SEO OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI ZA NAJVIŠJA MESTA V GOOGLE

Vlagate v katero koli obliko marketinga pa še vedno niste na prvi strani v Google? SEO, optimizacija spletnih strani je najcenejši način do najboljših strank!

SEO = večja vidnost, večji obisk, več strank, večja prodaja, rast!

Več kot 60% vaših potencialnih strank vas vsakodnevno išče v spletnih iskalnikih, kot je Google, tako v Sloveniji, kot po svetu. Bodite najdeni v Google.si, Google.com, Google.it, itd.

Optimizacija spletnih strani (SEO) za zanesljivo pospeševanje prodaje

Če se ne nahajate na prvi strani, vas nihče ne bo našel. Če ne vlagate v SEO, optimizacijo spletne strani, niste s tem niste prav nič prihranili! Dolgoročno ste se obvezali, da vas 60 – 90% vaših potencialnih strank ne bo našlo v spletnih iskalnikih, med vsakodnevnim iskanjem vaših proizvodov ali storitev. Le učinkovito optimizirana spletna stran vam omogoči se pojaviti v samem vrhu med organskimi (neplačanimi) rezultati v iskalnikih, kot so Google, Bing, Yahoo, Najdi.si, itd..

Kaj pomeni (SEO) optimizacija spletnih strani danes? Zakaj zahteva danes veliko več, kot v preteklosti?

Optimizacija spletnih strani (SEO – search engine optimization) je v zadnjih letih doživela pravo revolucijo. Iskalni algoritmi so pričeli vse ostreje sankcionirati mnogo katero, do pred kratkim, učinkovitih obliko optimizacije strani. Skladno z vsemi spremenjenimi zahtevami, novimi smernicami, najboljšimi praksami in zadnjimi SEO trendi se spreminja tudi način optimizacije spletnih strani.

Bogate slovenske in globalne izkušnje na področju optimizacije spletnih strani (SEO), poznavanje iskalnih algoritmov, spremenjenega obnašanja in iskanja potrošnikov v zadnjih letih, ter številna mednarodna partnerstva in projekti, so nam omogočili spisati že marsikatero zgobdo o uspehu v zadnjih letih. Ko govorimo o optimizaciji strani ne govorimo le o vidnosti v iskalnikih ali prestižu. Pomembno je vedeti, da so v spletnih iskalnikih še vedno najboljše stranke na spletu, saj le te same iščejo vas. Vse naše stranke, ki smo jim optimizirali spletno stran so prišle na prvo stran v spletnih iskalnikih! Približno 90% njih, na prva tri mesta.

Optimizacija spletnih strani vas pomakne na vrh spletnih iskalnikov. Izvajamo optimizacijo spletne strani po najučinkovitejših sodobnih metodah z vsem kar je še dobrega ostalo iz preteklosti. Optimizacija strani je dolgoročna strategija pridobivanja strank v iskalnikih.

Razvili smo svojevrstno SEO metodologijo: unikaten in zanesljiv način optimizacije spletnih strani

Vso znanje uspehe in izkušnje smo združili v svojevrstno metodologijo optimizacije spletnih strani, ki je tako naša, kot vaša konkurenčna prednost, v kolikor sodelujete z namiNajvišja mesta v spletnih iskalnikih, tako v Sloveniji, kot v tujini, niso več utopija niti za vas. So realnost, ki vam jo lahko omogočimo. Se pa rezultati ne pojavijo čez noč.

Ne glede na panogo in vse možnosti, ki jih digitalni marketing ponuja, izhaja iz iskalnikov več kot 70 % vseh novih strank na spletu (CEB). Optimizacijo strani je potrebno videti, kot osnovo in ključ do dolgoročnega uspeha skupaj z učinkovito spletno stranjo in strategijo vsebinskega marketinga.

Kaj sploh je (SEO) optimizacija spletnih strani in kako jo izvajamo?

Svojevrsten način optimizacije spletnih strani, ki ga izvajamo temelji na vseh novejših “White hat” tehnikah optimizacije strani, vsebinskem marketingu, marketingu socialnih omrežij in ostalih zadnjih in starih dobrih praksah ter skrivnostih panoge. Optimizacija strani se tako vrti okoli vaših strank, izbora pravih ključnih besed, vsebine, socialnih omrežij in aktivne uporabe spleta ter orodij.

Nakup “backlinkov (zunanjih povezav) ni več optimizacija spletne strani. SEO – optimizacija po novem predvideva enovito povezovanje marketinga socialnih omrežij in vsebinskega marketinga v enotno strategijo s poenotenimi cilji, merilnim sistemom in načrtom aktivnosti. Ker še preveliko krat za PR, optimizacijo spletnih strani in marketing socialnih omrežij skrbijo različni oddelki ali osebe, ali se s tem nihče ne ukvarja, vam pomagamo premostiti tudi tovrstne izzive. Ker so različni elementi digitalnega trženja med seboj prepleteni je pomembno, da nanje gledamo celovito.

Sodobni SEO - optimizacija spletnih strani vključuje širokt spekter potrebnih aktivnosti. Cena varira. Gorec.

Prilagodljive SEO metode s fokusom na vsebinski marketing in marketing socialnih omrežij

Vse se je začelo s tem, ko je Google v 2012 poskrbel za prvo pravo sodobno revolucijo v svojih iskalnih algoritmih, ki razvrščajo rezultate v iskalnikih. Že nekaj časa imajo namreč močan vpliv na uvrstitev v spletnih iskalnikih uporabne vsebine, pozitivni signali iz socialnih omrežij, učinkovita uporabniška izkušnjačas ki ga uporabniki preživijo na vaši spletni strani, itd. Takim spremembam delovanja iskalnikov je bilo potrebno prilagoditi tudi način optimizacije spletnih strani. Naša metoda optimizacije spletnih strani temelji na vodilnih načinih izvajanja, najboljših praksah, izkušnjah, uspehih in vseh lokalnih specifikah tujih ali slovenskega “trga”.

Vsak posel, spletna stran in vsaka ključna beseda zahtevajo svoj pristop in zelo raznolik načrt dela

Višje, kot ste uvrščeni v spletnih iskalnikih, bolj ste vidni, več klikov in ogledov bo deležen vaš rezultat, vaša spletna stran bo imela več obiskov vi pa boste dobili več novih kupcev in povečali prodajo.

Kaj vam prinaša sodelovanje in optimizacija spletne strani z nami?

 • Analizirali bomo vaš posel, stranke, trg in konkurenco;
 • Izbrali bomo prave ključne besede;
 • Pripravili bomo vašo unikatno strategijo optimizacije spletne strani;
 • Poskrbeli bomo za popolno “on site” optimizacijo strani, na strani sami, ter mesečno “off site” optimizacijo izven strani;
 • S privlačnimi in zanimivimi vsebinami, bomo učinkoviteje angažirali vaše sledilce;
 • V povezovanju optimizacije spletnih strani s socialnimi omrežij, prenašamo oceno angažiranosti iz socialnih omrežij, na rezultate v spletnih iskalnikih, zaradi česa pride do sinergijskih in multiplikativnih učinkov, ki povečajo vidnost in angažiranost vaših sledilcev;
 • Povečali bomo vašo prepoznavnost, lojalnost vaših strank in zavedanje o tem kdo ste, kaj počnete, na kakšen način, kakšne so značilnosti vašega podjetja ter tako okrepili vašo blagovno znamko;
 • Poenotili bomo vaš nastop in vse akcije strateško usmerili v vaše cilje;
 • Povečali bomo vašo transparentnost na spletu;
 • Poročali vam bomo o rezultatih.

Koliko časa deluje optimizacija strani (SEO)?

Pravilno optimizirane spletne strani še dolgo ne izgubljajo mest, kar tako, ko prilezejo na vrh iskalnikov. Tako so večkrat najdene v spletnih iskalnikih, ko se išče ravno vaše storitve, proizvode in imajo več obiska zares zainteresiranih strank ter s tem precej višjo realizacijo. Zavedati se pa moramo, da je na prvi strani v iskalnikih prostora le za približno do deset neplačanih organskih rezultatov, konkurenca pa vse večja. Če želite biti vidni v iskalnikih, potrebujete sodobne pristope in strokovnjake za optimizacijo spletnih strani. “Prijatelj od prijatelja ni več dovolj.”

 Tudi vi lahko povečate prodajo z optimizacijo strani za Google

Znašli se boste na prvi strani. na vrhu! Koliko časa in vložka je potrebnega za vsako besedo, se razlikuje od primera do primera, strani do strani, domene do domene. Besede z manj konkurence, na domeni, ki je všeč iskalnikom, lahko rangirajo že v nekaj tednih ali mesecih na prvi strani. 

Učinkovito vam lahko pomagamo optimizirati svojo stran za:

 • Slovenijo
 • Italijo
 • Avstrijo
 • Nemčijo
 • Hrvaško
 • Srbijo
 • BiH
 • ZDA
 • Kanado
 • UK
 • Avstralijo
 • Rusijo
 • itd.

Projekte optimizacije strani pričenjamo s poglobljeno SEO analizo

S SEO analizi bomo raziskali vse napake in pomanjkljivosti. Preverili bomo tudi vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih in predlagali ali (ter) izvedli vse potrebne izboljšave, nadgraditve. SEO analiza vključuje tudi analizo ključnih besed in analizo uvrstitve v spletnih iskalnikih. Sledi on-site optimizacija, tehnična optimizacija, izdelava strategije, itd. Več si lahko preberete v prispevku o Kako optimizirati spletno stran za najvišja mesta v spletnih iskalnikih.

Več o umestitvi optimizacije spletnih strani v digitalni marketing in njeni vlogi si preberite v prispevku, o osnovnih elementih učinkovitega digitalnega marketinga.

Vaši konkurenti so boljše uvrščeni v spletnih iskalnikih! Stopite v stik z nami.

Noben posel ne more rasti brez stalnega dotoka novih strank. Posvetujte se z našimi strokovnjaki! Za vasbomo izdelali in izvedli načrt za pozitivn donos optimizacije. Povečali bomo vašo prodajo. Pišite nam preko spodnjega kontaktnega obrazca in dogovorili se bomo za informativni posvet.

Vpišite podatke

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Please leave this field empty.

Analiza obstoječe spletne prisotnosti

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.

Naročite analizo obstoječe spletne strani / konkurence / prisotnosti

Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran:

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Please leave this field empty.

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

pristajalna-stran-landing-page

ANATOMIJA UČINKOVITE PRISTAJALNE STRANI V DIGITALNEM TRŽENJU

Ena večjih napak digitalnega trženja, ki jo še vedno prepogosto zasledimo v praksi, je pošiljanje obiskovalcev (z oglaševalskimi kampanjami ali optimizacijo spletne ...
Kako izdelati spletno stran 7 korakov

7 KORAKOV DO POPOLNE SPLETNE STRANI ZA VAŠ POSEL

Dandanes je spletna stran vašega podjetja veliko več, kot le informacijska točka, kjer stranke dobijo več informacij o vaši ponudbi; je vaše glavno prodajno orodje,...
kako optimizirati svojo spleto strani?

KAKO OPTIMIZIRATI SPLETNO STRAN ZA NAJVIŠJA MESTA V GOOGLE?

Investirate v katero koli obliko marketinga ali digitalnega marketinga, vas pa še vedno ni na prvi strani v Google? Več kot 60% vaših potencialnih strank vas vsa...
spletna-prodaja-kako povecati-prodajo

POSPEŠEVANJE PRODAJE Z OPTIMIZACIJO SPLETNE STRANI

Pomislite kako sami iščete po spletu. Največkrat greste naravnost v Google in vpišete, kar iščete. Ravno to počne tudi 60% - 90% vaših ciljnih strank. Vskodnevno ...

Kmalu…

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-anis-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-crodent-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
coca-cola
logo-stranka-wsi-web-marketing-sunsweet-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
clinica-da-mama
alea
mardi-gras-casino
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-marketinška-agencija-3port