IZDELAVA UČINKOVITIH IN PROFESIONALNIH SPLETNIH STRANI

Oblikovali in izdelali vam bomo spletno stran, ki vam bo omogočala prodati več!

Prenova ali izdelava nove, učinkovite, profesionalne spletne strani pooseblja razvoj prvega predstavnika blagovne znamke in najpomembnejšega prodajalca že skoraj vsakega podjetja. Najverjetneje tudi vašega. Gre za pomemben projekt, ki bo odločilno vplival na razvoj vašega podjetja in prodaje v prihodnje.  Spletna stran je osrednji element spletne prisotnosti.

Zakaj potrebujete profesionalno spletno stran?

Obiskovalec, ki na strani ne najde, kar išće v 4-6 sekundah, jo zapusti! (vir: CEB). Obiskovalec, ki ni kupil pri vas ali stopil v stik z vami, bo nekje drugje!

Investicija v naše spltene strani, se v povprečju povrne v 6 – 24 mesecih.

Ne glede na to, ali gre za mikro podjetje z lokalnim delovanjem ali veliko korporacijo, ki nastopa na globalnem tržišču, spletna stran je največkrat prva priložnost (60-90% primerov) za prvi vtis na vaše potencialne stranke, vsekakor pa končna postaja, ob obisku katere kupec sprejme več, kot 55% končne nakupne odločitve. Pred prvim stikom z vami! (vir: CEB)

Izdelali vam bomo vam popolnoma prilagojeno digitalno orodje za pospeševanje prodaje, ki omogoča doseganje višjega nivoja, prodajnih, tržnih in poslovnih rezultatov.

Kaj je “dobra” spletna stran?

Dobro oblikovana spletna stran ne predstavlja le njene estetke dovršenost. V prvi vrsti zagotavljati odlično konverzijo ter učinkovito uporabniško izkušnjo. Obiskovalce spletne strani mora s privlačno in strateško umeščeno vsebino znati enostavno in razumljivo nagovoriti na način, da ti počnejo, kar vi želite, vse dokler ne postanejo kupci vaših izdelkov in storitev.

Oblikovanje (dizajn) spletne strani se mora prilagajati vašemu podjetju, željam, potrebam, ciljem, in tendencam vaših ciljnih kupcev. Vaša spletna stran je namreč vaš osrednji element prodaje, slika vaše blagovne znamke, govorec ključnih sporočil in predstavnik vapše ponudbe. Številne raziskave so pokazale, da 94% prvega vtisa obiskovalcev spletnih strani sestavljajo občutki povezani z podobo in razumljivostjo spletne strani. Uporabniki se že po prvih nekaj sekundah odločijo, ali jim je spletna stran všeč in kar 70% jih bo vaše podjetje (podzavestno) ocenilo zgolj na podlagi zaznav na vaši spletni strani. Celo več, dokazano je, da se uporabniki spletnih strani ne odločajo za nakup na spletnih mestih, ki nimajo vse osnovnih elementov in jih zato ne prepričajo.

V ekipi Digimedie imamo več izkušenih (od 7 do 15 let) strokovnjakov (oblikovalci, programerji, strokovnjaki za uporabniško izkušnjo, Korak za korakom vam bomo svetovali in usmerjali do vašega novega prodajnega orodja, ki bo popolnoma ustrezalo vašim željam in potrebam, potrebam in željam vaših strank, najnovejšim trendom panoge ter viziji, poslovnim portebam, ciljem in prodajni strategiji vašega podjetja.

Globalno in lokalno preverjen način oblikovanja in izdelave spletnih strani je osnova naših ulčinkovitih strani;

 • Čist in moderen dizajn z optimalno navigacijo in uporabniško izkušnjo.
 • Personaliziran koncept spletne strani (mi predlagamo katere elemente in postavitev na osnovi poglobljene analize vašega posla).
 • Optimalna struktura spletne strani (nič več in nič manj, kot točno tisto, kar potrebujete).
 • Implementirana arhitektura konverzije, ki omogoča  »konvertibilnost« (elementi in logika, ki pospešuje prodajo).
 • Enostaven, razumljiv in uporabniku prijazen koncept spletne strani.
 • Male in velike skrivnosti panoge,

Naše spletne strani ustvarjajo razliko, ker:

 • so personalizirane
 • so pripravljene po konceptu, ki popolnoma podpira vse potrebe in cilje vašega podjetja
 • imajo premišljeno strukturo in načrt navigacije
 • omogočajo učinkovito in enostavno uporabniško izkušnjo
 • imajo implementirano arhitekturo konverzije
 • so pregledne
 • so izdelane s pomočjo tehnologij zadnjih generacij, ki so najbolj prijazne spletnim iskalnikom
 • so varne in zanesljive
 • so pohvalno učinkovite
 • so enostavne za upravljanje

Bogate globalne izkušnje in WMA WebAward odličja za izvrstne spletne strani

Že več kot 7 let razvijamo unikatne spletne strani, ki maksimizirajo učinek vaše spletne prisotnosti. Deset letne globalne izkušnje, članstvo v WSI (največja mreža za digitalni marketing), izmenjava dobrih praks znotraj slovenske in globalne smetane strokovnjakov ter obilo izkušenj in sodelovanj na različnih nivojih, nam omogočajo po lastni metodologiji in pristopu k izdelavi strani, implementirati popolnoma za vas izumljen koncept, ki je všeč vsem, predvsem pa učinkovit in enostaven za uporabo. Pri izdelavi uporabljamo večinoma: WordPress, Magento, Adobe Business Catalist, DOTNet, HTML in PHP kodiranje itd..

Izdelava profesionalnih spletnih strani. Izdelava WordPress spletnih strani. Custom PHP. Izdelva spletnih trgovin, WordPress in magento, Izdelava Joomla spletnih strani. Izdelava personaliziranih spletnih strani. Za manjša podjetja pa je primerna izdelava manjših spletnih strani. V tem smo boljši kot Gorec, Spletnik ali Red Orbit spletne strani.

Poleg imenitnih, strank, partnerstev in članstev se lahko pohvalimo tudi z WMA WebAwards nagradami.

Izzivi so nam tudi zahtevnejši projekti, izdelave personaliziranih profesionalnih spletnih strani, postavitve kompleksnih e-trgovin, zahtevnejših e-izobraževalnih platform, spletnih portalov, forumov, API-jev, plugin-ov, ter razširitev.

Vašo novo spletno stran bomo oblikovali in izdelali po korakih

Analizirali bomo dinamiko vašega poslovanja in za vas izdelali spletno stran “po meri”. Razvili in implementirali vam bomo privlačno, profesionalno in nepogrešljivo prodajno orodje za učinkovito interakcijo s ciljno publiko in preseganje poslovnih ter prodajnih ciljev vašega podjetja.

Poskrbeli bomo, da se na poti od oblikovanja do izdelave spletne strani po vaših merah, ne boste izgubili. Na podlagi analize bomo za vas izdelali koncept spletne strani in ga nato oblikovali. Pomagali vam oblikovati učinkovit in privlačen dizajn, najbolj smiselno postavitev elementov in enostavno navigacijo. Popolnoma prilagojeni vašimi potrebam in željam ciljne skupine bosta tudi uporabniška izkušnja ter arhitektura konverzije.

Profesionalno oblikovanje spletnih strani po najboljših praksah. Oblikovanje spletnih strani in drugih elementov spletnega nastopa. Oblikujemo učinkovite spletne strani. Od leta 2012 naprej, smo med tradicionalni vsakoletni prejemniki WMA WebAward nagrade v kategorijah ˝Standard of Excellence Award˝  in »Outstanding Website« na izboru ˝Annual Web Awards Competition˝ v organizaciji Svetovne marketinške organizacije za trženje na spletu (WMA). Osnova za oblikovanje spletne strani je odlična in premišljena zasnova koncepta spletne strani. yyyyyyyyyyyyyyyye želite učinkovito prodajati ali pospeševati prodajo na spletu, potrebujete profesionalno oblikovano spletno stran s personaliziranim dizajnom in implementirano arhitekturo konverzije ter vsemi funkcionalnostmi, ki jih potrebujete.

Nekaj posnetkov izdelanih spetnih strani

 

 • Tuji naročniki

 • Slovenski naročniki

Bodite brez skrbi, vašo stran bomo tudi optimizirali za najvišja mesta v spletnih iskalnikih, jo oglaševali ali na njej izvajali katero koli drugo aktivnost digitalnega marketinga, ki je primerna za vaš posel.

Naj bo vaša nova spletna stran tudi vaša konkurenčna prednost

Uporabite naše znanje, najboljše prakse, tehnologije in izkušnje. Okrepite spletno prepoznavnost vašega podjetja s pravim prodajnim orodjem. Pišite nam prek ospodnjega kontaktnega obrazca in dogovorili se bomo za informativni posvet. Skupaj bomo oblikovali spletno stran, ki bo kradla stranke konkurentom. Izdelana bo za stranke, po meri vašega podjetja, posla in potreb.

Vaša spletna stran lahko proda več. Vpišite podatke:

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Please leave this field empty.

Analiza obstoječe spletne prisotnosti

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.

Naročite analizo obstoječe spletne strani / konkurence / prisotnosti

Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran:

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Please leave this field empty.

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

kako optimizirati svojo spleto strani?

KAKO OPTIMIZIRATI SPLETNO STRAN ZA NAJVIŠJA MESTA V GOOGLE?

Zakaj in kako optimizirati spletno stran na sodoben način? Investirate v katero koli obliko marketinga ali digitalnega marketinga, vas pa še vedno ni na prvi strani v ...
spletna-prodaja-kako povecati-prodajo

POSPEŠEVANJE PRODAJE Z OPTIMIZACIJO SPLETNE STRANI (SLOVENIJA IN TUJINA)

Vaše ciljne stranke vsakodnevno iščejo vaše podjetje; storitve ali proizvode v spletnih iskalnikih, kot je Google. Višje, kot se nahaja vaša spletna stran, več kl...

SEO (OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI) V 2017, NOVA MALA SEO REVOLUCIJA IN TRENDI ZA PRIHODNOST

Če želimo spletno stran učinkovito optimizirati in zasedati najvišja mesta v spletnih iskalnikih, moramo seveda najprej poznati delovanje spletnih iskalnikov. Zato bo...
Analiza konkurence na spletu, analiza strani, analiza SEO (optimizacija)

ANALIIRAJTE KONKURENCO – USTVARITE SI KONKURENČNE PREDNOSTI

Analiza konkurence razkriva neprecenljive informacije na katerih gradimo konkurenčne prednosti! V poslu ni počitka. Konkurenca neprestano prodaja tako vašim strankam...

Kmalu…

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-marketing-sales-force-b2b-prodaja-marketing-vsebinski-marketing
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-marketinška-agencija-chevrolet
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-digitalni-marketing-corona-seo-optimizacija-spletne-strani-oblikovanje-strani
logo-stranka-wsi-lloyds-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-alliance-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-internet-digitalni-marketing-case-seo-optimizacija-izdelava-spletnih-strani
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-wsi-web-marketing-avis-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes