SEO – OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

SEO – optimizacija spletnih strani za zanesljivo povečanje vaše prodaje

Želite povečati prodajo ali biti vidni, na najvišjih mestih, v spletnih iskalnikih? Prišli ste na pravo stran!

Če se ne nahajate na prvi strani in ne vlagate v optimizacijo spletne strani s tem niste prav nič prihranili! Dolgoročno ste se obvezali, da vas 60 – 90% vaših potencialnih strank ne bo našlo v spletnih iskalnikih, med vsakodnevnim iskanjem vaših proizvodov ali storitev. Le učinkovito optimizirana spletna stran vam omogoči se pojaviti v samem vrhu med organskimi (neplačanimi) rezultati v iskalnikih, kot so Google, Bing, Yahoo, Najdi.si, itd..

Optimizacija spletnih strani danes zahteva več, kot v preteklosti!

SEO – optimizacija strani je v zadnjih letih doživela pravo revolucijo. Iskalni algoritmi so pričeli vse ostreje sankcionirati mnogo katero, do pred kratkim, učinkovitih obliko optimizacije strani. Skladno z vsemi spremenjenimi zahtevami, novimi smernicami, najboljšimi praksami in zadnjimi SEO trendi se spreminja tudi način optimizacije spletnih strani.

Bogate slovenske in globalne izkušnje na področju optimizacije, poznavanje iskalnih algoritmov, spremenjenega obnašanja in iskanja potrošnikov v zadnjih letih, ter številna mednarodna partnerstva in projekti, so nam omogočili spisati že marsikatero zgobdo o uspehu v zadnjih letih. Ko govorimo o optimizaciji ne govorimo le o vidnosti. Pomembno je vedeti, da so v spletnih iskalnikih še vedno najboljše stranke na spletu, saj le te same iščejo vas. Vse naše stranke, ki smo jim optimizirali spletno stran so prišle na prvo stran v spletnih iskalnikih! Približno 90% njih, na prva tri mesta. V kolikor predvidimo, da vam s svojim delom ne bomo mogli učinkovito pomagati, sodelovaje zavrnemo

Optimizacija spletnih strani vas pomakne na vrh spletnih iskalnikov. Izvajamo optimizacijo spletne strani po najučinkovitejših sodobnih metodah z vsem kar je še dobrega ostalo iz preteklosti. Optimizacija strani je dolgoročna strategija pridobivanja strank v iskalnikih.

Razvili smo svojevrstno metodologijo optimizacije spletnih strani

Toliko znanja uspehov in izkušenj nam je omogočilo razviti tudi svojevrstno metodologijo optimizacije spletnih strani, ki je tako naša kot vaša konkurenčna prednost v kolikor sodelujete z namiNajvišja mesta v spletnih iskalnikih, tako v Sloveniji, kot v tujini, niso več utopija niti za vas. So realnost, ki vam jo lahko omogočimo. Se pa rezultati ne pojavijo čez noč.

Ne glede na panogo in vse možnosti, ki jih digitalni marketing ponuja, izhaja iz iskalnikov več kot 70 % vseh novih strank na spletu (CEB).  optimizacijo strani je potrebno videti, kot osnovo in ključ do dolgoročnega uspehha skupaj z učinkovito spletno stranjo.

Pravilno optimizirane spletne strani nato ne izgubljajo mest, kar tako, ko prilezejo na vrh iskalnikov, ostanejo večkrat najdene v spletnih iskalnikih, ko se išče ravno vaše storitve, proizvode in imajo več obiska zares zainteresiranih strank in s tem visoko realizacijo. Zavedati se pa moramo, da je na prvi strani v iskalnikih prostora le za približno deset neplačanih organskih rezultatov, konkurenca pa vse večja. Če želite biti vidni v iskalnikih, potrebujete sodobne pristope in strokovnjake za optimizacijo spletnih strani. “Prijatelj od prijatelja ni več dovolj.”

Kako poteka sodobna optimizacija spletnih strani?

Svojevrsten način optimizacije spletnih strani, ki ga izvajamo temelji na vseh novejših “White hat tehnikah optimizacije strani, vsebinskem marketingu, marketingu socialnih omrežij in ostalih zadnjih in starih dobrih praksah ter skrivnostih panoge. Optimizacija strani se tako vrti okoli vaših strank, izbora pravih ključnih besed, vsebine, socialnih omrežij in aktivne uporabe spleta ter orodij.

Nakup “backlinkov (zunanjih povezav) ni več optimizacija spletne strani. Optimizacija po novem predvideva enovito povezovanje marketinga socialnih omrežij in vsebinskega marketinga v celovito enotno strategijo s poenotenimi cilji, merilnim sistemom in načrtom aktivnosti. Ker še preveliko krat za PR, optimizacijo spletnih strani in marketing socialnih omrežij skrbijo različni oddelki ali osebe, ali se s tem nihče ne ukvarja, vam pomagamo premostiti tudi tovrstne izzive. Ker so različni elementi spletnega oglaševanja med seboj prepleteni je pomembno, da nanje gledamo celovito.

Sodobni SEO - optimizacija spletnih strani vključuje širokt spekter potrebnih aktivnosti.

Prilagodljive SEO metode s fokusom na vsebinski marketingu in marketing socialnih omrežij

Vse se je začelo s tem, ko je Google v 2012 poskrbel za prvo pravo sodobno revolucijo v svojih iskalnih algoritmih, ki razvrščajo rezultate v iskalnikih. Že nekaj časa imajo namreč močan vpliv na uvrstitev v spletnih iskalnikih uporabne vsebine, pozitivni signali iz socialnih omrežij, učinkovita uporabniška izkušnjačas ki ga uporabniki preživijo na vaši spletni strani, itd. Takim spremembam delovanja iskalnikov je bilo potrebno prilagoditi tudi način optimizacije spletnih strani. Naša metoda optimizacije spletnih strani temelji na globalnih vodilnih praksah, izkušnjah, uspehih in vseh lokalnih specifikah slovenskega “trga”.

Vsak posel, spletna stran in vsaka besedna zveza zahtevajo svoj pristop in zelo raznolik načrt dela

Višje, kot ste uvrščeni v spletnih iskalnikih, bolj ste vidni, več klikov in ogledov bo deležen vaš rezultat, vaša spletna stran bo imela več obiskov vi pa boste dobili več novih kupcev in povečali prodajo.

Kaj vam prinaša sodelovanje in optimizacija spletne strani z nami?

 • Analizirali bomo vaš posel, stranke, trg in konkurenco;
 • Izbrali bomo prave ključne besede;
 • Pripravili bomo vašo unikatno strategijo optimizacije spletne strani;
 • Poskrbeli bomo za popolno “on site” optimizacijo strani, na strani sami, ter mesečno “off site” optimizacijo izven strani;
 • S privlačnimi in zanimivimi vsebinami, bomo učinkoviteje angažirali vaše sledilce;
 • V povezovanju optimizacije spletnih strani s socialnimi omrežij, prenašamo oceno angažiranosti iz socialnih omrežij, na rezultate v spletnih iskalnikih, zaradi česa pride do sinergijskih in multiplikativnih učinkov, ki povečajo vidnost in angažiranost vaših sledilcev;
 • Povečali bomo vašo prepoznavnost, lojalnost vaših strank in zavedanje o tem kdo ste, kaj počnete, na kakšen način, kakšne so značilnosti vašega podjetja ter tako okrepili vašo blagovno znamko;
 • Poenotili bomo vaš nastop in vse akcije strateško usmerili v vaše cilje;
 • Povečali bomo vašo transparentnost na spletu;
 • Poročali vam bomo o rezultatih.

Znašli se boste na prvi strani. na vrhu! Koliko časa in vložka je potrebnega za vsako besedo, se razlikuje od primera do primera. Besede z manj konkurence, na domeni, ki je všeč iskalnikom, lahko rangirajo že v nekaj mesecih na prvi strani.

Vsak projekt pričnemo z optimizacijo spletne strani na strani (on site optimizacija) nato pa v okviru mesečne (off site) optimizacije nadaljujemo z integracijo vašega vsebinskega marketinga in marketinga socialnih omrežij v sam postopek optimizacije spletne strani za spletne iskalnike.

Učinkovito vam lahko pomagamo optimizirati svojo stran za:

 • Slovenijo
 • Italijo
 • Avstrijo
 • Nemčijo
 • Hrvaško
 • Srbijo
 • BiH
 • ZDA
 • Kanado
 • UK
 • Avstralijo
 • Rusijo
 • itd.

SEO analiza

V kolikor se še niste posvečali optimizaciji vaše spletne strani, je od tega že dolgo ali vlagate v to brez želenih povratnih rezultatov je skrajni čas, da se se opravi poglobljena SEO analiza. Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih in predlagali ali (ter) izvedli vse potrebne izboljšave. SEO analiza vključuje tudi analizo ključnih besed in analizo uvrstitve v spletnih iskalnikih ter vsa priporočila in rešitve za najvišja mesta v iskalniki.

Ne prepuščajte strank konkurenci, začnimo še danes!

Noben posel ne more rasti brez stalnega dotoka novih strank. Posvetujte se z našimi strokovnjaki! Za vasbomo izdelali in izvedli načrt za pozitivn donos optimizacije. Povečali bomo vašo prodajo. Pišite nam preko spodnjega kontaktnega obrazca in dogovorili se bomo za informativni posvet.

Spoznajmo se:

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Please leave this field empty.

Analiza obstoječe spletne prisotnosti

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.

Naročite analizo obstoječe spletne strani / konkurence / prisotnosti

Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran:

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Please leave this field empty.

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

ANALIZA KONKURENCE NA SPLETU: 5 KORAKOV DO KONKURENČE PREDNOSTI

V poslu ni počitka. Konkurenca neprestano prodaja tako vašim strankam, kot novim, potencialnim kupcem. Zakaj to omenjamo? Ker je res tako! Čeprav še vedno naletimo...

POENOSTAVITE SI DIGITALNI MARKETING Z NEPOGREŠLJIVIMI ORODJI (TUDI ZA ZAČETNIKE)

Je digitalni marketing del vašega vsakdanjika? Iščete načine, kako prihraniti čas? Si želite biti še bolj profesionalni in učinkoviti v izvajanju digitalnega ma...
Spletna-stran-je-osrednji-element-spletne-prisotnosti-Profesionalna-izdelava-spletnih-strani-po-meri-naročnika-digimedia-digitalni-marketing

SPLETNA STRAN JE OSREDNJI ELEMENT SPLETNE PRISOTNOSTI

S pojavom digitala, socialnih omrežij. mobilnih naprav, se je v zadnjih letih drastično spremenil način, na katerega dostopamo do spleta, se družimo, iščemo informa...
sports

KAJ SMO POČELI V 2016!

Tako naše stranke, kot mi, smo leto 2016 zaključili z nasmehom na obrazu. Skozi vse leto pa smo počeli tisto, kar imamo najraje in v čemer smo najboljši. Rezultatsk...

Kmalu…

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-marketing-sales-force-b2b-prodaja-marketing-vsebinski-marketing
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-marketinška-agencija-chevrolet
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-digitalni-marketing-corona-seo-optimizacija-spletne-strani-oblikovanje-strani
logo-stranka-wsi-lloyds-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-alliance-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-internet-digitalni-marketing-case-seo-optimizacija-izdelava-spletnih-strani
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-wsi-web-marketing-avis-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes