ZAKAJ IZBRATI NAS

Digimedia, digitalni marketing, smo vaša garancija za uspeh v digitalnem okolju. Ekipa lokalnih in tujih strokovnjakov s področja digitalnega marketinga z nekaterimi imenitnimi partnerstvi. Zagotavljamo vam celovite nasvete, rešitve, storitve in podporo za pospešiti in povečati prodajo, spletno prodajo, krepiti blagovno znamko, učinkovito komunicirati s strankami, upravljati z reputacijo in neprestano rasti.

S svojim znanjem, veščinami in nagrajenimi rešitvami pomagamo podjetjem in podjetnikom premikati mejnike v rasti, prodaji in digitalnem načinu oglaševanja ter delovanja, s pametnimi rešitvami zadnjih generacij.

Posel smo ljudje. Vsak posel je H2H (Human to Human)

Kar nas dela posebne, so naša načela poslovanja, globoko zasidrana v naše poslovanje:

 • Večkrat preizkušene in uveljavljene metode dela, ki zagotavljajo dodano vrednost in rezultate najvišjega razreda;
 • Stalna kontrola rešitev in primerjava delovanja z želenimi rezultati;
 • Obvezni periodični treningi in izobraževanja naših strokovnjakov na področju spletnega trženja, digitalnih trendov, prodaje, marketinga, psihologije trženja in strateškega planiranja;
 • Stalna podpora globalne mreže partnerjev, WSI strokovnjakov, prenos znanja, primerov dobrih praks in implementacija idej;
 • Dokazana večkratna povrnitev vložka investicije kot rezultat metode našega dela.

Naša analitična metodologija dela ter strateška usmerjenost v rezultate in uspehe so ključ do naših in vaših konkurenčnih prednosti, saj se vse začne pri načrtovanju. Vsak izmed korakov ima specifično funkcijo in nam pomaga oblikovati in implementirati najboljše načrte za digitalni marketing, ki so pisan na kožo naročnikom, njihovim ciljem, željam in potrebam ter zahtevam njihovih strank. Več o naši metodologiji si lahko preberete tukaj.

Naše posebnosti:

 • Osebni in strateški pristop
 • V rezultate in cilje usmerjene rešitve
 • Globalne izkušnje in prisotnost
 • Vodilne tehnologije
 • Preverjene najboljše prakse v panogi
 • Izkušeni strokovnjaki, ki se neprestano izobražujemo
 • Kreativnost
 • Odličnost
 • Učinkovitost in zanesljivost
 • Naša preverjena in zmagovita metodologija
 • DIGIMEDIA garancija kakovosti in učinkovitosti
 • Razkošna izložba strank in (strateških) partnerstev

Izkušnje

V spodnji predstavitvi si lahko ogledate nekaj bolj poznanih blagovnih znamk za katere smo imeli kakorkoli priložnost ustvarjati. Strokovnjaki, ki smo sodelovali na spodnjih projektih, bomo izdelali tudi vaše rešitve igitalnega marketinga.

Vrednote in kultura

Komunikacija je osrednji gradnik vseh aspektov našega delovanja. Odprta in iskrena dvosmerna komunikacija predstavlja ključ za uspešno sodelovanje, izvedbo kampanj nemoteno delovanje procesov. Prizadevamo si, da učinkovito komuniciramo na vseh ravneh poslovanja.

Evolucija interneta in globalnega trga poteka tako hitro, je potrebno taktike in znanja digitalnega marketinga nenehno spreminjati, nadgrajevati  in prilagajati skladno spremembam na vseh področjih. Sposobnost prilaganja industriji je ena izmed odlik uspešnih podjetij, ki se ukvarjajo z digitalnim marketingom. V Digimediji posvečamo veliko časa, pozornosti in energije lastnemu napredku, sledenju spremembam ter globalnim trendom, da bi lahko svoja spoznanja in ugotovitve prenesli vam in v vaše kampanje.

Dinamika je gonilo celotne Digimedie in njene mreže partnerjev. Ko je delo narejeno s pravo energijo in entuziazmom, se to kaže v rezultatih! Vodijo nas strast in ljubezen do tega, kar počnemo, veselje do dela s strankami in poslovnimi partnerji. Verjamemo, da ljubezen do našega dela ustvarja dodatno konkurenčno prednost, ki ustvarja kreativne in inovativne pogoje za razvoj naših projektov.

Transparentnost bi morala obstajati v vsakem odnosu. Še posebno v poslovnem svetu, odnosi s poslovnimi partnerji ne morejo biti dobri, če ne temeljijo na zaupanju. Naša mreža strokovnjakov za digitalni marketing zagovarja transparentnost na vsakem koraku, v odnosu s sodelavci, poslovnimi partnerji in strankami. Lahko nam zaupate, da bomo izpeljali, to kar obljubljamo ter, da boste na vsakem koraku vedeli, zakaj nekaj počnemo in v kateri fazi projekta smo. Naša beseda predstavlja vez med vami in nami.

Globalna in lokalna povezanost

Moč naše mreže agencij ter strokovnjakov za digitalni marketing izvira iz globalnega dosega, hitrega pretoka znanj in izkušenj ter metodologije dela. Dobro smo poučeni o tem, kar se dogaja v svetu digitalnega marketinga na vseh koncih sveta, obenem pa znamo znanje in izkušnje, pridobljene na globalni ravni prenesti in implementirati lokalno.

 Naši partnerji

digimedia-wsi-digitalni-marketing-partners

Mogočna mreža oglaševalcev

Pogosto nas boste slišali, da se bomo pohvalili z našimi mednarodnimi uspehi. To ne pomeni, da smo domišljavi ampak le, da smo na naše veščine, mednarodne izkšnje in dosežke, ponosni.

Naši mednarodni sodelavci, strokovnjaki, agencije in partnerji so razkropljeni po celem svetu. Vsak člen naše mreže je specializiran za svoje področje digitalnega marketinga in svoje znanje in izkušnje redno dopolnjuje. Prava skrivnost naše mreže tiči v znanju, ki ga gradimo, delimo in plemenitimo med seboj.

Izalnih strokovnjakov imamo vse predpostavke, da skupaj z vami izdelamo načrt digitalnega marketinga in ponesemo spletno prisotnost vašega podjetja na višjo raven.

Zaveza k odličnosti

Blagovni znamki Digimedia in WSI Digimedia Marketing sta zagotovilo za uspeh vašega podjetja. Povsod po svetu lahko najdete naše zadovoljne stranke. Naš franšizni sistem je bil večkrat nagrajen, prav tako pa se ponašamo s številnimi nagradami za naše spletne rešitve..

Raven odličnosti, ki jo zagotavljamo je rezultat internih zavez k odličnosti in profesionalnosti, ki jih redno ažuriramo in so plod več kot 20 letnih globalnih izkušenj s področja digitalnega marketinga.

Za vsakim uspešno izpeljanim projektom stoji ekipa sposobnih strokovnjakov. Člane naše ekipe izbiramo s posebno skrbnostjo. Poleg izkušenj in znanja, izbiramo naše kandidate tudi in predvsem glede na njihove osebnostne predpostavke, vrednote in potenciale.

Naše nagrade

V zadnjih letih smo bili tudi večkrat nagrajeni za naše delo z več WMA WebAwards nagradami in smo že nekaj let zapored tradicionalni prejemniki standardov odličnosti, kot sta nagradi Standard of Excellence in Outstanding Wsebsite. Zadnji naši nagrajeni projekti so predtavljeni tukaj.

Digimedia, WSI Digimedia Marketing soustvarjal na nagrajenih projektih, z prestižnimi WMA WEBAWARDS NAGRADAMI, skupaj z ostalimi WSI svetovalci.

Primeri naših spletnih strani:

Več primerov naših spletnih strani si lahko ogledate v galeriji na podstrani o izdelavi spletnih strani in v članku kaj smo ustvarili v 2016!

Katere izzive imate pa vi v mislih za nas? Pišite nam preko spodnjjega kontaktega obrazca.

Spoznajmo se:

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Please leave this field empty.

Analiza obstoječe spletne prisotnosti

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.

Naročite analizo obstoječe spletne strani / konkurence / prisotnosti

Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran:

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Please leave this field empty.

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

ANALIZA KONKURENCE NA SPLETU: 5 KORAKOV DO KONKURENČE PREDNOSTI

V poslu ni počitka. Konkurenca neprestano prodaja tako vašim strankam, kot novim, potencialnim kupcem. Zakaj to omenjamo? Ker je res tako! Čeprav še vedno naletimo...

POENOSTAVITE SI DIGITALNI MARKETING Z NEPOGREŠLJIVIMI ORODJI (TUDI ZA ZAČETNIKE)

Je digitalni marketing del vašega vsakdanjika? Iščete načine, kako prihraniti čas? Si želite biti še bolj profesionalni in učinkoviti v izvajanju digitalnega ma...
Spletna-stran-je-osrednji-element-spletne-prisotnosti-Profesionalna-izdelava-spletnih-strani-po-meri-naročnika-digimedia-digitalni-marketing

SPLETNA STRAN JE OSREDNJI ELEMENT SPLETNE PRISOTNOSTI

S pojavom digitala, socialnih omrežij. mobilnih naprav, se je v zadnjih letih drastično spremenil način, na katerega dostopamo do spleta, se družimo, iščemo informa...
sports

KAJ SMO POČELI V 2016!

Tako naše stranke, kot mi, smo leto 2016 zaključili z nasmehom na obrazu. Skozi vse leto pa smo počeli tisto, kar imamo najraje in v čemer smo najboljši. Rezultatsk...

Kmalu…

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-marketing-sales-force-b2b-prodaja-marketing-vsebinski-marketing
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-marketinška-agencija-chevrolet
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-digitalni-marketing-corona-seo-optimizacija-spletne-strani-oblikovanje-strani
logo-stranka-wsi-lloyds-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-alliance-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-internet-digitalni-marketing-case-seo-optimizacija-izdelava-spletnih-strani
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-wsi-web-marketing-avis-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes