ZAKAJ IZBRATI NAS

S svojim znanjem, veščinami in naprednimi rešitvami po meri pomagamo podjetjem in podjetnikom premikati mejnike v razmišljanju, rasti, prodaji, optimizaciji strani in digitalnem načinu delovanja, s pametnimi rešitvami zadnjih generacij.

Naše posebnosti:

 • Osebni in strateški pristop
 • V rezultate in cilje usmerjene rešitve
 • Globalne izkušnje in prisotnost
 • Vodilne tehnologije
 • Preverjene najboljše prakse v panogi
 • Izkušeni strokovnjaki, ki se neprestano izobražujemo
 • Kreativnost
 • Odličnost
 • Učinkovitost in zanesljivost
 • Naša preverjena in zmagovita metodologija
 • DIGIMEDIA garancija kakovosti in učinkovitosti
 • Razkošna izložba strank in (strateških) partnerstev

Izkušnje

V spodnji predstavitvi si lahko ogledate nekaj bolj poznanih blagovnih znamk za katere smo imeli kakorkoli priložnost ustvarjati. Strokovnjaki, ki smo sodelovali na spodnjih projektih, bomo izdelali tudi vaše rešitve digitalnega marketinga.

Globalna in lokalna povezanost

Moč naše mreže agencij ter strokovnjakov za digitalni marketing izvira iz globalnega dosega, hitrega pretoka znanj in izkušenj ter metodologije dela. Dobro smo poučeni o tem, kar se dogaja v svetu digitalnega marketinga na vseh koncih sveta, obenem pa znamo znanje in izkušnje, pridobljene na globalni ravni prenesti in implementirati lokalno.

 Naši partnerji

digimedia-wsi-digitalni-marketing-partners

Mogočna mreža oglaševalcev

Pogosto nas boste slišali, da se bomo pohvalili z našimi mednarodnimi uspehi. To ne pomeni, da smo domišljavi ampak le, da smo na naše veščine, mednarodne izkšnje in dosežke, ponosni.

Naši mednarodni sodelavci, strokovnjaki, agencije in partnerji so razkropljeni po celem svetu. Vsak člen naše mreže je specializiran za svoje področje digitalnega marketinga in svoje znanje in izkušnje redno dopolnjuje. Prava skrivnost naše mreže tiči v znanju, ki ga gradimo, delimo in plemenitimo med seboj.

Izalnih strokovnjakov imamo vse predpostavke, da skupaj z vami izdelamo načrt digitalnega marketinga in ponesemo spletno prisotnost vašega podjetja na višjo raven.

Zaveza k odličnosti

Blagovni znamki Digimedia in WSI Digimedia Marketing sta zagotovilo za uspeh vašega podjetja. Povsod po svetu lahko najdete naše zadovoljne stranke. Naš franšizni sistem je bil večkrat nagrajen, prav tako pa se ponašamo s številnimi nagradami za naše spletne rešitve..

Raven odličnosti, ki jo zagotavljamo je rezultat internih zavez k odličnosti in profesionalnosti, ki jih redno ažuriramo in so plod več kot 20 letnih globalnih izkušenj s področja digitalnega marketinga.

Za vsakim uspešno izpeljanim projektom stoji ekipa sposobnih strokovnjakov. Člane naše ekipe izbiramo s posebno skrbnostjo. Poleg izkušenj in znanja, izbiramo naše kandidate tudi in predvsem glede na njihove osebnostne predpostavke, vrednote in potenciale.

Naše nagrade

V zadnjih letih smo bili tudi večkrat nagrajeni za naše delo z več WMA WebAwards nagradami in smo že nekaj let zapored tradicionalni prejemniki standardov odličnosti, kot sta nagradi Standard of Excellence in Outstanding Wsebsite. Zadnji naši nagrajeni projekti so predtavljeni tukaj.

Digimedia, WSI Digimedia Marketing soustvarjal na nagrajenih projektih, z prestižnimi WMA WEBAWARDS NAGRADAMI, skupaj z ostalimi WSI svetovalci.

Vrednote in kultura

Komunikacija je osrednji gradnik vseh aspektov našega delovanja. Odprta in iskrena dvosmerna komunikacija predstavlja ključ za uspešno sodelovanje, izvedbo kampanj nemoteno delovanje procesov. Prizadevamo si, da učinkovito komuniciramo na vseh ravneh poslovanja.

Evolucija interneta in globalnega trga poteka tako hitro, je potrebno taktike in znanja digitalnega marketinga nenehno spreminjati, nadgrajevati  in prilagajati skladno spremembam na vseh področjih. Sposobnost prilaganja industriji je ena izmed odlik uspešnih podjetij, ki se ukvarjajo z digitalnim marketingom. V Digimediji posvečamo veliko časa, pozornosti in energije lastnemu napredku, sledenju spremembam ter globalnim trendom, da bi lahko svoja spoznanja in ugotovitve prenesli vam in v vaše kampanje.

Dinamika je gonilo celotne Digimedie in njene mreže partnerjev. Ko je delo narejeno s pravo energijo in entuziazmom, se to kaže v rezultatih! Vodijo nas strast in ljubezen do tega, kar počnemo, veselje do dela s strankami in poslovnimi partnerji. Verjamemo, da ljubezen do našega dela ustvarja dodatno konkurenčno prednost, ki ustvarja kreativne in inovativne pogoje za razvoj naših projektov.

Transparentnost bi morala obstajati v vsakem odnosu. Še posebno v poslovnem svetu, odnosi s poslovnimi partnerji ne morejo biti dobri, če ne temeljijo na zaupanju. Naša mreža strokovnjakov za digitalni marketing zagovarja transparentnost na vsakem koraku, v odnosu s sodelavci, poslovnimi partnerji in strankami. Lahko nam zaupate, da bomo izpeljali, to kar obljubljamo ter, da boste na vsakem koraku vedeli, zakaj nekaj počnemo in v kateri fazi projekta smo. Naša beseda predstavlja vez med vami in nami.

Primeri naših spletnih strani:

Več primerov naših spletnih strani si lahko ogledate v galeriji na podstrani o izdelavi spletnih strani in v članku kaj smo ustvarili v 2016!

Katere izzive imate pa vi v mislih? Vpišite podatke v spodnji obrazec:

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Naročite analizo obstoječe spletne strani

ANALIZA STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.


Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Naročam:

Analiza spletne strani
SEO analiza
Analiza konkurence
Analiza spletne strani

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

SEO ANALIZA ZA POVEČANJE PRODAJE

S SEO ANALIZO IN ANALIZO KONKURENCE OD 0 DO 300 OBISKOVALCEV DNEVNO V LE NEKAJ MESECIH

Ameriški spletni podjetnik, vplivnež in tržnik partnerskih programov, nas je lani poleti izzval s sodelovanjem na projektu optimizacije njegove nove spletne strani, ki...
Pisanje člankov, blog, pravila

KAKO PISATI BLOG? 7 NASVETOV ZA PISANJE DOBRIH ČLANKOV

Pisana beseda je pomembno orodje komunikacije, ki je, z napredkom tehnologije in porastom svetovnega spleta, ponovno pridobila na pomenu. Z njo vsakodnevno komuniciramo v...
Izdelava spletnih strani Wordpress

IZDELAVA SPLETNIH STRANI: 10 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI WORDPRESS

V kolikor razmišljate o: prenovi spletne strani, si želite bolj enostavno dodajati in urejati vsebine, ali želite poenostavljeno upravljati spletno stran...
pristajalna-stran-landing-page

ANATOMIJA UČINKOVITE PRISTAJALNE STRANI V DIGITALNEM TRŽENJU

Ena večjih napak digitalnega trženja, ki jo še vedno prepogosto zasledimo v praksi, je pošiljanje obiskovalcev (z oglaševalskimi kampanjami ali optimizacijo spletne ...

Matej and his team did an awesome job in helping me figure out why my website dropped in rankings on Google after the last Google quality update this Summer (2017). He is very dedicated and was only SEO expert worldwide (from twelfth I contacted) that knew from the get go what have happen and what to do from here on. We correct everything and my site is ranking even higher now. Very recommended!

Ofir B., www.99bitcoin.com (Izrael, 2017)

Pohvale Digimedii in Mateju za odlično izdelano spletno stran, nad katero smo mi in naše stranke navdušeni. Priporočam!

Črt Banko, Crodent.net (2016)

Matej did a fantastic job with my SEO audit and competition analysis. He provided with detailed feedback about what specifically needed to be improved on my site and how to beat all the competition. The best SEO professional I ever worked with. I am now hiring him to complete several other SEO related projects.

Svetovno znan Afilliate Marketer James R. (ZDA, 2017)

Zelo sem vesela, da sem za izdelavo spletne strani izbrala Digimedio in Mateja, saj je človek, ki se za stranko zares potrudi, jo spodbuja in stalno spremlja, ji svetuje ter poišče najboljše rešitve za končni rezultat – izdelavo kvalitetne spletne strani in oglaševanja.

Manica Smrdelj, vodja profesionalnega vokalnega studia, Studio Cantica, Manica Smrdelj, /s.p. (2013)

Od prvega pogovora dalje so pristopil zavzeto, profesionalno in strokovno. Sprva niti nisem vedel kaj sploh splet prinaša, a želel sem si nekaj posebnega in učinkovitega. Kot so mi obljubili, so upoštevali vse moje želje, spletna stran je enostavna za upravljanje, oblikovana po naših željah in po pol leta prinaša dnevno nova povpraševanja ter polni več, kot tretjino hotela. Profesionalnost in zavzetost, ki je prinesla nepredstavljive rezultate. Toplo priporočam.

Samo, direktor družinskega hotela (2012)

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-anis-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-crodent-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
coca-cola
logo-stranka-wsi-web-marketing-sunsweet-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
clinica-da-mama
alea
mardi-gras-casino
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-marketinška-agencija-3port