SEO OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI: VEČ, KOT LE NAJVIŠJA MESTA V ISKALNIKIH

 • Ste slišali za SEO (optimizacijo spletnih strani) in želite izvedeti več?
 • Iščete učinkovit način za povečanje prodaje?
 • Vlagate v katerokoli obliko marketinga pa vas še vedno ni na prvi strani v Google?
 • Izvažate svoje storitve in proizvode v tujino in še vedno ne izkoriščate iskalnikov za pridobivanje novih poslov in strank?

Če ste odgovorili z “DA” na vsaj eno od zgornjih vprašanj, so spodnje vrstice, kot namenjene za vas.

VREDNOST SODOBNEGA SEO OPTIMIZACIJA SPLETNE STREANI-min

Sodobni SEO – optimizacija spletnih strani za povečanje vaše prodaje

SEO optimizacija spletne strani na sodoben način, prinaša več, ko le najvišja mesta v spletnih iskalnikih:

 • povečali bomo obiskanost vaše spletne strani,
 • okrepili bomo prepoznavnost vaše blagovne znamke,
 • pomagali vam bomo privabiti najboljše posle na spletu,
 • rentabilno bomo povečali vašo prodajo.

Pomislite za trenutek, kako bi izgledal vaš posel in vaša prihodnost, če bi vas od nekaj sto do nekaj tisoč potencialnih strank mesečno našlo prvi strani v Google.

Se vam sliši pocukrano? Po skoraj desetih letih globalnih in lokalnih izkušenj, ter mnogih uspešnih projektih,  vam iz prve roke zaupamo: “če ne vlagate v optimizacijo spletne strani, najverjetneje niste s tem prav nič prihranili, ravno nasprotno!” Dolgoročno ste se obvezali, da vas 60 – 90% vaših potencialnih strank ne bo našlo, med vsakodnevnim iskanjem vaših proizvodov ali storitev. 

Vrhunski SEO strokovnjaki, najboljša orodja, lastna “white-hat” metodologija so naša in vaša konkurenčna prednost

so nas gnali k temu, da smo posledično razvili tudi lastno SEO “white-hat” metodologijo optimizacije strani, ki je naša, v primeru sodelovanja pa tudi vaša konkurenčna prednost. 

 

DIGIMEDIA METODOLOGIJA (SEO) OPTIMIZACIJE SPLETNIH STRANI

 

Najvišja mesta v spletnih iskalnikih, tako v Sloveniji, kot v tujini, so le še klic ali sporočilo stran. Stopite v stik z našimi svetovalci.

Za vaš posel je kritičega pomena, da ste na prvi strani v Google

Vsak mesec išče vaše produkte ali storitve od nekaj sto, do nekaj tisoč potencialnih strank. Vsak uporabnik odpre v povprečju vsaj 3 rezultate iz prve strani.

Procent klikov, ki jih prejme vsaka pozicija si lahko podrobno pogledate v spodnji tabeli, ob tem ne pozabite, da vsak uporabnik odpre več zavihkov iz prve strani (vsaj 3):

SEO optimizacija spletnih strani: prikaz števila klikov

 

Kaj je sodobni SEO – optimizacija spletnih strani?

SEO – optimizacija strani za spletne iskalnike (eng: SEO – search engine optimization) je v zadnjih letih doživel pravo revolucijo.

Vse se je na novo začelo s tem, ko je Google v 2012 poskrbel za prvo večjo posodobitev svojih iskalnih algoritmov, ki razvrščajo rezultate in tako napovedal vojno vsem “krajšnicam” na prvo stran.

Kupovanje povezav je postalo kaznivo (upad v razvrstivti vaše strani).

Vse večji pozitivni vpliv na uvrstitev v spletnih iskalnikih pa imajo novi dejavniki, kot so:

 • tehnična optimizacija,
 • uporabne vsebine,
 • pozitivni signali iz socialnih omrežij,
 • učinkovita uporabniška izkušnja,
 • hitrost nalaganja spletne strani itd.

 

Vseh dejavnikov, ki vplivajo na to, kako visoko, bo vaša spletna stran uvrščena v spletnih iskalnikih, je nekaj sto oz. tisoč. Tudi povezave so še vedno pomembne, vendar tiste, ki nastanejo organsko in na katere ljudje dejansko klikajo.

Kaj obsega storitev sodobne optimizacije spletnih strani (SEO) za Google in ostale iskalnike

Ker kupovanje povratnih povezav “backlinkov” ni več učinkovit način optimizacije spletnih strani (omejeni rezultati, tveganje upada v razvrstitvi ali izbrisa iz indeksa…), ni niti več krajšnic, do najvišjih mest. Optimizacija spletne strani, je tako vse bolj sestavljen in obsežen projekt, s strokovnjaki našega kova pa prinaša zato, vse večje rezulttate, saj več, kot 70% strani, ni in še dolgo ne bo optimiziranih na sodoben način.

Vsak posel, spletna stran in vsaka ključna beseda zahtevajo svoj pristop in zelo raznolik načrt dela, prinašajo pa unikatne rezultate

Projekt optimizacije strani lahko vključuje:

 • Analizo vašega posla, strank, trgov.
 • Začetno SEO analizo strani.
 • Analizo konkurence.
 • Analizo in izbor ključnih besede.
 • Izdelavo unikatne strategije optimizacije spletne strani.
 • Tehnično optimizacijo strani.
 • On site optimizacijo strani.
 • Mesečno “off site optimizacijo spletne strani po vseh trenutno najboljših “white hat tehnikah“, za vaš specifičen primer.
 • Izdelavo unikatne vsebinske strategije (inbound pristop).
 • Pripravo ali svetovanje pri pripravi vsebin.
 • Mesečno spremljanje analitike, poročanje o razvrstitvi besed in neprestane izboljšave.
 • Svetovanje, raziskave, analize in digitalne strategije na zahtevo.

 

Specializirani smo tudi v:

 • Google Penalty Recovery – ko vaša stran iz neznanega razloga izgubi deset mest v Google ali več gre največkrat za algoritmično ali ročno kazen spletni strani s strani Google. Da zadeve čim prej povrnemo v brezhibno stanje, je potrebno odkriti in odpraviti vse anomalije. Storitev vključuje odpravljanje nastale škode, čiščenje ter vračanje strani na najvišja mesta, po tem, ko jo je doletela ročna ali algoritmična kazen in je izgubila visoke uvrstivte v spletnih iskalnikih (če je to seveda sploh še mogoče).

 

Celovita strategija optimizacije spletne strani obsega danes enovito povezovanje učinkovite uporabniške izkušnje, marketinga socialnih omrežij in vsebinskega marketinga v optimiziran nastop s poenotenimi cilji, merilnim sistemom, načrtom aktivnosti ter celim kupom pozitivnih sinergijskih učinkov.

 

Pogosta vprašanja o sami optimizaciji spletnih strani:

Je lahko moja stran prva na Google?

Tega vam brez podrobne SEO analize vašega primera, konkurence in besed ne moremo odgovoriti. Se pa marsikaj da, če imate dovolj velik proračun, saj ima historični index vse manj pomena v današnji razvrstivi v Google.

Kako hitro se poznajo rezultati optimizacije spletne strani?

Optimizacija strani je kontinuiran proces, katerih končni dolgoročni učinki se poznajo šele čez mesece. Karkroli bi naredili danes na optimizaciji vaše strani, mi ali kdorkoli drugi, bi se prva manjša izboljšanja lahko poznala že čez 4 tedne, končni učinek izboljšav pa po pol leta do devetih mesecih. Vendar naj ob tem poudarimo, da optimizacija strani ni enkratna storitev ampak neprestan proces, enkratna izboljšava je bila uporabljena le za lažjo uprizoritev razlage. V resnici, kakršna koli enkratna izboljšava, brez konsistentnega dela, ne bo imela nikakršnega učinka.

Koliko časa in vložka je potrebnega za vsako besedo, se razlikuje od primera do primera, strani do strani, domene do domene. Besede z manj konkurence, na domeni, ki je všeč iskalnikom, lahko rangirajo že v nekaj tednih ali mesecih na prvi strani.

Imamo novo spletno stran, ne vemo če je optimizirana. Ali jo je kljub temu, da je nova, potrebno optimizirati?

Če ne veste, ali je stran optimizirana ali ni, najverjetneje ni (razen osnov). Nove strani, same po sebi, niso optimizirane, saj celovita on-site optimizacija in tehnična optimizacija zahtevajo kar nekaj ur dela, ki jih neplačano najverjetneje nihče ne izvaja.

Naša spletna stran je že optimizirana (smo plačali optimizacijo), vendar ni vidna v spletnih iskalnikih.

Optimizacija spletne strani ni enkratna storitev ampak kontinuiran proces. Na samo uvrstitev v spletnih iskalnikih vpliva nekaj sto dejavnikov in parametrov. Če na optimizaciji ne delate konstantno in na tedenski ravni, ne boste dosegli bistvenih izboljšanj uvrstitve v iskalnikih. Če želite ugotoviti, kaj je narejeno, kaj ne, zakaj niste na prvi strani v Google in kaj morate narediti za to, bomo opravili SEO analizo spletne strani in vam razkrili vse, kar je mogoče izboljšati.

Kakšne garancije nam ponujate?

V delo sprejemamo le projekte, za katere že sami v naprej predvidimo, da bomo lahko uspešni, stranko razveselili in zadovolili pričakovanja.

Delamo tudi najtežje niše in besede, v kolikor so vse okoliščine, ki omogočajo ta dosežek izpolnjene tudi na vaši strani.

Obvladamo svoj posel in se še naprej neprestano izpopolnjujemo, testiramo, nadgrajujemo. Delamo z najboljšimi orodji za optimizacijo spletne strani in smo razvili lastno white hat metodologijo optimizacije strani. Sodelujemo z nekaterimi največjimi blagovnimi znamkami in SEO agencijami. Prinašamo zavidljive rezultate tudi izven slovenskih meja.

Koliko časa deluje optimizacija strani (SEO)?

Pravilno optimizirane spletne strani, z “white hat” tehnikami, še dolgo ne izgubljajo mest, kar tako, ko prilezejo na vrh iskalnikov. Seveda vse zavisi tudi od tega kako aktivni so v tem času konkurenti. Zavedati se pa moramo, da je na prvi strani v iskalnikih prostora le za približno do deset neplačanih organskih rezultatov, konkurenca pa vse večja. Če želite biti vidni v iskalnikih, potrebujete sodobne pristope in strokovnjake za optimizacijo spletnih strani, ki vam bodo stran kontinuirano in neprestano optimizirali.

Koliko stane optimizacija spletnih strani pri vas?

Cena optimizacije spletne strani je odvisna od količine dela, ki ga bomo morali opraviti, za to, da boste dosegli želene rezultate. Vse je odvisno od obstoječe strani, konkurence, števila ključnih besed, in ostalih dejavnikov, ki vplivajo na vašo uvrstitev strani v Google ta trenutek. Podroben načrt aktivnosti pripravimo po uvodni SEO analizi strani.

Zamislite si, da ste prvi na Google, prodaja pa kar raste. Če vam je misel všeč, je čas, da optimiziramo tudi vašo stran

 

Učinkovito vam lahko pomagamo do najvišjih mest v iskalnikih. na naslednjih trgih:

 • Slovenija
 • Italija
 • ZDA
 • Kanada
 • UK
 • Avstralija
 • in nekatere druge države

 

SEO OPTIMIZIRAJ STRAN IN BODI PRVI V GOOGLE-min

Niste prepričani, če potrebujete SEO – optimizacijo spletne strani? Zahtevajte SEO analizo

Seo analiza, analiza spletne strani in analiza konkurence iz vseh relevantnih vidikov, nam pri vsakem projektu dajo celovit vpogled v posamezen primer, razkrijejo vse pomanjkljivosti in priložnosti ter dajo osnovo za učinkoit in osredotočen načrt nadaljnega dela.

Rezultat take SEO analize, analiza strani ali analize konkurence, je vedno poročilo z vsemi povzetki, ugotovitvami in priporočili, priporočili za učinkovit nastop vaše strani v spletnih iskalnikih. In povečan obisk.

V okviru SEO analize vedno preverimo tudi vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih.

V kolikor se izkaže ali imate sami potrebo po poglobljenih SEO analizah, tudi večjih strani (z nekaj tisoč podstranmi), izvajamo tudi najbolj zahtevne analize, kot so analize in iskanje slabih povratnih povezav, analize skritih napak, same kode spletne strani, itd .

SEO analiza in analiza konkurence lahko vključuje tudi analizo ključnih besed in analizo uvrstitve konkurentov v spletnih iskalnikih, ter SEO analizo strani konkurentov, njihove vsebinske strategije, besed ki jih uporabljajo, povratnih povezav in mnogo več.

Če želite prodati več, nam pišite

Noben posel ne more rasti brez stalnega dotoka novih strank. Posvetujte se z našimi strokovnjaki. Pišite nam preko spodnjega kontaktnega obrazca ali nas pokličite na 031 806 600 in dogovorili se bomo za informativni posvet.

Vpišite podatke:

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Naročite analizo obstoječe spletne strani

ANALIZA STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.


Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Naročam:

Analiza spletne strani
SEO analiza
Analiza konkurence
Analiza spletne strani

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

SEO ANALIZA ZA POVEČANJE PRODAJE

OD 0 DO 300 OBISKOVALCEV DNEVNO V LE NEKAJ MESECIH

Ameriški spletni podjetnik, vplivnež in tržnik partnerskih programov, nas je lani poleti izzval s sodelovanjem na projektu optimizacije njegove nove spletne strani, ki...
Pisanje člankov, blog, pravila

KAKO PISATI BLOG? 7 NASVETOV ZA PISANJE DOBRIH ČLANKOV

Pisana beseda je pomembno orodje komunikacije, ki je, z napredkom tehnologije in porastom svetovnega spleta, ponovno pridobila na pomenu. Z njo vsakodnevno komuniciramo v...
Izdelava spletnih strani Wordpress

IZDELAVA SPLETNIH STRANI: 10 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI WORDPRESS

V kolikor razmišljate o: prenovi spletne strani, si želite bolj enostavno dodajati in urejati vsebine, ali želite poenostavljeno upravljati spletno stran...
pristajalna-stran-landing-page

ANATOMIJA UČINKOVITE PRISTAJALNE STRANI (LANDING PAGE) V DIGITALNEM TRŽENJU

Ena večjih napak digitalnega trženja, ki jo še vedno prepogosto zasledimo v praksi, je pošiljanje obiskovalcev (z oglaševalskimi ali SEO kampanjami) na domačo stran...

Matej and his team did an awesome job in helping me figure out why my website dropped in rankings on Google after the last Google quality update this Summer (2017). He is very dedicated and was only SEO expert worldwide (from twelfth I contacted) that knew from the get go what have happen and what to do from here on. We correct everything and my site is ranking even higher now. Very recommended!

Ofir B., www.99bitcoin.com (Izrael, 2017)

Pohvale Digimedii in Mateju za odlično izdelano spletno stran, nad katero smo mi in naše stranke navdušeni. Priporočam!

Črt Banko, Crodent.net (2016)

Matej did a fantastic job with my SEO audit and competition analysis. He provided with detailed feedback about what specifically needed to be improved on my site and how to beat all the competition. The best SEO professional I ever worked with. I am now hiring him to complete several other SEO related projects.

Svetovno znan Afilliate Marketer James R. (ZDA, 2017)

Zelo sem vesela, da sem za izdelavo spletne strani izbrala Digimedio in Mateja, saj je človek, ki se za stranko zares potrudi, jo spodbuja in stalno spremlja, ji svetuje ter poišče najboljše rešitve za končni rezultat – izdelavo kvalitetne spletne strani in oglaševanja.

Manica Smrdelj, vodja profesionalnega vokalnega studia, Studio Cantica, Manica Smrdelj, /s.p. (2013)

Od prvega pogovora dalje so pristopil zavzeto, profesionalno in strokovno. Sprva niti nisem vedel kaj sploh splet prinaša, a želel sem si nekaj posebnega in učinkovitega. Kot so mi obljubili, so upoštevali vse moje želje, spletna stran je enostavna za upravljanje, oblikovana po naših željah in po pol leta prinaša dnevno nova povpraševanja ter polni več, kot tretjino hotela. Profesionalnost in zavzetost, ki je prinesla nepredstavljive rezultate. Toplo priporočam.

Samo, direktor družinskega hotela (2012)

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-anis-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-crodent-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
coca-cola
logo-stranka-wsi-web-marketing-sunsweet-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
clinica-da-mama
alea
mardi-gras-casino
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-marketinška-agencija-3port