SEO OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI ZA NAJVIŠJA MESTA V ISKALNIKIH

Vlagate v katero koli obliko marketinga pa še vedno niste na prvi strani v Google? 60% – 90% vaših ciljnih strank vas vsakodnevno išče ravno tam!

SEO – optimizacija spletnih strani: investicija, ki zanesljivo poveča prodajo!

Če ne vlagate v SEO, optimizacijo spletne strani, niste s tem niste prav nič prihranili, ravno nasprotno! Dolgoročno ste se obvezali, da vas 60 – 90% vaših potencialnih strank ne bo našlo, med vsakodnevnim iskanjem vaših proizvodov ali storitev. Le učinkovito optimizirana spletna stran vam omogoči se pojaviti v samem vrhu med organskimi (neplačanimi) rezultati, v Google, Bing, Yahoo, Najdi.si, itd.

Procent klikov, ki jih prejme vsaka pozicija si podrobno lahko pogledate tudi v spodnji tabeli:

 SEO Optimizacija spletnih strani pospešuje prodajo. Najvišji v iskalnikih dobijo največ klikov.

Kaj sploh je SEO, optimizacija spletnih strani?

Optimizacija spletnih strani (SEO – search engine optimization) je v zadnjih letih doživela pravo revolucijo. Iskalni algoritmi so pričeli vse ostreje sankcionirati mnogo katero, do pred kratkim, učinkovitih obliko optimizacije strani. Skladno z vsemi spremenjenimi zahtevami, novimi smernicami, najboljšimi praksami in zadnjimi SEO trendi se spreminja tudi način optimizacije spletnih strani.

Bogate slovenske in globalne izkušnje na področju optimizacije spletnih strani (SEO), poznavanje iskalnih algoritmov, spremenjenega obnašanja in iskanja potrošnikov v zadnjih letih, ter številna mednarodna partnerstva in projekti, so nam omogočili spisati že marsikatero zgobdo o uspehu v zadnjih letih. Ko govorimo o optimizaciji strani ne govorimo le o vidnosti v iskalnikih ali prestižu. Pomembno je vedeti, da so v spletnih iskalnikih še vedno najboljše stranke na spletu, saj le te same iščejo vas. Vse naše stranke, ki smo jim optimizirali spletno stran so prišle na prvo stran v spletnih iskalnikih! Približno 90% njih, na prva tri mesta.

Unikatna metodologija sodobne optimizacije spletnih strani

Vso znanje uspehe in izkušnje iz zadnjih petih let delovanja na lokalni in globalni ravni smo združili v svojevrstno metodologijo optimizacije spletnih strani, ki je tako naša, kot vaša konkurenčna prednost, v kolikor sodelujete z nami. Najvišja mesta v spletnih iskalnikih, tako v Sloveniji, kot v tujini, tako niso več utopija niti za vas.

Ne glede na panogo in vse možnosti, ki jih digitalni marketing ponuja, izhaja iz iskalnikov več kot 60 % vseh novih strank na spletu (CEB).

Optimizacijo spletne strani je zato potrebno videti, kot osnovo in ključ do dolgoročnega uspeha skupaj z učinkovito spletno stranjo in strategijo vsebinskega marketinga. Vse to se nato nadgrajuje z email marketingom, spletnim oglaševanjem in ostalimi rešitvami digitalnega marketinga.

Kako izvajamo optimizacio spletnih strani?

Unikaten način sodobne optimizacije spletnih strani, ki ga izvajamo temelji na vseh novejših “White hat” tehnikah optimizacije strani, vsebinskem marketingu, marketingu socialnih omrežij in ostalih zadnjih in starih dobrih praksah ter skrivnostih panoge. Optimizacija strani se tako vrti okoli vaših strank, izbora pravih ključnih besed, vsebine, socialnih omrežij in aktivne uporabe spleta ter orodij.

Nakup “backlinkov (zunanjih povezav) ni več optimizacija spletne strani. SEO – optimizacija po novem predvideva enovito povezovanje marketinga socialnih omrežij in vsebinskega marketinga v enotno strategijo s poenotenimi cilji, merilnim sistemom in načrtom aktivnosti. Ker še preveliko krat za PR, optimizacijo spletnih strani in marketing socialnih omrežij skrbijo različni oddelki ali osebe, ali se s tem nihče ne ukvarja, vam pomagamo premostiti tudi tovrstne izzive. Ker so različni elementi digitalnega trženja med seboj prepleteni je pomembno, da nanje gledamo celovito.

Sodobni SEO - optimizacija spletnih strani vključuje širokt spekter potrebnih aktivnosti. Cena varira. Gorec.

Unikatna, zanesljiva in zelo učinkovita metoda sodobne optimizacije spletnih strani

Vse se je začelo s tem, ko je Google v 2012 poskrbel za prvo pravo sodobno revolucijo v svojih iskalnih algoritmih, ki razvrščajo rezultate v iskalnikih. Že nekaj časa imajo namreč močan vpliv na uvrstitev v spletnih iskalnikih novi kriteriji, kot so tehnična optimizaija, uporabne vsebine, pozitivni signali iz socialnih omrežij, učinkovita uporabniška izkušnjačas ki ga uporabniki preživijo na vaši spletni strani, itd. Takim spremembam delovanja iskalnikov je bilo potrebno prilagoditi tudi način optimizacije spletnih strani. Naša metoda optimizacije spletnih strani temelji prverjenih najboljših praksah, upoštevajoč vse zadnje smernice in trende, dolgoletne globalne in lokalne izkušnje, uspehe in vse lokalne specifike tujega ali slovenskega “trga”.

Vsak posel, spletna stran in vsaka ključna beseda zahtevajo svoj pristop in zelo raznolik načrt dela

Višje, kot ste uvrščeni v spletnih iskalnikih, bolj ste vidni, več klikov in ogledov bo deležen vaš rezultat, vaša spletna stran bo imela več obiskov vi pa boste dobili več novih kupcev in povečali prodajo.

Kaj vam prinaša sodelovanje in optimizacija spletne strani z nami?

 • Analizirali bomo vaš posel, stranke, trg in konkurenco;
 • Izbrali bomo prave ključne besede;
 • Pripravili bomo vašo unikatno strategijo optimizacije spletne strani;
 • Poskrbeli bomo za popolno “on site” optimizacijo strani, na strani sami, ter mesečno “off site” optimizacijo izven strani;
 • S privlačnimi in zanimivimi vsebinami, bomo učinkoviteje angažirali vaše sledilce;
 • V povezovanju optimizacije spletnih strani s socialnimi omrežij, prenašamo oceno angažiranosti iz socialnih omrežij, na rezultate v spletnih iskalnikih, zaradi česa pride do sinergijskih in multiplikativnih učinkov, ki povečajo vidnost in angažiranost vaših sledilcev;
 • Povečali bomo vašo prepoznavnost, lojalnost vaših strank in zavedanje o tem kdo ste, kaj počnete, na kakšen način, kakšne so značilnosti vašega podjetja ter tako okrepili vašo blagovno znamko;
 • Poenotili bomo vaš nastop in vse akcije strateško usmerili v vaše cilje;
 • Povečali bomo vašo transparentnost na spletu;
 • Poročali vam bomo o rezultatih.

Koliko časa deluje optimizacija strani (SEO)?

Pravilno optimizirane spletne strani še dolgo ne izgubljajo mest, kar tako, ko prilezejo na vrh iskalnikov. Tako so večkrat najdene v spletnih iskalnikih, ko se išče ravno vaše storitve, proizvode in imajo več obiska zares zainteresiranih strank ter s tem precej višjo realizacijo. Zavedati se pa moramo, da je na prvi strani v iskalnikih prostora le za približno do deset neplačanih organskih rezultatov, konkurenca pa vse večja. Če želite biti vidni v iskalnikih, potrebujete sodobne pristope in strokovnjake za optimizacijo spletnih strani. “Prijatelj od prijatelja ni več dovolj.”

 Tudi vi lahko povečate prodajo z optimizacijo spletne strani

Znašli se boste na prvi strani. na vrhu! Koliko časa in vložka je potrebnega za vsako besedo, se razlikuje od primera do primera, strani do strani, domene do domene. Besede z manj konkurence, na domeni, ki je všeč iskalnikom, lahko rangirajo že v nekaj tednih ali mesecih na prvi strani. 

Učinkovito vam lahko pomagamo optimizirati svojo stran za:

 • Slovenijo
 • Italijo
 • Avstrijo
 • Nemčijo
 • Hrvaško
 • Srbijo
 • BiH
 • ZDA
 • Kanado
 • UK
 • Avstralijo
 • Rusijo
 • itd.

SEO analiza in cena optimizacije spletnih strani

S SEO analizo in analizo konkurence bomo raziskali vse napake in pomanjkljivosti ter oblikovali ovrednoten načrt dela, z vsemi priporočili. Preverili bomo tudi vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih in implementirali vse potrebne izboljšave, nadgraditve. SEO analiza vključuje tudi analizo ključnih besed in analizo uvrstitve v spletnih iskalnikih, ter tehnično analizo strani. Sledi on-site optimizacija, tehnična optimizacija, izdelava strategije,  in mesečna optimizacija spletne strani. Vse o poteku optimizacije spletne strani je podrobno predstavljeno v prispevku Kako optimizirati spletno stran za najvišja mesta v spletnih iskalnikih. Več o umestitvi optimizacije spletnih strani v digitalni marketing in zakaj je osnova digitalnega marketinga si preberite v prispevku o osnovnih elementih učinkovitega digitalnega marketinga.

Vaši konkurenti so boljše uvrščeni v spletnih iskalnikih. Naročite optimizacijo spletne strani še danes!

Noben posel ne more rasti brez stalnega dotoka novih strank. Posvetujte se z našimi strokovnjaki kako lahko pomagamo tudi vam! Za vas bomo izdelali in izvedli načrt za pozitiven donos optimizacije, v kolikor je to le mogoče. Pišite nam preko spodnjega kontaktnega obrazca ali nas pokličite na 031 806 600 in dogovorili se bomo za informativni posvet.

Brezplačno je (posvet). Vpišite podatke:

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Naročite analizo obstoječe spletne strani

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.


Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Naročam:

Analiza spletne strani
SEO analiza
Analiza konkurence
Analiza spletne strani

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

Pisanje člankov, blog, pravila

KAKO PISATI BLOG? 7 NASVETOV ZA PISANJE DOBRIH ČLANKOV

Pisana beseda je pomembno orodje komunikacije, ki je, z napredkom tehnologije in porastom svetovnega spleta, ponovno pridobila na pomenu. Z njo vsakodnevno komuniciramo v...
Izdelava spletnih strani Wordpress

IZDELAVA SPLETNIH STRANI: 10 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI WORDPRESS

V kolikor razmišljate o: prenovi spletne strani, si želite bolj enostavno dodajati in urejati vsebine, ali želite poenostavljeno upravljati spletno stran...
pristajalna-stran-landing-page

ANATOMIJA UČINKOVITE PRISTAJALNE STRANI V DIGITALNEM TRŽENJU

Ena večjih napak digitalnega trženja, ki jo še vedno prepogosto zasledimo v praksi, je pošiljanje obiskovalcev (z oglaševalskimi kampanjami ali optimizacijo spletne ...
Kako izdelati spletno stran 7 korakov

7 KORAKOV DO POPOLNE SPLETNE STRANI ZA VAŠ POSEL

Dandanes je spletna stran vašega podjetja veliko več, kot le informacijska točka, kjer stranke dobijo več informacij o vaši ponudbi; je vaše glavno prodajno orodje,...

Matej and his team did an awesome job in helping me figure out why my website dropped in rankings on Google after the last Google quality update this Summer (2017). He is very dedicated and was only SEO expert worldwide (from twelfth I contacted) that knew from the get go what have happen and what to do from here on. We correct everything and my site is ranking even higher now. Very recommended!

Ofir B., www.99bitcoin.com (Izrael, 2017)

Pohvale Digimedii in Mateju za odlično izdelano spletno stran, nad katero smo mi in naše stranke navdušeni. Priporočam!

Črt Banko, Crodent.net (2016)

Matej did a fantastic job with my SEO audit and competition analysis. He provided with detailed feedback about what specifically needed to be improved on my site and how to beat all the competition. The best SEO professional I ever worked with. I am now hiring him to complete several other SEO related projects.

Svetovno znan Afilliate Marketer James R. (ZDA, 2017)

Zelo sem vesela, da sem za izdelavo spletne strani izbrala Digimedio in Mateja, saj je človek, ki se za stranko zares potrudi, jo spodbuja in stalno spremlja, ji svetuje ter poišče najboljše rešitve za končni rezultat – izdelavo kvalitetne spletne strani in oglaševanja.

Manica Smrdelj, vodja profesionalnega vokalnega studia, Studio Cantica, Manica Smrdelj, /s.p. (2013)

Od prvega pogovora dalje so pristopil zavzeto, profesionalno in strokovno. Sprva niti nisem vedel kaj sploh splet prinaša, a želel sem si nekaj posebnega in učinkovitega. Kot so mi obljubili, so upoštevali vse moje želje, spletna stran je enostavna za upravljanje, oblikovana po naših željah in po pol leta prinaša dnevno nova povpraševanja ter polni več, kot tretjino hotela. Profesionalnost in zavzetost, ki je prinesla nepredstavljive rezultate. Toplo priporočam.

Samo, direktor družinskega hotela (2012)

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-anis-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-crodent-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
coca-cola
logo-stranka-wsi-web-marketing-sunsweet-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
clinica-da-mama
alea
mardi-gras-casino
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-marketinška-agencija-3port