DIGITALNA AGENCIJA, Z OSEBNIM PRISTOPOM

DIGIMEDIA, digitalni marketing, smo vaš ključ do uspeha na spletu. Če se sprašujete kako povečati prodajo, pridobiti več novih strank, prodati več obstoječim strankam, pridobiti več kontaktov ali kaj početi z obstoječimi kontakti ter kako jih monetizirati ali potrebujete le še boljšo, profesionalno in učinkovito spletno stran, ste na pravem mestu!

Smo digitalna agencija, strokovnjaki za digitalni marketing in spletno prodajo z več, kot deset letnimi globalnimi (ter lokalnimi) izkušnjami, dela po najboljših praksah, z neprestanim spremljanjem in implementiranjem novosti.

Ekipo sestavljamo izkušeni in nadobudni specialisti z obilo tudi globalnih izkušenj, znanja in že doseženih uspehov. Strokovnjake, posameznike, nas je v digitalno agencijo povezalo zavedanje, da smo v svojem delu zares izvrstni in v nekaterih pogledih, znanjih, izkušnjah, edinstveni v Sloveniji, tako v izdelovanju, kot optimizaciji spletnih strani.

Svoje delo obožujemo, ker lahko v svetu digitalnega marketinga, s spletno analitiko, vsak dan merimo in spremljamo, kako naše stranke vsakodnevo napredujejo. Mednarodni projekti in prestižne nagrade niso naključje. Slovenskim in tujim podjetjem optimiziramo digitalni nastop “do roba” in povečamo prodajo ter prihodke na slovenskem ali mednarodnih trgih. Svoje delo opravljamo po vodilnih pristopih in z uporabo naprednih orodij ter rešitev digitalnega marketinga. Vse kar implementiramo  pa je povsem prilagojeno vašim ciljem, željam in potrebam.

ZAKAJ SMO TU?

Najboljše se prodajajo izdelki in storitve z najboljšim marketingom. Marketing brez digitalnega, ne obstaja več. Samo pomislite kolikokrat dnevno sami in ljudje okoli vas primejo telefon v roke, gledajo v monitor svojega račnalnika ali prebirajo elektronska sporočla. Mi vam pomagamo v teh trenutkih prodati z optimiziranim proračunom.

Podjetjem in podjetnikom, kot ste vi svetujemo, pripravljamo strategije in implementiramo učinkoite rešitve digitalnega marketinga zadnjih generacij in po preverjenih najboljših praksah.

Izvajamo vodilne digitalne prakse in implementiramo učinkovite rešitve digitalnega marketinga, prilagojene vašemu specifičnemu primeru oz. bolj natančno rečeno, času, potrebam vašega posla in željam vaših kupcev. Smo digitalna agencija z ogromno znanja in izkušenj, kar nekaj skovanih uspehov in okno do tudi vašega uspeha na spletu.

DIGIMEDIA digitalni marketing, v številkah, smo digitalna agencija s: skoraj 10 let izkušenj in lastnega “know how-a”, več kot 15 lokalnih in več kot 25 globalnih izkušenih strokovnjakov,  več kot 150 strank in že več, kot 250 uspešnih projektov ter digitalnih kampanj. Naše storitve izvajamo v več jezikih (Slovenščina, Angleščina, Italjanščina, Nemščina, Ruščina, Hrvaščina, Srbščina, itd.) na še večjem številu mednarodnih trgov.

Ključi do vaših ter naših uspehov in konkurenčnih prednosti:

 • Ažurno spremljanje globalnih in lokalnih trendov na področju digitalnega marketinga in delovanja digitalnih (marketinških) agencij;
 • Popolno prilaganje strategij in rešitev trženja potrebam naročnika (rešitve na ključ);
 • Poglobljene študije posameznega primera, konkretnega trga, konkurence vaših potreb in potreb vaših strank, tako ko le najboljuspešne in priznane marketinške agencije;
 • Identifikacija in implementacija delnih ali celovitih personaliziranih strategij, taktik in učinkovitih rešitev digitalnega marketinga za doseganje ključnih kupcev in ciljev tako na lokalni, kot tudi na globalni ravni; nič več in nič manj kot točno tisto, kar potrebujete.
 • Analitsko strateški pristop usmerjen v vaše stranke, cilje in rezultate.
 • Zagotovilo kakovosti z uporabo le preverjenih trendov in vodilnih, najboljših praks ter najprimernejših sodobnih tehnologij zadnjih generacij  s področja digitalnega marketinga.

Posebni smo v tem, da karkoli počnemo, se poglobimo in naredimo to po najboljših močeh, zato se tudi vse bolj specializiramo v posamezne panoge, segmente in rešitve. Najboljši smo v izdelavi strani in pridobivanju novih strank za vaš posel, tako doma kot v tujini.

Digitalno agencijo, ki diha in ustvarja po načelih vodilnih v panogi, sestavljamo:

 • Specialisti za spletni dizajn in razvoj spletnih strani;
 • Specialista za spletno analitiko,  strokovnjaka za uporabniško izkušnjo in optimizacijo konverzije ter vašega proračuna.
 • Programerji za razvoj spletnih mest in tehnično podporo;
 • Upravljavci družbenih omrežij;
 • SEO strokovnjaki;
 • PPC strokovnjaki za učinkovite oglaševalske kampanje;
 • Izkušeni pisci spletnih vsebin, ki prepričajo;

Obožujemo svoje delo in uživamo v dejstvu, da vam lahko pomagamo prodati več in biti še boljši. Povezuje nas to, da smo vsak zase vrhunski strokovnjak na svojem podrčju in v digitalnem marketingu vidimo neskončno dobičkonosnih rešitev za vaše izzive na spletu, v marketingu ter prodaji. V posameznih panogah in pri promociji specifičnih produktov ali storitev dosegamo odmevne rezultate tudi z manjšimi proračuni.

Globalne izkušnje, lokalna prisotnost

Če moramo izpostaviti ključno konkurenčno prednost, smo digitalna agencija, ki svoje uspehe dosega na nabranih globalnih izkušnjah in pridobljenih znanj ob tem. Izziv nam je bil vse najboljše tuje uveljavljene prakse in zadnje tredne pripeljati v Slovenijo in jih prilagoditi slovenskim potrebam, v iskanju tiste iztopajoče učinkovitosti. Veliko truda in sredstev vlagamo v to, da lahko redno spremljamo in absorbiramo, kaj se v (digitalnem) marketingu ter svetu prodaje in medijev dogaja po vseh kotičkih sveta. V naprej vemo, kaj se bo jutri  izstopalo v digitalnem prostoru naše dežele, saj se trendi po večini oblikujejo na tujih, bolj zrelih tržiščih (ZDA, VB, Canada, itd.), za katerimi pa Slovenija vse manj zaostaja. A ne razumite, da je za to delo digitalne ali marketinške agencije lažje. Nasprotno, veliko težje je, že samo zaradi tega, ker je majhna ciljna publika, zato je še toliko bolj pomembno, da se učinkovito, skrbno, premišljeno in strateško porabi vsak cent vašega proračuna.

Kot moderna digitalna agencija, z ambicioznimi posameznik, lačnimi uspehov izredno radi in učinkovito oglašujemo na mednarodnih trgih. Ker je v takih primerih, potreben celvit nastop in ker strmimo k temu, da je nekaj narejeno po najboljših močeh, v mednarodnem trženju sodelujemo s strokovnjaki in partnerji, po vsem svetu, ki nam pomagajo ponudbo celovite storitve digitalnega oglaševanja izvesti po najboljših lokalnih praksah in s pristopi, ki tam delujejo. V več kot desetih letih smo tako uspešno zaključili več kot 150 projektov.

Globaloe delovanje in lokalna prisotnost nam tako omogočajo učinovito uporabiti in prilagoditi zadnje trende specifičnim lokalnim potrebam. Počnemo pa le tisto, kar ocenimo, da lahko opravimo odlično in inovativno.

Kar nas dela drugačne in posebne, so načela poslovanja naše digitalne agencije in delovanja vseh nas, globoko zasidrana v naše osnove:

 • Večkrat preizkušene in uveljavljene metode dela, ki zagotavljajo dodano vrednost in storitve najvišjega razreda;
 • Stalna kontrola storitev in dostave storitev glede na želene rezultate;
 • Periodični treningi in izobraževanja naših strokovnjakov na vseh področjih spletnega trženja, digitalnih trendov, prodaje, marketinga, psihologije trženja in strateškega planiranja;
 • Stalna podpora globalne mreže partnerjev, prenos znanja, primerov dobrih praks in implementacija idej;
 • Dokazane večkratne povrnitve vložka v naše digitalne rešitve in priporočila.

Lahko prebirate knjige, obiskujete seminarje, gledate webinarje in brskate sami po spletu ali se prijavite na naše nasvete, ki vam bodo razkrili, kako izboljšati (digitalni) marketing in povečati prodajo. Vnesite vaš email naslov v kontaktni obrazec.

E-novice

NAROČITE SE NA BREZPLAČNE NASVETE, KI BODO IZBOLJŠALI VAŠ POSLOVNI REZULTAT IN POVEČALI PRODAJO

Ostanite na tekočem z najboljšimi praksami in zadnjimi trendi digitalnega marketinga.

Mednarodna prisotnost

Skupaj z mrežo lokalnih in mednarodnih partnerjev in strateških povezav zagotavljamo celovito izvedbo storitev v dogovorjenem roku, obliki ter v več, kot osemdesetih državah sveta in v več svetovnih jezikih, ki so materni jeziki naših tekstopiscev:

 • Slovenščina;
 • Angleščina;
 • Italijanščina;
 • Hrvaščina;
 • Nemščina;
 • Ruščina;
 • Španščina;
 • Francoščina;
 • Portugalščina;
 • Hrvaščina;
 • Srbščina;
 • Ruščina;
 • Grščina;
 • itd.

Povečajte prordajo! Zagotovite si vodilne rešitve in učinkovito digitalno trženje prilagojeno vašim potrebam in ciljem. Naredite naslednji korak na poti do uspehov v poslovnem ter digitalnem svetu in nam pišite prek spodnjega kontaktnega obrazca in dogovorili se bomo za informativni posvet.. Z veseljem se bomo poglobili v vaš primer ter skupaj z vami našli najbolj ustrezno digitalno strategijo in rešitve za učinkovitejšo spletno prodajo in povečano prepoznavnost ter izboljšano komunikacijo s kupci.

Vaša digitalna agencija,

DIGIMEDIA, digitalni marketing

Analiza obstoječe spletne prisotnosti

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.

Naročite analizo obstoječe spletne strani / konkurence / prisotnosti

Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran:

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Please leave this field empty.

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

ANALIZA KONKURENCE NA SPLETU: 5 KORAKOV DO KONKURENČE PREDNOSTI

V poslu ni počitka. Konkurenca neprestano prodaja tako vašim strankam, kot novim, potencialnim kupcem. Zakaj to omenjamo? Ker je res tako! Čeprav še vedno naletimo...

POENOSTAVITE SI DIGITALNI MARKETING Z NEPOGREŠLJIVIMI ORODJI (TUDI ZA ZAČETNIKE)

Je digitalni marketing del vašega vsakdanjika? Iščete načine, kako prihraniti čas? Si želite biti še bolj profesionalni in učinkoviti v izvajanju digitalnega ma...
Spletna-stran-je-osrednji-element-spletne-prisotnosti-Profesionalna-izdelava-spletnih-strani-po-meri-naročnika-digimedia-digitalni-marketing

SPLETNA STRAN JE OSREDNJI ELEMENT SPLETNE PRISOTNOSTI

S pojavom digitala, socialnih omrežij. mobilnih naprav, se je v zadnjih letih drastično spremenil način, na katerega dostopamo do spleta, se družimo, iščemo informa...
sports

KAJ SMO POČELI V 2016!

Tako naše stranke, kot mi, smo leto 2016 zaključili z nasmehom na obrazu. Skozi vse leto pa smo počeli tisto, kar imamo najraje in v čemer smo najboljši. Rezultatsk...

Kmalu…

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-marketing-sales-force-b2b-prodaja-marketing-vsebinski-marketing
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-marketinška-agencija-chevrolet
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-digitalni-marketing-corona-seo-optimizacija-spletne-strani-oblikovanje-strani
logo-stranka-wsi-lloyds-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-alliance-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-internet-digitalni-marketing-case-seo-optimizacija-izdelava-spletnih-strani
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-wsi-web-marketing-avis-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes