KDO SMO DIGIMEDIA, DIGITALNI MARKETING?

Digimedia, smo vaša ključ do uspeha v digitalnem okolju. Ekipa lokalnih in tujih strokovnjakov s področja digitalnega marketinga z nekaterimi imenitnimi partnerstvi. Zagotavljamo vam celovite nasvete, rešitve, storitve in podporo za pospešiti in povečati prodajo, spletno prodajo, povečati vidnost z optimizacijo strani (SEO), krepiti blagovno znamko, učinkovito komunicirati s strankami, upravljati z reputacijo in neprestano rasti.

S svojim nasveti, veščinami in učinkovitimi rešitvami pomagamo podjetjem in podjetnikom premikati mejnike digitalnega marketinga v rasti, prodaji in digitalnem načinu oglaševanja ter delovanja, s pametnimi rešitvami zadnjih generacij. 

Globalne izkušnje, lokalna prisotnost

Digimedia diha in ustvarja skladno z zadnjimi trendi in osebnih vrdnotah ustanoviteljev.

Kar nas dela posebne, so veščine in rešitve ter načela poslovanja, globoko zasidrana v korenine poslovnih načel:

 • Večkrat preizkušene in uveljavljene metode dela, ki zagotavljajo dodano vrednost in storitve najvišjega razreda;
 • Stalna kontrola storitev in dostave storitev glede na želene rezultate;
 • Obvezni periodični treningi in izobraževanja naših strokovnjakov na področju spletnega trženja, digitalnih trendov, prodaje, marketinga, psihologije trženja in strateškega planiranja;
 • Stalna podpora globalne mreže partnerjev, WSI strokovnjakov, prenos znanja, primerov dobrih praks in implementacija idej;
 • Dokazana večkratna povrnitev vložka investicije kot rezultat metode našega dela.

Naša analitična metodologija dela je strateško usmerjena v uspehe. Oblikuje jo 8 korakov, ki nam pomagajo razumeti specifike vašega podjetja in pripraviti marketinški načrt, ki vam bo prinesel željene rezultate.

Koraki naše metodologije predivdevajo: raziskovanje, analizo, pripravo, izdelavo, implementacijo, testiranje, spremplanje in izboljšavo rešitev. Vsak izmed korakov ima specifično funkcijo in nam pomaga oblikovati in implementirati najboljši  digitalnega marketinga, ki je pisan na kožo vašemu podjetju, ciljem, eljam in portebam.

Naši partnerji

digimedia-wsi-digitalni-marketing-partners

Mogočna mreža oglaševalcev

Pogosto nas boste slišali, da se bomo pohvalili z našimi mednarodnimi uspehi. To ne pomeni, da smo domišljavi ampak le, da smo na naše veščine, mednarodne izkšnje in dosežke, ponosni.

Naši mednarodni sodelavci, strokovnjaki, agencije in partnerji so razkropljeni po celem svetu. Vsak člen naše mreže je specializiran za svoje področje digitalnega marketinga in svoje znanje in izkušnje redno dopolnjuje. Prava skrivnost naše mreže tiči v znanju, ki ga gradimo, delimo in plemenitimo med seboj.

Izalnih strokovnjakov imamo vse predpostavke, da skupaj z vami izdelamo načrt digitalnega marketinga in ponesemo spletno prisotnost vašega podjetja na višjo raven.

Zaveza k odličnosti

Blagovni znamki Digimedia in WSI Digimedia Marketing sta zagotovilo za uspeh vašega podjetja. Povsod po svetu lahko najdete naše zadovoljne stranke. Naš franšizni sistem je bil večkrat nagrajen, prav tako pa se ponašamo s številnimi nagradami za naše spletne rešitve..

Raven odličnosti, ki jo zagotavljamo je rezultat internih zavez k odličnosti in profesionalnosti, ki jih redno ažuriramo in so plod več kot 20 letnih globalnih izkušenj s področja digitalnega marketinga.

Za vsakim uspešno izpeljanim projektom stoji ekipa sposobnih strokovnjakov. Člane naše ekipe izbiramo s posebno skrbnostjo. Poleg izkušenj in znanja, izbiramo naše kandidate tudi in predvsem glede na njihove osebnostne predpostavke, vrednote in potenciale.

Naše nagrade

V zadnjih letih smo bili tudi večkrat nagrajeni za naše delo z več WMA WebAwards nagradami in smo že nekaj let zapored tradicionalni prejemniki standardov odličnosti, kot sta nagradi Standard of Excellence in Outstanding Wsebsite. Zadnji naši nagrajeni projekti so predtavljeni tukaj.

Naše nagrade

V zadnjih letih smo z rezultati našega dela pobrali že več kot 60 WMA WebAwards nagrad in smo že nekaj let zapored tradicionalni dobitniki nagrad Standard of Excellence in Outstanding Wsebsite. Zadnji naši nagrajeni projekti so:

14656424_1334376019919569_1730051445930310856_n

Kateri projekt imate pa vi v mislih za nas? Stopite v stik z nami preko kontaktnih obrazcev in dogovorili se bomo za informativni posvet.

Naročite analizo obstoječe spletne strani

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.


Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Naročam:

Analiza spletne strani
SEO analiza
Analiza konkurence
Analiza spletne strani

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

Pisanje člankov, blog, pravila

KAKO PISATI BLOG? 7 NASVETOV ZA PISANJE DOBRIH ČLANKOV

Pisana beseda je pomembno orodje komunikacije, ki je, z napredkom tehnologije in porastom svetovnega spleta, ponovno pridobila na pomenu. Z njo vsakodnevno komuniciramo v...
Izdelava spletnih strani Wordpress

IZDELAVA SPLETNIH STRANI: 10 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI WORDPRESS

V kolikor razmišljate o: prenovi spletne strani, si želite bolj enostavno dodajati in urejati vsebine, ali želite poenostavljeno upravljati spletno stran...
pristajalna-stran-landing-page

ANATOMIJA UČINKOVITE PRISTAJALNE STRANI V DIGITALNEM TRŽENJU

Ena večjih napak digitalnega trženja, ki jo še vedno prepogosto zasledimo v praksi, je pošiljanje obiskovalcev (z oglaševalskimi kampanjami ali optimizacijo spletne ...
Kako izdelati spletno stran 7 korakov

7 KORAKOV DO POPOLNE SPLETNE STRANI ZA VAŠ POSEL

Dandanes je spletna stran vašega podjetja veliko več, kot le informacijska točka, kjer stranke dobijo več informacij o vaši ponudbi; je vaše glavno prodajno orodje,...

Matej and his team did an awesome job in helping me figure out why my website dropped in rankings on Google after the last Google quality update this Summer (2017). He is very dedicated and was only SEO expert worldwide (from twelfth I contacted) that knew from the get go what have happen and what to do from here on. We correct everything and my site is ranking even higher now. Very recommended!

Ofir B., www.99bitcoin.com (Izrael, 2017)

Pohvale Digimedii in Mateju za odlično izdelano spletno stran, nad katero smo mi in naše stranke navdušeni. Priporočam!

Črt Banko, Crodent.net (2016)

Matej did a fantastic job with my SEO audit and competition analysis. He provided with detailed feedback about what specifically needed to be improved on my site and how to beat all the competition. The best SEO professional I ever worked with. I am now hiring him to complete several other SEO related projects.

Svetovno znan Afilliate Marketer James R. (ZDA, 2017)

Zelo sem vesela, da sem za izdelavo spletne strani izbrala Digimedio in Mateja, saj je človek, ki se za stranko zares potrudi, jo spodbuja in stalno spremlja, ji svetuje ter poišče najboljše rešitve za končni rezultat – izdelavo kvalitetne spletne strani in oglaševanja.

Manica Smrdelj, vodja profesionalnega vokalnega studia, Studio Cantica, Manica Smrdelj, /s.p. (2013)

Od prvega pogovora dalje so pristopil zavzeto, profesionalno in strokovno. Sprva niti nisem vedel kaj sploh splet prinaša, a želel sem si nekaj posebnega in učinkovitega. Kot so mi obljubili, so upoštevali vse moje želje, spletna stran je enostavna za upravljanje, oblikovana po naših željah in po pol leta prinaša dnevno nova povpraševanja ter polni več, kot tretjino hotela. Profesionalnost in zavzetost, ki je prinesla nepredstavljive rezultate. Toplo priporočam.

Samo, direktor družinskega hotela (2012)

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-anis-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-crodent-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
coca-cola
logo-stranka-wsi-web-marketing-sunsweet-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
clinica-da-mama
alea
mardi-gras-casino
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-marketinška-agencija-3port