijo storitev in rešitev za vaš primer, ki jih nato tudi implementiramo.

V kolikor se zanimate le za preverbo posameznega področja digitalnega marketinga, izvajamo tudi delne analize kot so: analiza spletne strani, analiza SEO (on site optimizacija), analiza uvrstitev v spletnih iskalnikih, analiza konkurence na socialnih omrežjih, raziskave ključnih besed, itd..

Le korak vas še loči od vsega, kar bi morali vedeti že zdavnaj!

Stopite v stik z našimi svetovalci in strokovnjaki za digitalni marketing še danes. Razkrili bomo vse kar počne vaša konkurenca, kako, prednosti in nevarnosti ter vam propravili unikaten načrt do uspeha na spletu.

 Vnesite vaše podatke:

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Naročite analizo obstoječe spletne strani

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.


Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Naročam:

Analiza spletne strani
SEO analiza
Analiza konkurence
Analiza spletne strani

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

Pisanje člankov, blog, pravila

KAKO PISATI BLOG? 7 NASVETOV ZA PISANJE DOBRIH ČLANKOV

Pisana beseda je pomembno orodje komunikacije, ki je, z napredkom tehnologije in porastom svetovnega spleta, ponovno pridobila na pomenu. Z njo vsakodnevno komuniciramo v...
Izdelava spletnih strani Wordpress

IZDELAVA SPLETNIH STRANI: 10 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI WORDPRESS

V kolikor razmišljate o: prenovi spletne strani, si želite bolj enostavno dodajati in urejati vsebine, ali želite poenostavljeno upravljati spletno stran...
pristajalna-stran-landing-page

ANATOMIJA UČINKOVITE PRISTAJALNE STRANI V DIGITALNEM TRŽENJU

Ena večjih napak digitalnega trženja, ki jo še vedno prepogosto zasledimo v praksi, je pošiljanje obiskovalcev (z oglaševalskimi kampanjami ali optimizacijo spletne ...
Kako izdelati spletno stran 7 korakov

7 KORAKOV DO POPOLNE SPLETNE STRANI ZA VAŠ POSEL

Dandanes je spletna stran vašega podjetja veliko več, kot le informacijska točka, kjer stranke dobijo več informacij o vaši ponudbi; je vaše glavno prodajno orodje,...

Matej and his team did an awesome job in helping me figure out why my website dropped in rankings on Google after the last Google quality update this Summer (2017). He is very dedicated and was only SEO expert worldwide (from twelfth I contacted) that knew from the get go what have happen and what to do from here on. We correct everything and my site is ranking even higher now. Very recommended!

Ofir B., www.99bitcoin.com (Izrael, 2017)

Pohvale Digimedii in Mateju za odlično izdelano spletno stran, nad katero smo mi in naše stranke navdušeni. Priporočam!

Črt Banko, Crodent.net (2016)

Matej did a fantastic job with my SEO audit and competition analysis. He provided with detailed feedback about what specifically needed to be improved on my site and how to beat all the competition. The best SEO professional I ever worked with. I am now hiring him to complete several other SEO related projects.

Svetovno znan Afilliate Marketer James R. (ZDA, 2017)

Zelo sem vesela, da sem za izdelavo spletne strani izbrala Digimedio in Mateja, saj je človek, ki se za stranko zares potrudi, jo spodbuja in stalno spremlja, ji svetuje ter poišče najboljše rešitve za končni rezultat – izdelavo kvalitetne spletne strani in oglaševanja.

Manica Smrdelj, vodja profesionalnega vokalnega studia, Studio Cantica, Manica Smrdelj, /s.p. (2013)

Od prvega pogovora dalje so pristopil zavzeto, profesionalno in strokovno. Sprva niti nisem vedel kaj sploh splet prinaša, a želel sem si nekaj posebnega in učinkovitega. Kot so mi obljubili, so upoštevali vse moje želje, spletna stran je enostavna za upravljanje, oblikovana po naših željah in po pol leta prinaša dnevno nova povpraševanja ter polni več, kot tretjino hotela. Profesionalnost in zavzetost, ki je prinesla nepredstavljive rezultate. Toplo priporočam.

Samo, direktor družinskega hotela (2012)

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-anis-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-crodent-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
coca-cola
logo-stranka-wsi-web-marketing-sunsweet-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
clinica-da-mama
alea
mardi-gras-casino
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-marketinška-agencija-3port