VSE ZA SOCIALNA OMREŽJA

“Najboljše rešitve za družbena omrežja so tiste, ki so preproste a obenem učinkovite.”

Tako, kot si ne predstavljamo več interneta brez socialnih omrežij, si ne predstavljamo brez njih niti poslov, marketinga in prodaje same. Pravilna raba socialnih omrežij in podpornih orodij v poslovne namene ima lahko multiplikativne učinke na uspešnost vašega podjetja in prepoznavnost vaše blagovne znamke. Vsi vemo, da je s pravimi potezami, možno vsakodnevno obveščati naše potencialne stranke, med tem ko se angažirajo na socialnih omrežij. A uporabniki ne uporabljajo več omrežij zgolj za namene povezovanja s prijatelji in znanci. Vse bolj pogost je trend poizvedovanja in brskanja po izdelkih in storitvah tudi na socialnih omrežjih. Obenem pa imamo oboji, uporabniki in poslovni subjekti enostavno možnost za komunikacijo: uporabniki lahko podajo svoje mnenje, komentar, všeček, lahko pa informacije tudi delijo, kar posredno in neposredno vpliva na vaš nivo prodaje predvsem pa preko lojalnosti strank zaradi povečane kredibilnosti vaše blagovne znamke, podjetja, izdelkov ter storitev.

Mnogim ciljnim skupinam kupcev sta obstoj in priljubljenost podjetja na družabnih omrežjih enako pomembni, kot uspešnost podjetja samega ter pomembno pripomoreta k uveljavljenosti vaše tržne znamke. Iz mednarodnih raziskav izhaja, da podjetja, ki učinkovito upravljajo z reputacijo na spletu, dosegajo v povprečju 15-20% večjo rast kot podjetja, ki na socialnih omrežjih niso prisotna.

Začnimo z majhnimi koraki

Naše rešitve za socialna omrežja pomagajo postaviti temelje vaši spletni prisotnosti, na katerih boste lahko gradili spletni marketing, blagovno znamko, dosegli nove ciljne kupce ter v kombinaciji z vsebinskim, email  ter video marketingom, postavili nove mejnike svoji spletni prisotnosti. Uporaba socialnih omrežij mora biti strateška in ciljno usmerjena, zahteva pa veliko širino znanj že iz samega področja pisne in vizualne komunikacije s strankami, poznavanje uporabe slikovnih orodij, orodij za hitro deljenje fotografij ter drugih elektronskih podatkov, orodji za spremljanje sledilcev, izdelavo nagradnih iger, dodatkov, itd..

Kot strokovnjaki za upravljanje s poslovnimi in osebnimi (le v nekaterih primerih) profili na družabnih omrežjih kot so: Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn, SnapChatInstagram itd. vam bomo z veseljem predstavili najboljše možnosti za izgradnjo vaše prisotnosti na družbenih omrežjih ter skupaj z vami izdelali realno strategijo trženja s pomočjo spletnih orodij.

Nove tehnologije bodo navdihnile vas, vaše zaposlene in ciljne kupce

Sodobne tehnologije omogočajo vedno bolj poenostavljene možnosti za doseganje vrhunskih prodajnih rezultatov s pomočjo viralnih prodajnih kampanj. Naše  rešitve za socialne platforme združujejo vaše poslovne cilje z možnostmi, ki jih ponujajo moderna spletna orodja. Ta posebna fuzija digitalnega s človeškim, omogoča, da v digitalni svet vnesemo osebnostni element ter na tak način dosežemo, povezanost in komunikacijo z in med ciljnimi uporabniki.

Socialna omrežja krepijo blagovno znamko, tako rekoč na gumb. Pinterest, Twitter, Facebook, Google+, Linkedin, Youtube. Upravljamo z njimi in oglašujemo na vseh socialnih omrežjih DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Deljenje podatkov prinaša več poslovnih možnosti

Učinkovito upravljanje s socialnimi omrežji omogoča vašim uporabnikom pridobitev znanja iz širokega spektra poslovnih informacij, ki jih nudite, obenem pa s svojim doprinosom, komentarji in idejami sooblikujejo vašo spletno prisotnost. Kar vam uporabniki sporočajo na socialnih omrežjih je pogosto zelo kvalitetna povratna informacija o percepciji vaše blagovne znamke, kakovosti vaših izdelkov in storitev, ki jih lahko s pomočjo uporabnikov in orodji še oplemenitite, ponovno uporabite in tako izboljšate svojo nastop na trgu, ker ponudite tisto, kar si stranke zares želijo, po čemer same sprašujejo.

Kaj rešitve za upravljanje s socialnimi omrežji prinesejo vam in vašemu podjetju?

 • Velik zajem informacij. Več uporabnikov, kot pridobite, več informacij le-ti delijo in več informacij poslovnega in prodajnega značaja lahko uporabite v korist vašega podjetja. S pomočjo orodij za analizo informacij vaših uporabnikov lahko natančno analizirate, kdo vse so vaši  vroči sledilci in kakšne so njihove zahteve in pričakovanja ter tako pridobite vrednostne informacije, dodano vrednost, uporabno v nadaljnjih tržnih strategijah;
 • Prenos znanja med uporabniki. Sodelovanje med uporabniki je ključnega pomena saj s pomočjo družabnih omrežij izobražujete vaše kupce, s tem pa se vam odpirajo nove prodajne priložnosti in možnosti za rast;
 • Družbena vpletenost. Ustvarite številne spletne skupnosti skozi različne profile. Družbene platforme omogočajo, da pravo vsebino namenite pravim ciljnim kupcem, ne da bi pri tem med njimi delali razlike;
 • Prilagodljivost platforme. Družbena platforma se lahko prilagodi ali aplicira na novo ali obstoječo spletno stran.

Se vam zdi zapleteno?

Verjemite, niste edini. Številna podjetja se soočajo z izzivom kako upravljati s spletno prisotnostjo na družbenih omrežjih, kako povezovati, izobraževati in organizirati spletne kampanje ter izgraditi učinkovito spletno podobo podjetja in blagovne znamke.

Če se vam zdi, da nimate dovolj znanja na tem področju, smo prepričani, da ste prišli na pravo stran ter da imamo rešitve na vaše izzive. Enako velja, če ste sami že dosegli meje svojih zmogljivosti ali smatrate, da potrebujete naprednejše pristope nastopa in upravljanja reputacije na socialnih omrežjih. Pišite nam preko spodnjega kontaktnega obrazca in dogovorili se bomo za informativni posvet.

Vpišite vaša vprašanja in izzive. Skupaj bom povečali prodajo.

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Naročite analizo obstoječe spletne strani

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.


Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Naročam:

Analiza spletne strani
SEO analiza
Analiza konkurence
Analiza spletne strani

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

Pisanje člankov, blog, pravila

KAKO PISATI BLOG? 7 NASVETOV ZA PISANJE DOBRIH ČLANKOV

Pisana beseda je pomembno orodje komunikacije, ki je, z napredkom tehnologije in porastom svetovnega spleta, ponovno pridobila na pomenu. Z njo vsakodnevno komuniciramo v...
Izdelava spletnih strani Wordpress

IZDELAVA SPLETNIH STRANI: 10 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI WORDPRESS

V kolikor razmišljate o: prenovi spletne strani, si želite bolj enostavno dodajati in urejati vsebine, ali želite poenostavljeno upravljati spletno stran...
pristajalna-stran-landing-page

ANATOMIJA UČINKOVITE PRISTAJALNE STRANI V DIGITALNEM TRŽENJU

Ena večjih napak digitalnega trženja, ki jo še vedno prepogosto zasledimo v praksi, je pošiljanje obiskovalcev (z oglaševalskimi kampanjami ali optimizacijo spletne ...
Kako izdelati spletno stran 7 korakov

7 KORAKOV DO POPOLNE SPLETNE STRANI ZA VAŠ POSEL

Dandanes je spletna stran vašega podjetja veliko več, kot le informacijska točka, kjer stranke dobijo več informacij o vaši ponudbi; je vaše glavno prodajno orodje,...

Matej and his team did an awesome job in helping me figure out why my website dropped in rankings on Google after the last Google quality update this Summer (2017). He is very dedicated and was only SEO expert worldwide (from twelfth I contacted) that knew from the get go what have happen and what to do from here on. We correct everything and my site is ranking even higher now. Very recommended!

Ofir B., www.99bitcoin.com (Izrael, 2017)

Pohvale Digimedii in Mateju za odlično izdelano spletno stran, nad katero smo mi in naše stranke navdušeni. Priporočam!

Črt Banko, Crodent.net (2016)

Matej did a fantastic job with my SEO audit and competition analysis. He provided with detailed feedback about what specifically needed to be improved on my site and how to beat all the competition. The best SEO professional I ever worked with. I am now hiring him to complete several other SEO related projects.

Svetovno znan Afilliate Marketer James R. (ZDA, 2017)

Zelo sem vesela, da sem za izdelavo spletne strani izbrala Digimedio in Mateja, saj je človek, ki se za stranko zares potrudi, jo spodbuja in stalno spremlja, ji svetuje ter poišče najboljše rešitve za končni rezultat – izdelavo kvalitetne spletne strani in oglaševanja.

Manica Smrdelj, vodja profesionalnega vokalnega studia, Studio Cantica, Manica Smrdelj, /s.p. (2013)

Od prvega pogovora dalje so pristopil zavzeto, profesionalno in strokovno. Sprva niti nisem vedel kaj sploh splet prinaša, a želel sem si nekaj posebnega in učinkovitega. Kot so mi obljubili, so upoštevali vse moje želje, spletna stran je enostavna za upravljanje, oblikovana po naših željah in po pol leta prinaša dnevno nova povpraševanja ter polni več, kot tretjino hotela. Profesionalnost in zavzetost, ki je prinesla nepredstavljive rezultate. Toplo priporočam.

Samo, direktor družinskega hotela (2012)

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-anis-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-crodent-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
coca-cola
logo-stranka-wsi-web-marketing-sunsweet-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
clinica-da-mama
alea
mardi-gras-casino
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-marketinška-agencija-3port