IZDELAVA SPLETNIH STRANI “PO MERI”, KI VAM OMOGOČAJO PRODATI VEČ!

Izdelava spletnih strani: od analize do prodajnega orodja!

Po korakih in preverjeni metodologiji vas bomo vodili do popolne spletne strani za vaš posel; od analize in svetovanja, do izdelave koncepta (načrta) spletne strani, izbire domene, gostovanja, oblikovanja, programiranja, testiranja, namestitve spletne strani na strežnik, namestitve spletne analitike, CMS sistema za enostavno upravljanje vsebin ter optimizacijo spletnih strani za najvišja mesta v iskalnikih.

Vaša spletna stran je vaše glavno prodajno orodje, osrednje predstavništvo podjetja, in mnogo več, zato poskrbite da je po meri vaših potreb!

Kako pomembna je izdelava spletne strani “po meri” za vaš posel?

Vaša spletna stran je povsem odgovorna za prvi vtis, ki si ga potencialne stranke ustvarijo o vas in odloča o tem, koliko obiskovalcev bo postalo vaša stranka. Obiskovalec namreč že ob prvem obisku vaše strani sprejme več, kot 55% celotne nakupne odločitve (vir: CEB).

Spletna stran je zato danes veliko več, kot le informacijska točka, kjer stranke dobijo več informacij o vaši ponudbi; je vaše glavno prodajno orodje, če jo v te namene seveda izkoriščate.

Da bo vaša spletna stran čim bolj učinkovita in priljubljena, mora biti povsem prilagojena dinamiki vašega posla in vašim strankam.

Zakaj vam naše spletne strani omogočijo prodati več?!

Skrbno načrtovane, estetsko dovršene in izredno učinkovite spletne strani, ki zanesljivo pospešujejo prodajo, ter podpirajo še mnogokatere ostale poslovne aktivnosti, imenujemo v strokovnih krogih tudi profesionalne spletne strani, saj podjetje predstavljajo v profesionalni »luči«. Gre za spletno mesto, ki podpira vse poslovne procese in aktivnosti podjetja, je izdelano po meri potreb in ciljnih strank ter zanesljivo opravlja prodajno funkcijo ali funkcijo pospeševanja prodaje.

Profesionalno spleno stran, “po meri”, zahtevajo vaše stranke!

Potrošniki niso bili še nikoli tako zahtevni, kot so danes! Hkrati pa konkurenca še nikoli ni bila tako močna. Danes potrebujete več kot le spletno stran, ki predstavlja podjetje, produkte, storitve, kontakt, in nekaj novic. Vaš posel potrebuje po meri in unikatno oblikovano spletno mesto, s premišljenim konceptom, primerno vsebino in pravimi elementi na pravih mestih.

Ne glede na to, ali ste mikro podjetje z lokalnim delovanjem ali velika korporacija, ki nastopa na globalnem tržišču, spletna stran je v več kot 50% primerih edina priložnost za prvi vtis na vaše potencialne stranke. Potrošnik ob obisku spletne strani sprejme v podzavesti že več kot 55% celotne nakupne odločitve. Pred prvim stikom z vami! (vir: CEB) Še več! Obiskovalec, ki na strani ne najde, kar išče v 4-6 sekundah, jo zapusti in bo kupil drugje! (vir: CEB).

Nekaj posnetkov izdelanih spetnih strani:

Vašo stran bomo tudi SEO optimizirali za najvišja mesta v iskalnikih, jo oglaševali ali na njej izvajali katero koli drugo aktivnost digitalnega marketinga, ki je primerna za vaš posel.

Naše spletne strani ustvarjajo razliko in prodajo več, ker so personalizirane (izdelane po meri)

Ker se zavedamo, da je vaša spletna stran vaš glavni prodajalec in osrednji ambasador podjetja, se bomo tudi v vašo novo stran poglobili in izumili unikaten učinkovit in unikaten koncept pisan na kožo vašim ciljem in potrebam.

Zakaj naše spletne strani pridajo več (kot ne personalizirane strani):

 • so pripravljene po konceptu, ki popolnoma podpira vse potrebe in cilje vašega podjetja
 • imajo premišljeno strukturo in enostavno navigacijo
 • omogočajo učinkovito uporabniško izkušnjo
 • imajo implementirano arhitekturo konverzije
 • so pregledne
 • so izdelane s pomočjo tehnologij zadnjih generacij
 • so vidne na vrhu med rezultati v spletnih iskalnikih
 • so varne in zanesljive
 • so izredno učinkovite (visoke stopnje konverzij)
 • so enostavne za upravljanje (urejanje)
 • prilagojene prikazovanju na mobilnih napravah
 • so hitre
 • imajo integrirano spletno analitiko
 • … kako skrivnost stroke si bomo prihranili tudi zase.

Bogate globalne izkušnje, WMA WebAward nagrade + SEO za najvišja mesta v spletnih iskalnikih!

Že več kot 7 let razvijamo profesionalne spletne strani po meri, ki maksimizirajo učinek vaše spletne prisotnosti. Več letne globalne izkušnje, članstvo v WSI (največja mreža za digitalni marketing), izmenjava najboljših praks znotraj slovenske in globalne smetane strokovnjakov in sodelovanj na različnih nivojih ter neprestana izpopolnjevanja nam omogočajo ponuditi neprestane izboljšave. Razvili smo tudi lastno metodologijo izdelave in optimizacije spletnih strani, za zanesljive rezultate.

Poleg nekaterih svetovno znanih strank, partnerstev in članstev, se lahko pohvalimo tudi z WMA WebAwards nagradami.

Nagrajeni strokovnjaki z globalnimi izkušnjami izdelave in optimizacije spletnih strani, bomo za vas skrbno oblikovali in razvili izredno učinkovito ter estetsko dovršeno spletno strani, ki bo vašemu podjetju zanesljivo omogočila prodati več!

Pri izdelavi večinoma uporabljamo: WordPress, Magento, Adobe Business Catalist, DOTNet, HTML, PHP kodiranje, itd.

Izdelava profesionalnih spletnih strani. Izdelava WordPress spletnih strani. Custom PHP. Izdelva spletnih trgovin, WordPress in magento, Izdelava Joomla spletnih strani. Izdelava personaliziranih spletnih strani. Za manjša podjetja pa je primerna izdelava manjših spletnih strani. V tem smo boljši kot Gorec, Spletnik ali Red Orbit spletne strani.

Izzivi so nam tudi zahtevnejši projekti, izdelave personaliziranih profesionalnih spletnih strani, enostavnih ali naprednih spletnih rešitev, postavitve kompleksnih e-trgovin, zahtevnejših e-izobraževalnih platform, spletnih portalov, forumov, API-jev, razvoj pluginov, razširitev, itd.

Kot ste zasledili, smo pri izdelavi spletnih strani udeleženi vsi strokovnjaki, vsak z ustreznega strokovnega področja, za vas pa neprestano skrbi naš osebni svetovalec. Usmerjeni smo v osebni pristop in izdelavo pametnih, skrbno in strateško načrtovanih, zelo učinkovitih in priljubljenih rešitev.

Vašo novo spletno stran bomo oblikovali in izdelali oz. prenovili po korakih

Prenova ali izdelava nove, profesionalne spletne strani, pooseblja razvoj najpomembnejšega predstavnika in prvega prodajalca podjetja. Tudi vašega. Kako bi ga izbrali, oblekli in izobrazili, če bi šlo za pravega zaposlenega in edinega prodajalca, ki ga vaše podjetje lahko ima? Temu primerno pozornost morate zato posvetiti tudi izdelavi spletne strani – prodajnega orodja.

Gre za pomemben projekt, ki mu v nekaterih podjetjih, na najvišjih ravneh odločanja, še vedno posvečate premalo pozornosti.

Tako, kot zdravnik ne more podati prave diagnoze brez pregleda in preiskav, noben tržnik ne more podati učinkovitih odločitev o vašem primeru brez podrobne predhodne analize vašega podjetja, posla, in strank.

Vsak projekt pričnemo z analizo dinamike vašega poslovanja in za vas izdelamo spletno stran “po meri”. Razvili in implementirali vam bomo privlačno, profesionalno in napredno prodajno orodje za učinkovito interakcijo s ciljno publiko in preseganje poslovnih ter prodajnih ciljev vašega podjetja.

Poskrbeli bomo, da se na poti od oblikovanja do postavitve spletne strani po vaših merah, ne boste izgubili. Neprestano vam svetujemo in vas korak za korakom vodimo do končnega izdelka z vso potrebno podporo, pomočjo, in nasveti. Na podlagi uvodne analize bomo za vas izdelali unikaten koncept spletne strani in ga oblikovali v končni izdelek. Pomagali vam bomo izbrati učinkovit in privlačen dizajn, urediti enostavno navigacijo, najbolj smiselno postavitev elementov, zagotoviti učinkovito uporabniško izkušnjo ter povsem prilagojeno arhitekturo konverzije.

V kolikor bo potrebno, poskrbimo tudi za gostovanje in izbor (ter zakup) prave domene za vas.

Profesionalno oblikovanje spletnih strani po najboljših praksah. Oblikovanje spletnih strani in drugih elementov spletnega nastopa. Oblikujemo učinkovite spletne strani.

Od leta 2012 naprej, smo med tradicionalnimi prejemniki WMA WebAward nagrad v kategorijah ˝Standard of Excellence Award˝ in »Outstanding Website« na izboru ˝Annual Web Awards Competition˝ v organizaciji Svetovne marketinške organizacije za trženje na spletu (WMA). Osnova za oblikovanje spletne strani je odlična in premišljena zasnova koncepta spletne strani. Če želite učinkovito prodajati ali pospeševati prodajo na spletu, potrebujete profesionalno oblikovano spletno stran s personaliziranim dizajnom in implementirano arhitekturo konverzije ter vsemi funkcionalnostmi, ki jih potrebujete.

Koraki izdelave nove spletne strani z nami:

 1. Priprava na projekt, analiza spletne prisotnosti in dinamik vašega posla, vključuje analizo vašega podjetja, strank, osnovno analizo konkurence, trga, in trendov v panogi:
  • Izdelamo persone ciljnih skupin.
  • Izpostavimo vse želje, cilje, pričakovanja in potrebe obiskovalcev, ki obiskujejo vašo spletno stran.
  • Podrobno preučimo nakupne navade in poti ter identificiramo kritične elemente.
  • Pripravimo načrt ali strategijo digitalnega marketinga.
 2. Priprava koncepta spletne strani (skice, strukturna arhitektura, vsebinska arhitektura, načrt navigacije, uporabniška izkušnja, arhitektura konverzije, strategija optimizacije strani, vsebinski načrt).
 3. Izbira orodij in tehnologij.
 4. Priprava vseh vrst vsebin.
 5. Oblikovanje spletne strani in njenih elementov.
 6. Priprava in optimizacija vsebin.
 7. Tehnična realizacija in programiranje.
 8. Vnos vsebin.
 9. Integracije CRM/ERM sistemov, orodij za email marketing ali marketinško avtomatizacijo.
 10. On-site optimizacija in napredna tehnična optimizacija spletne strani.
 11. Testiranje funkcionalnosti, povezav, kontaktnih form in lansiranje spletne strani.
 12. Vzdrževanje, posodabljanje, varnostno kopiranje, svetovanje, neprestana podpora in izboljšave.

Več o izdelavi spletnih strani z nami si lahko preberete tudi v prispevku 7 korakov do popolne spletne strani za vaš posel.

V ekipi Digimedie imamo več izkušenih (od 7 do 15+ let) strokovnjakov (oblikovalcev, programerjev, strokovnjakov za uporabniško izkušnjo, spletno analitiko, itd.) ter več zunanjih partnerstev, s katerimi že leta razvijamo manj in bolj zahtevne spletne rešitve (strani in aplikacije), tudi za Toyoto, Coca Colo, Carlsberg, Nestea, in ostale poznane blagovne znamke.

Kaj je “dobra” oz. učinkovita spletna stran?

Dobra spletna stran ne predstavlja le njene estetke dovršenosti. V prvi vrsti zagotavlja odlično konverzijo ter učinkovito uporabniško izkušnjo. Obiskovalce prepričuje s privlačno vsebino, strateško umeščenimi sporočili in pozivi k dejanju, da počnejo tisto, kar vi želite, in tako postanejo vaše nove stranke.

Oblikovanje (dizajn) spletne strani se mora prilagajati željam, potrebam, ciljem, in tendencam vašega podjetja, panoge ter kupcev.

Spletna stran je vaš osrednji element spletne prisotnosti, slika vašega podjetja in blagovne znamke, govorec ključnih sporočil in prodajalec vaših proizvodov oz. storitev. Številne raziskave so pokazale, da se uporabniki že po prvih nekaj sekundah odločijo, ali jim je spletna stran všeč, in kar 70% jih bo vaše podjetje (podzavestno) ocenilo zgolj na podlagi zaznave vaše spletne strani. Celo več; dokazano je, da se uporabniki spletnih strani ne odločajo za nakup na spletnih mestih, ki nimajo vseh osnovnih elementov in jih zato ne prepričajo.

V kolikor ne potrebujete nove spletne strani in želite le dodelati obstoječo, si preberite več tudi o analizi spletnih strani.

Cena izdelave profesionalnih spletnih strani

Govoriti na pamet ali splošno o ceni izdelave spletne strani je povsem brezpredmetno, saj se stvari zelo razlikujejo od primera do primera. Na ceno spletne strani vpliva veliko dejavnikov. V največji meri so to zahtevnost oblikovanja, prilagajanje funkcionalnosti, število podstrani, število jezikov, izbira CMS sistema, in programskih jezikov, v kateri je spletna stran izdelana, itd.

Izdelava profesionalne spletne strani z nami je investicija, ki se v povprečju povrne v 6 – 24 mesecih. Začetne vrednosti izdelave oz prenove spletne strani se gibljejo od 2.500€ do nekaj deset tisoč.

Za natančno oceno vrednosti vašega projekta ali spletne strani, stopite v stik z našimi strokovnimi in prijaznimi svetovalci, ki vam bodo z veseljem tudi brezplačno svetovali. Podrobno oceno vrednosti lahko podamo po opravljeni analizi dinamike vašega posla (brezplačni uvodni pogovor).

Stopite v stik z nami še danes

Izkoristite naše znanje, najboljše prakse, tehnologije, in izkušnje. Okrepite spletno prepoznavnost vašega podjetja s pravim prodajnim orodjem. Pišite nam prek ospodnjega kontaktnega obrazca in dogovorili se bomo za brezplačen informativni posvet.

Vpišite podatke

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Naročite analizo obstoječe spletne strani

ANALIZA STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.


Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Naročam:

Analiza spletne strani
SEO analiza
Analiza konkurence
Analiza spletne strani

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

SEO ANALIZA ZA POVEČANJE PRODAJE

OD 0 DO 300 OBISKOVALCEV DNEVNO V LE NEKAJ MESECIH

Ameriški spletni podjetnik, vplivnež in tržnik partnerskih programov, nas je lani poleti izzval s sodelovanjem na projektu optimizacije njegove nove spletne strani, ki...
Pisanje člankov, blog, pravila

KAKO PISATI BLOG? 7 NASVETOV ZA PISANJE DOBRIH ČLANKOV

Pisana beseda je pomembno orodje komunikacije, ki je, z napredkom tehnologije in porastom svetovnega spleta, ponovno pridobila na pomenu. Z njo vsakodnevno komuniciramo v...
Izdelava spletnih strani Wordpress

IZDELAVA SPLETNIH STRANI: 10 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI WORDPRESS

V kolikor razmišljate o: prenovi spletne strani, si želite bolj enostavno dodajati in urejati vsebine, ali želite poenostavljeno upravljati spletno stran...
pristajalna-stran-landing-page

ANATOMIJA UČINKOVITE PRISTAJALNE STRANI (LANDING PAGE) V DIGITALNEM TRŽENJU

Ena večjih napak digitalnega trženja, ki jo še vedno prepogosto zasledimo v praksi, je pošiljanje obiskovalcev (z oglaševalskimi ali SEO kampanjami) na domačo stran...

Matej and his team did an awesome job in helping me figure out why my website dropped in rankings on Google after the last Google quality update this Summer (2017). He is very dedicated and was only SEO expert worldwide (from twelfth I contacted) that knew from the get go what have happen and what to do from here on. We correct everything and my site is ranking even higher now. Very recommended!

Ofir B., www.99bitcoin.com (Izrael, 2017)

Pohvale Digimedii in Mateju za odlično izdelano spletno stran, nad katero smo mi in naše stranke navdušeni. Priporočam!

Črt Banko, Crodent.net (2016)

Matej did a fantastic job with my SEO audit and competition analysis. He provided with detailed feedback about what specifically needed to be improved on my site and how to beat all the competition. The best SEO professional I ever worked with. I am now hiring him to complete several other SEO related projects.

Svetovno znan Afilliate Marketer James R. (ZDA, 2017)

Zelo sem vesela, da sem za izdelavo spletne strani izbrala Digimedio in Mateja, saj je človek, ki se za stranko zares potrudi, jo spodbuja in stalno spremlja, ji svetuje ter poišče najboljše rešitve za končni rezultat – izdelavo kvalitetne spletne strani in oglaševanja.

Manica Smrdelj, vodja profesionalnega vokalnega studia, Studio Cantica, Manica Smrdelj, /s.p. (2013)

Od prvega pogovora dalje so pristopil zavzeto, profesionalno in strokovno. Sprva niti nisem vedel kaj sploh splet prinaša, a želel sem si nekaj posebnega in učinkovitega. Kot so mi obljubili, so upoštevali vse moje želje, spletna stran je enostavna za upravljanje, oblikovana po naših željah in po pol leta prinaša dnevno nova povpraševanja ter polni več, kot tretjino hotela. Profesionalnost in zavzetost, ki je prinesla nepredstavljive rezultate. Toplo priporočam.

Samo, direktor družinskega hotela (2012)

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-anis-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-crodent-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
coca-cola
logo-stranka-wsi-web-marketing-sunsweet-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
clinica-da-mama
alea
mardi-gras-casino
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-marketinška-agencija-3port