IZDELAVA SPLETNIH STRANI (PO MERI), KI VAM OMOGOČAJO PRODATI VEČ IN RASTI!

Izelava profesionalne spletne strani po meri, vam bo omogočila prodati več! 

Zamislite si razliko v občutkih, ki jih doživite, ko pridete na vhod v restavracijo hotela, s profesionalnim sprejemom v urejenem okolju, in ga primerjajte z občutkom, ki ga doživite, če je sprejem na manj urejenem vhodu neorganiziran ali vas nihče niti uradno ne sprejme. Kje bi se v danem primeru odločili gostiti? Podobno velja za občutke in odločitve obiskovalcev vaše spletne strani.

Obiskovalec že ob prvem obisku vaše spletne strani sprejme več, kot 55% celotne nakupne odločitve (vir: CEB).

Zato, je danes spletna stran vašega podjetja veliko več, kot le informacijska točka, kjer stranke dobijo več informacij o vaši ponudbi; je vaše glavno prodajno orodje, če jo v te na mene seveda izkoriščate.

Tako, kot srce poganja kri, po naših žilah, opravlja spletna stran funkcijo osrednje identitete podjetja, saj je povsem odgovorna za prvi vtis, ki si ga potencialne stranke ustvarijo o vas in odloča o tem, koliko obiskovalcev bo postalo vaših strank.

Obiskovalec že ob prvem obisku vaše spletne strani sprejme več, kot 55% celotne nakupne odločitve (vir: CEB).

Da bo vaša spletna stran čim bolj učinkovita in priljubljena, mora biti povsem prilagojena dinamiki vašega poslovanja in vašim strankam.

Zakaj izdelati spletno stran “po meri”?

Profesionalna spletna stran predstavlja podjetje v pravi »luči«, podpira mnogokatere poslovne procese in aktivnosti podjetja ter zanesljivo pospešuje prodajo.

Potrebujete tudi sami profesionalno spletno stran?

Potrošniki niso bili še nikoli tako zahtevni, kot so danes! Hkrati pa konkurenca še nikoli ni bila tako močna. Danes potrebujete več kot le spletno stran, ki predstavlja podjetje, produkte, storitve, kontakt, in nekaj novic. Vaš posel potrebuje po meri in unikatno oblikovano spletno mesto, s premišljenim konceptom, primerno vsebino in pravimi elementi na pravih mestih.

Ne glede na to, ali ste mikro podjetje z lokalnim delovanjem ali velika korporacija, ki nastopa na globalnem tržišču, spletna stran je v več kot 50% primerih edina priložnost za prvi vtis na vaše potencialne stranke. Potrošnik ob obisku spletne strani sprejme v podzavesti že več kot 55% celotne nakupne odločitve. Pred prvim stikom z vami! (vir: CEB) Še več! Obiskovalec, ki na strani ne najde, kar išče v 4-6 sekundah, jo zapusti in bo kupil drugje! (vir: CEB).

Izdelava novih profesionalnih spletnih strani

Vašo novo spletno stran bomo oblikovali in izdelali po korakih.

Prenova ali izdelava nove, profesionalne spletne strani, pooseblja razvoj najpomembnejšega predstavnika in prvega prodajalca podjetja. Tudi vašega. Kako bi ga izbrali, oblekli in izobrazili, če bi šlo za pravega zaposlenega in edinega prodajalca, ki ga vaše podjetje lahko ima? Temu primerno pozornost morate zato posvetiti tudi izdelavi spletne strani – prodajnega orodja.

Gre za pomemben projekt, ki mu v nekaterih podjetjih, na najvišjih ravneh odločanja, še vedno posvečate premalo pozornosti (premalo ste vključeni, vaš vsebinski input je neprecenljiv!).

Kako poteka izdelava nove spletne strani z nami?

Tako, kot zdravnik ne more podati prave diagnoze brez pregleda in preiskav, noben tržnik ne more podati učinkovitih odločitev o vašem primeru brez podrobne predhodne analize vašega podjetja, posla, in strank.

Vsak projekt pričnemo z analizo dinamike vašega poslovanja in za vas izdelamo spletno stran “po meri”. Razvili in implementirali vam bomo privlačno, profesionalno in napredno prodajno orodje za učinkovito interakcijo s ciljno publiko in preseganje poslovnih ter prodajnih ciljev vašega podjetja.

Poskrbeli bomo, da se na poti od oblikovanja do postavitve spletne strani po vaših merah, ne boste izgubili. Neprestano vam svetujemo in vas korak za korakom vodimo do končnega izdelka z vso potrebno podporo, pomočjo, in nasveti. Na podlagi uvodne analize bomo za vas izdelali unikaten koncept spletne strani in ga oblikovali v končni izdelek. Pomagali vam bomo izbrati učinkovit in privlačen dizajn, urediti enostavno navigacijo, najbolj smiselno postavitev elementov, zagotoviti učinkovito uporabniško izkušnjo ter povsem prilagojeno arhitekturo konverzije.

V kolikor bo potrebno, poskrbimo tudi za gostovanje in izbor (ter zakup) prave domene za vas.

Profesionalno oblikovanje spletnih strani po najboljših praksah. Oblikovanje spletnih strani in drugih elementov spletnega nastopa. Oblikujemo učinkovite spletne strani.

Od leta 2012 naprej, smo med tradicionalnimi prejemniki WMA WebAward nagrad v kategorijah ˝Standard of Excellence Award˝ in »Outstanding Website« na izboru ˝Annual Web Awards Competition˝ v organizaciji Svetovne marketinške organizacije za trženje na spletu (WMA). Osnova za oblikovanje spletne strani je odlična in premišljena zasnova koncepta spletne strani. Če želite učinkovito prodajati ali pospeševati prodajo na spletu, potrebujete profesionalno oblikovano spletno stran s personaliziranim dizajnom in implementirano arhitekturo konverzije ter vsemi funkcionalnostmi, ki jih potrebujete.

Vsi koraki izdelave nove spletne strani z nami:

 1. Priprava na projekt, analiza spletne prisotnosti in dinamik vašega posla, vključuje analizo vašega podjetja, strank, osnovno analizo konkurence, trga, in trendov v panogi:
  • Izdelamo persone ciljnih skupin.
  • Izpostavimo vse želje, cilje, pričakovanja in potrebe obiskovalcev, ki obiskujejo vašo spletno stran.
  • Podrobno preučimo nakupne navade in poti ter identificiramo kritične elemente.
  • Pripravimo načrt ali strategijo digitalnega marketinga.
 2. Priprava koncepta spletne strani (skice, strukturna arhitektura, vsebinska arhitektura, načrt navigacije, uporabniška izkušnja, arhitektura konverzije, strategija optimizacije strani, vsebinski načrt).
 3. Izbira orodij in tehnologij.
 4. Ustvarjanje vseh vrst vsebin.
 5. Oblikovanje spletne strani in njenih elementov.
 6. Priprava in optimizacija vsebin.
 7. Tehnična realizacija in programiranje.
 8. Vnos vsebin.
 9. Integracije CRM/ERM sistemov, orodij za email marketing ali marketinško avtomatizacijo.
 10. On-site optimizacija in napredna tehnična optimizacija spletne strani.
 11. Testiranje funkcionalnosti, povezav, kontaktnih form in lansiranje spletne strani.
 12. Vzdrževanje, posodabljanje, mesečni backup, svetovanje in neprestana podpora in izboljšave.

V ekipi Digimedie imamo več izkušenih (od 7 do 15+ let) strokovnjakov (oblikovalcev, programerjev, strokovnjakov za uporabniško izkušnjo, spletno analitiko, itd.) ter več zunanjih partnerstev, s katerimi že leta razvijamo zahtevne spletne rešitve, tudi za Coca Colo, Carlsberg, Nestea, in ostale velike brande.

Kaj je “dobra” spletna stran?

Dobra spletna stran ne predstavlja le njene estetke dovršenosti. V prvi vrsti zagotavlja odlično konverzijo ter učinkovito uporabniško izkušnjo. Obiskovalce prepričuje s privlačno vsebino, strateško umeščenimi sporočili in pozivi k dejanju, da počnejo tisto, kar vi želite, in tako postanejo vaše nove stranke.

Oblikovanje (dizajn) spletne strani se mora prilagajati željam, potrebam, ciljem, in tendencam vašega podjetja, panoge ter kupcev.

Spletna stran je vaš osrednji element spletne prisotnosti, slika vašega podjetja in blagovne znamke, govorec ključnih sporočil in prodajalec vaših proizvodov oz. storitev. Številne raziskave so pokazale, da se uporabniki že po prvih nekaj sekundah odločijo, ali jim je spletna stran všeč, in kar 70% jih bo vaše podjetje (podzavestno) ocenilo zgolj na podlagi zaznave vaše spletne strani. Celo več; dokazano je, da se uporabniki spletnih strani ne odločajo za nakup na spletnih mestih, ki nimajo vseh osnovnih elementov in jih zato ne prepričajo.

Nekaj posnetkov izdelanih spetnih strani:

Bodite brez skrbi, vašo stran bomo tudi optimizirali za najvišja mesta v spletnih iskalnikih, jo oglaševali ali na njej izvajali katero koli drugo aktivnost digitalnega marketinga, ki je primerna za vaš posel.

Naše spletne strani ustvarjajo razliko in prodajo več, ker so personalizirane (po meri, na ključ):

 • so pripravljene po konceptu, ki popolnoma podpira vse potrebe in cilje vašega podjetja
 • imajo premišljeno strukturo in enostavno navigacijo
 • omogočajo učinkovito uporabniško izkušnjo
 • imajo implementirano arhitekturo konverzije
 • so pregledne
 • so izdelane s pomočjo tehnologij zadnjih generacij
 • so vidne na vrhu med rezultati v spletnih iskalnikih
 • so varne in zanesljive
 • so izredno učinkovite (visoke stopnje konverzij)
 • so enostavne za upravljanje (urejanje)
 • prilagojene prikazovanju na mobilnih napravah
 • so hitre
 • imajo integrirano spletno analitiko
 • … kako skrivnost stroke si bomo pa prihranili… 🙂

Bogate globalne izkušnje, WMA WebAward nagrade za izvrstne spletne strani

Že več kot 7 let razvijamo profesionalne spletne strani po meri, ki maksimizirajo učinek vaše spletne prisotnosti. Večletne globalne izkušnje, članstvo v WSI (največja mreža za digitalni marketing), izmenjava najboljših praks znotraj slovenske in globalne smetane strokovnjakov, obilo izkušenj in sodelovanj na različnih nivojih in neprestana izpopolnjevanja nam omogočajo ponuditi neprestane izboljšave. Razvili smo tudi lastno metodologijo izdelave spletnih strani, ki že zanesljivo prinaša nadpovprečne rezultate.

Poleg imenitnih strank, partnerstev in članstev, se lahko pohvalimo tudi z WMA WebAwards nagradami.

Pri izdelavi večinoma uporabljamo: WordPress, Magento, Adobe Business Catalist, DOTNet, HTML, PHP kodiranje, itd.

Izdelava profesionalnih spletnih strani. Izdelava WordPress spletnih strani. Custom PHP. Izdelva spletnih trgovin, WordPress in magento, Izdelava Joomla spletnih strani. Izdelava personaliziranih spletnih strani. Za manjša podjetja pa je primerna izdelava manjših spletnih strani. V tem smo boljši kot Gorec, Spletnik ali Red Orbit spletne strani.

Izzivi so nam tudi zahtevnejši projekti, izdelave personaliziranih profesionalnih spletnih strani, postavitve kompleksnih e-trgovin, zahtevnejših e-izobraževalnih platform, spletnih portalov, forumov, API-jev, pluginov, razširitev, itd.

Kot ste zasledili, smo pri izdelavi spletnih strani udeleženi vsi strokovnjaki, vsak z ustreznega strokovnega področja, za vas pa neprestano skrbi vaš osebni svetovalec. Usmerjeni smo v osebni pristop in izdelavo pametnih, skrbno in strateško načrtovanih, zelo učinkovitih in priljubljenih rešitev.

Cena izdelave profesionalnih spletnih strani

Govoriti na pamet ali splošno o ceni spletne strani je povsem brezpredmetno, saj se stvari zelo razlikujejo od primera do primera, saj na ceno spletne strani vpliva veliko dejavnikov. V največji meri so to zahtevnost oblikovanja, prilagajanja funkcionalnosti, število podstrani, število jezikov, platforma, in programski jezik(i), v kateri je spletna stran izdelana, itd. Za natančno oceno vrednosti vašega projekta ali spletne strani, stopite v stik z našimi prijaznimi svetovalci, ki vam bodo z veseljem tudi brezplačno svetovali.

Izdelava profesionalne spletne strani z nami je investicija, ki se v povprečju povrne v 6 – 24 mesecih.

Naj tudi vaši obiskovalci doživijo profesionalen sprejem!

Izkoristite naše znanje, najboljše prakse, tehnologije, in izkušnje. Okrepite spletno prepoznavnost vašega podjetja s pravim prodajnim orodjem. Pišite nam prek ospodnjega kontaktnega obrazca in dogovorili se bomo za brezplačen informativni posvet.

Vpišite podatke

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Please leave this field empty.

Analiza obstoječe spletne prisotnosti

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.

Naročite analizo obstoječe spletne strani / konkurence / prisotnosti

Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran:

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Please leave this field empty.

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

pristajalna-stran-landing-page

ANATOMIJA UČINKOVITE PRISTAJALNE STRANI V DIGITALNEM TRŽENJU

Ena večjih napak digitalnega trženja, ki jo še vedno prepogosto zasledimo v praksi, je pošiljanje obiskovalcev (z oglaševalskimi kampanjami ali optimizacijo spletne ...
Kako izdelati spletno stran 7 korakov

7 KORAKOV DO POPOLNE SPLETNE STRANI ZA VAŠ POSEL

Dandanes je spletna stran vašega podjetja veliko več, kot le informacijska točka, kjer stranke dobijo več informacij o vaši ponudbi; je vaše glavno prodajno orodje,...
kako optimizirati svojo spleto strani?

KAKO OPTIMIZIRATI SPLETNO STRAN ZA NAJVIŠJA MESTA V GOOGLE?

Investirate v katero koli obliko marketinga ali digitalnega marketinga, vas pa še vedno ni na prvi strani v Google? Več kot 60% vaših potencialnih strank vas vsa...
spletna-prodaja-kako povecati-prodajo

POSPEŠEVANJE PRODAJE Z OPTIMIZACIJO SPLETNE STRANI

Pomislite kako sami iščete po spletu. Največkrat greste naravnost v Google in vpišete, kar iščete. Ravno to počne tudi 60% - 90% vaših ciljnih strank. Vskodnevno ...

Kmalu…

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-anis-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-crodent-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
coca-cola
logo-stranka-wsi-web-marketing-sunsweet-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
clinica-da-mama
alea
mardi-gras-casino
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-marketinška-agencija-3port