PRAVNO OBVESTILO

Spletna stran je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema celotno spletno stran www.digimedia.si z na njej objavljenimi vsebinami in vsemi poddomenami in podstranmi vred (v nadaljevanju spletna stran).

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Spletna stran je last blagovne znamke Digimedia, digitalni marketing (v nadaljevanju Digimedia ali Blagovna znamka). Blagovna znamka se po najboljših močeh trudi zagotavljati točne in ažurne podatke na spletni strani, vendar uporabnike opozarjamo, da so vsebine spletne strani  informativnega značaja, zato ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti za točnost oziroma ažurnost vsebine. Digimedia niti ne prevzema odgovornosti za dejanja, ki jih uporabnik opravi na podlagi objavljenih vsebin.

Tako Blagovna znamka, kot tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale pri izdelavi in postavitvi spletne strani, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Uporabniki uporabljajo spletno stran in objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Blagovna znamka si pridržuje pravico, da lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran ali njeno vsebino, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Prav tako društvo ni odgovorna za občasno nedelovanje strani in s tem nastale posledice. Digimedia svetuje, da se uporabniki glede ocene katere koli vsebine na tem spletnem mestu posvetujejo z ustreznimi strokovnjaki ter vse podatke in informacije, objavljene na tem spletnem mestu, pred uporabo nujno preverijo pri strokovnjakih in zastopnikih Blagovne zname ali pri drugih kompetentnih strokovnjakih. Uporabniki uporabljajo spletno stran in objavljeno vsebino na lastno odgovornost.

Spletna stran Blagovne znamke vsebuje informacije o produktih in storitvah, za katere ne zagotavljao, da so vedno razpoložljive. Pridržujemo si tudi pravico do spremembe cen, storitev  produktov in ostalih pogojev poslovanja.

Nad povezavami iz spletne strani www.digimedia.si do spletnih strani tretjih in/ali informacije o tretjih, ki vodijo do virov, nad katerimi Blagovna znamka nima nadzora, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh, ne moremo jamčiti in ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katere koli spletne strani, za katero nudimo povezavo ali referenco.

AVTORSKE PRAVICE

Vse vsebine (informacije, datoteke, dokumenti, besedila, podatki, slike, videoposnetki, opisi storitev ter proizvodov, celotna grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi in druge vsebine) objavljene na spletni strani www.digimedia.si s poddomenami vred, ter vse aplikacije in vsa tehnologija, ki deluje v ozadju so avtorsko delo, katere imetnik avtorskih pravic je Digimedia, in kot take so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine po Zakonu o avtorski in sorodnih pravicah. Vse vsebine na spletni strani so last Blagovne znamke in se ne smejo reproducirati, spreminjati, razmnoževati, prodajati, patentirati, licencirati, kopirati, prikazovati, prenašati, distribuirati, objavljati, ali drugače uporabljati v komercialne ali javne namene.  Uporaba brez pisega dovoljenja Digimedie ni dovoljena niti za izobraževalne in nekomercialne namene. Vsebine se ne sme uporabljati niti pod pogojem, da se obvezno ohranijo in navedejo vsa v tem dokumentu zapisana opozorila o intelektualni lastnini ter avtorskih pravicah.  Ob vsaki uporabi (reproduckcija, spreminjanje, razmnoževanje, kopiranje, prenos, prikazovanje, prenašanje, objavlja) vsebine spletne strani vas bomo izsledili in ustrezno ukrepali.

Blagovne znamke, storitvene ter proizvodne znamke, logotipi, nime in drugi zaščitni znaki, ki se pojavljajo na tej spletni strani in podstraneh, so registrirane Blagovne znamke pravnih ali fizičnih oseb in edino pravico do njihove uporabe ia Blagovna zamka Digimedia, digitalni marketing.

Kakršna koli zloraba vsebine v obliki uporabe le te v nasprotju z določili iz tega dokumenta, ali uporaba teh vsebin brez pisnega in pri notarju overjenega dokumenta, je strogo prepovedana in predstavlja hudo kršitev  avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine.

VAROVANJE  OSEBNIH PODATKOV

Podatke, ki jih Digimedia pridobi na kakršenkoli način preko spletne strani, so namenjeni izključno za interno uporabo. Blagovna znamka bo s tako zbranimi podatki ravnala v skladu z veljavno zakonodajo in etiko.

S posredovanjem osebnih podatkov preko kontaktnega obrazca se obiskovalec spletne strani  www.digimedia.si strinja, da Digimedia te podatke uporablja za interne namene, za statistične obdelave, izvedbo potrebne komunikacije ali za obveščanja o novostih. Pri tem se Blagovna znamka zavezuje, da podatkov ne bo posredovala tretjim osebam ali podjetjem za namene naadaljnje obdelave podatkov.

Če tega ne želi, to navedite ob prijavi na dnu poslanega sporočila ali nam ponovno pišite samo s tem namenom.  Več o tem  si preberite v izjavi o varovanju.

KONČNA DOLOČILA

V cene ponudbe Digimedie ni vključen davek na dodano vrednost. Objavljene cene so zgolj informativne narave in si pridržujemo pravico do spremembe le teh.

Za obiskovalce te spletne strani velja pravo Republike Slovenije. Z uporabo te spletne strani obiskovalec potrjuje, da je sprejel v tem dokumentu zapisane pogoje ter določila in da se z njimi strinja.

V primeru spora med strankami, ki nastane zaradi uporabe te spletne strani ali je spor kakor koli povezan z uporabo te spletne strani,  je pristojno sodišče s sedežem v Kopru.

DIGIMEDIA, digitalni marketing:

Digimedia d.o.o.,
Marezige 34,
SI – 6273 Marezige

Vaša Digimedia

Izjava je bila nazadnje posodobljena: 01.02.2017

Naročite analizo obstoječe spletne strani

ANALIZA STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.


Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Naročam:

Analiza spletne strani
SEO analiza
Analiza konkurence
Analiza spletne strani

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

SEO ANALIZA ZA POVEČANJE PRODAJE

OD 0 DO 300 OBISKOVALCEV DNEVNO V LE NEKAJ MESECIH

Ameriški spletni podjetnik, vplivnež in tržnik partnerskih programov, nas je lani poleti izzval s sodelovanjem na projektu optimizacije njegove nove spletne strani, ki...
Pisanje člankov, blog, pravila

KAKO PISATI BLOG? 7 NASVETOV ZA PISANJE DOBRIH ČLANKOV

Pisana beseda je pomembno orodje komunikacije, ki je, z napredkom tehnologije in porastom svetovnega spleta, ponovno pridobila na pomenu. Z njo vsakodnevno komuniciramo v...
Izdelava spletnih strani Wordpress

IZDELAVA SPLETNIH STRANI: 10 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI WORDPRESS

V kolikor razmišljate o: prenovi spletne strani, si želite bolj enostavno dodajati in urejati vsebine, ali želite poenostavljeno upravljati spletno stran...
pristajalna-stran-landing-page

ANATOMIJA UČINKOVITE PRISTAJALNE STRANI (LANDING PAGE) V DIGITALNEM TRŽENJU

Ena večjih napak digitalnega trženja, ki jo še vedno prepogosto zasledimo v praksi, je pošiljanje obiskovalcev (z oglaševalskimi ali SEO kampanjami) na domačo stran...

Matej and his team did an awesome job in helping me figure out why my website dropped in rankings on Google after the last Google quality update this Summer (2017). He is very dedicated and was only SEO expert worldwide (from twelfth I contacted) that knew from the get go what have happen and what to do from here on. We correct everything and my site is ranking even higher now. Very recommended!

Ofir B., www.99bitcoin.com (Izrael, 2017)

Pohvale Digimedii in Mateju za odlično izdelano spletno stran, nad katero smo mi in naše stranke navdušeni. Priporočam!

Črt Banko, Crodent.net (2016)

Matej did a fantastic job with my SEO audit and competition analysis. He provided with detailed feedback about what specifically needed to be improved on my site and how to beat all the competition. The best SEO professional I ever worked with. I am now hiring him to complete several other SEO related projects.

Svetovno znan Afilliate Marketer James R. (ZDA, 2017)

Zelo sem vesela, da sem za izdelavo spletne strani izbrala Digimedio in Mateja, saj je človek, ki se za stranko zares potrudi, jo spodbuja in stalno spremlja, ji svetuje ter poišče najboljše rešitve za končni rezultat – izdelavo kvalitetne spletne strani in oglaševanja.

Manica Smrdelj, vodja profesionalnega vokalnega studia, Studio Cantica, Manica Smrdelj, /s.p. (2013)

Od prvega pogovora dalje so pristopil zavzeto, profesionalno in strokovno. Sprva niti nisem vedel kaj sploh splet prinaša, a želel sem si nekaj posebnega in učinkovitega. Kot so mi obljubili, so upoštevali vse moje želje, spletna stran je enostavna za upravljanje, oblikovana po naših željah in po pol leta prinaša dnevno nova povpraševanja ter polni več, kot tretjino hotela. Profesionalnost in zavzetost, ki je prinesla nepredstavljive rezultate. Toplo priporočam.

Samo, direktor družinskega hotela (2012)

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-anis-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-crodent-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
coca-cola
logo-stranka-wsi-web-marketing-sunsweet-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
clinica-da-mama
alea
mardi-gras-casino
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-marketinška-agencija-3port