IZDELAVA UČINKOVITIH IN PROFESIONALNIH SPLETNIH STRANI

Se odločate izdelati novo ali prenoviti obstoječo spletno stran oz. spletno trgovino? Potrebujete novo spletno stran, ki učinovito prodaja? Na pravi strani  ste!

Vaš posel potrebujete profesionalno spletno stran!

A ste vedeli, da obiskovalec, ki prileti na vašo stran in ne najde, kar išće v 4-6 sekundah, jo zapusti? (vir: CEB)

Ne glede na to, ali ste mikro podjetje z lokalnim delovanjem ali velika korporacija, ki deluje na globalnem tržišču, spletna stran je največkrat prva priložnost (60-90% primerov), da naredite vtis na vaše potencialne stranke, vsekakor pa končna postaja, ob obisku katere kupec sprejme več kot 55% končne odločitve v svojem nakupnem odločanju. Še pred prvim stikom z vami! (vir: CEB)

Prenova ali izdelava nove spletne strani predstavlja razvoje prvega predstavnika blagovne znamke in najpomembnejšega prodajalca že skora vsakega podjetja. Tudi vašega. Zato vam bomo digitalno orodje za pospeševanje prodaje in doseganje višjega nivoja, prodajnih, tržnih in poslovnih ciljev.

Spletna stran, deluje 24-ur na dan, je vaš osrednji prodajalec in vas mora zato predstavljati v najboljši luči. Obiskovalec, ki ni kupil pri vas ali stopil v stik z vami, bo nekje drugje! 

Kaj je dobra spletna stran?

Dobro oblikovana spletna stran ne predstavlja le njene estetke dovršenosti ampak mora v prvi vrsti zagotavljati odlično konverzijo ter učinkovito uporabniško izkušnjo. Obiskovalce spletne strani mora s privlačno in strateško umeščeno vsebino znati nagovoriti na način, da ti postanejo kupci vaših izdelkov in storitev.

Oblikovanje (dizajn) spletne strani se mora prilagajati vašemu podjetju, željam, potrebam, ciljem, in tendencam vaših ciljnih kupcev. Vaša spletna stran je namreč vaš spletni ambasador, ki v največji meri zastopa vašo blagovno znamko, ključna sporočila ter ponudbe, ki jih želite predstaviti tržišču. Številne raziskave so pokazale, da 94% prvega vtisa obiskovalcev spletnih strani sestavljajo občutki povezani z podobo spletne strani. Uporabniki se že po prvih nekaj sekundah odločijo, ali jim je spletna stran všeč in kar 70% jih bo vaše podjetje ocenilo zgolj na podlagi zaznav na spletni strani. Celo več, dokazano je, da se uporabniki spletnih strani ne odločajo za nakup na spletnih mestih, kjer jih osnovni elementi ne prepričajo.

V ekipi Digimedie, ki jo sestavljajo izkušeni strokovnjaki (oblikovalci, programerji, itd.) spletnih strani in specialisti za optimizacijo konverzije vas bomo, korak za korakom, vodili do vašega novega prodajnega orodja, ki bo popolnoma ustrezal vašim željam in potrebam, potrebam in željam vaših strank, najnovejšim trendom spletne prodaje ter viziji in ciljem vašega podjetja.

Globalno in lokalno preverjen način oblikovanja in izdelave spletnih strani je pomagal ustvariti veliko slovenskih in tujih zgodb o uspehu:

 • Čist in moderen dizajn.
 • Personaliziran koncept spletne strani.
 • Optimalna struktura spletne strani.
 • Implementirana arhitektura konverzije, ki omogoča  »konvertibilnost«.
 • Funkcionalen in uporabniku prijazen dizajn spletne strani (učinkovita uporabniška izkušnja).

Naše spletne strani ustvarjajo razliko, ker:

 • so personalizirane
 • so pripravljene po konceptu, ki popolnoma podpira vse potrebe in cilje podjetja
 • imajo premišljeno strukturo in načrt navigacije
 • omogočajo učinkovito in enostavno uporabniško izkušnjo
 • imajo implementirano arhitekturo konverzije
 • so pregledne
 • so izdelane s pomočjo tehnologij zadnjih generacij, ter povsem prijazne za spletne iskalnike
 • so varne in zanesljive
 • so pohvalno učinkovite
 • so enostavne za upravljanje

 Bogate globalne izkušnje in WMA WebAward

Oblikujemo unikatne spletne strani, ki učinkovito podprejo vaše potrebe in cilje ter želje vaših strank.

Deset letne globalne izkušnje, članstvo v WSI (največja mreža za digitalni marketing), izmenjava dobrih praks znotraj slovenske in globalne smetane strokovnjakov ter obilo izkušenj ter sodelovanj na različnih nivojih, nam omogočajo po lastni metodologiji in pristopu k izdelavi strani, implementirati popolnoma zasnovan koncept, ki je všeč vsem, predvsem pa učinkovit in enostaven za uporabo. Pri izdelavi uporabljamo večinoma: WordPress, Magento, Adobe Business Catalist, DOTNet, HTML in PHP kodiranje itd..

Izdelava profesionalnih spletnih strani. Izdelava WordPress spletnih strani. Custom PHP. Izdelva spletnih trgovin, WordPress in magento, Izdelava Joomla spletnih strani. Izdelava personaliziranih spletnih strani. Za manjša podjetja pa je primerna izdelava manjših spletnih strani. V tem smo boljši kot Gorec, Spletnik ali Red Orbit spletne strani.

Poleg imenitnih, strank, partnerstev in članstev se lahko pohvalimo tudi z WMA WebAwards nagradami.

Poseben izzivi so nam zahtevnejši projekti, izdelave personaliziranih profesionalnih spletnih strani, postavitve kompleksnih e-trgovin, zahtevnejših e-izobraževalnih platform, spletnih portalov, forumov, API-jev, plugin-ov, ter razširitev.

Kako poteka preoblikovanje oz izdelava nove spletne strani?

Analizirali bomo dinamiko vašega poslovanja in za vas izdelali spletno stran “po meri”. Razvili in implementirali vam bomo privlačno, profesionalno in nepogrešljivo prodajno orodje za učinkovito interakcijo s ciljno publiko in preseganje poslovnih ter prodajnih ciljev vašega podjetja.

Poskrbeli bomo, da se na poti od oblikovanja do izdelave spletne strani po vaših merah, ne boste izgubili. Na podlagi analize bomo za vas izdelali koncept spletne strani in ga nato oblikovali. Pomagali vam oblikovati učinkovit in privlačen dizajn, najbolj smiselno postavitev elementov in enostavno navigacijo. Popolnoma prilagojeni vašimi potrebam in željam ciljne skupine bosta tudi uporabniška izkušnja ter arhitektura konverzije.

Profesionalno oblikovanje spletnih strani po najboljših praksah. Oblikovanje spletnih strani in drugih elementov spletnega nastopa. Oblikujemo učinkovite spletne strani. Od leta 2012 naprej, smo med tradicionalni vsakoletni prejemniki WMA WebAward nagrade v kategorijah ˝Standard of Excellence Award˝  in »Outstanding Website« na izboru ˝Annual Web Awards Competition˝ v organizaciji Svetovne marketinške organizacije za trženje na spletu (WMA). Osnova za oblikovanje spletne strani je odlična in premišljena zasnova koncepta spletne strani. Če želite učinkovito prodajati ali pospeševati prodajo na spletu, potrebujete profesionalno oblikovano spletno stran s personaliziranim dizajnom in implementirano arhitekturo konverzije ter vsemi funkcionalnostmi, ki jih potrebujete.

Nekaj posnetkov izdelanih spetnih strani

Želite spletno stran, ki bo vaša konkurenčna prednost? Spoznajmo se!

Uporabite naše znanje, najboljše prakse in izkušnje. Okrepite spletno prepoznavnost vašega podjetja s pravim prodajnim orodjem. Pišite nam prek ospodnjega kontaktnega obrazca in dogovorili se bomo za informativni posvet. Skupaj bomo oblikovali spletno stran, ki bo kradla stranke konkurentom. Izdelana bo za stranke, po meri vašega podjetja, posla in potreb.

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Please leave this field empty.

Analiza obstoječe spletne prisotnosti

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.

Naročite analizo obstoječe spletne strani / konkurence / prisotnosti

Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran:

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Please leave this field empty.

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

SEO (OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI) V 2017, NOVA MALA SEO REVOLUCIJA IN TRENDI ZA PRIHODNOST

Če želimo spletno stran učinkovito optimizirati in zasedati najvišja mesta v spletnih iskalnikih, moramo seveda najprej poznati delovanje spletnih iskalnikov. Zato bo...
Analiza konkurence na spletu, analiza strani, analiza SEO (optimizacija)

ANALIZA KONKURENCE NA SPLETU: 5 KORAKOV DO KONKURENČE PREDNOSTI

Analiza konkurence razkriva neprecenljive informacije na katerih gradimo konkurenčne prednosti! V poslu ni počitka. Konkurenca neprestano prodaja tako vašim strankam...

POENOSTAVITE SI DIGITALNI MARKETING Z NEPOGREŠLJIVIMI ORODJI

Je digitalni marketing del vašega vsakdanjika? Iščete načine, kako prihraniti čas? Si želite biti še bolj profesionalni in učinkoviti v izvajanju aktivnosti dig...
Spletna-stran-je-osrednji-element-spletne-prisotnosti-Profesionalna-izdelava-spletnih-strani-po-meri-naročnika-digimedia-digitalni-marketing

SPLETNA STRAN JE OSREDNJI ELEMENT SPLETNE PRISOTNOSTI

S pojavom digitala, socialnih omrežij. mobilnih naprav, se je v zadnjih letih drastično spremenil način, na katerega dostopamo do spleta, se družimo, iščemo informa...

Kmalu…

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-marketing-sales-force-b2b-prodaja-marketing-vsebinski-marketing
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-marketinška-agencija-chevrolet
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-digitalni-marketing-corona-seo-optimizacija-spletne-strani-oblikovanje-strani
logo-stranka-wsi-lloyds-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-alliance-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-internet-digitalni-marketing-case-seo-optimizacija-izdelava-spletnih-strani
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-wsi-web-marketing-avis-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes