SPLETNA STRAN JE OSREDNJI ELEMENT SPLETNE PRISOTNOSTI

S pojavom digitala, socialnih omrežij. mobilnih naprav, se je v zadnjih letih drastično spremenil način, na katerega dostopamo do spleta, se družimo, iščemo informacije, in nakupujemo.

Na to dogajanje ni imuno nobeno podjetje, ali posel, ne glede na svojo velikost ali panogo. Da bi lahko držali korak s svojimi strankami, njihovimi pričakovanji, ter konkurenco, moramo prilagoditi svojo spletno prisotnost. Mnogi se verjetno sprašujete, zakaj je tako pomembno izdelati profesionalno in učinkovito spletno stran podjetja, ko pa so na voljo cenovno ugodne predpripravljene spletne strani, spletne vizitke, socialna omrežja, ter ostale platforme in kanali, ki že sami po sebi nudijo vso potrebno infrastrukturo za interakcijo podjetja s strankami.

Zakaj je spletna stran osrednji in najpomembnejši element digitalne prisotnosti?

Ne glede na to, kje se bo potencialna stranka srečala s spletno prisotnostjo podjetja, bo končno odločitev o nakupu sprejela šele po obisku spletne strani in pregledu njene vsebine. To pa zato, ker socialna omrežja in ostale platforme med drugim uživajo tudi nižje stopnje zaupanja s strani obiskovalcev, ko gre za neposredne konverzije oz. nakupe (podzavestna percepcija vrednosti in lastnine vsebine). Da bo vse skupaj bolj razumljivo, podrobneje predstavljamo, zakaj je temu tako v naslednjih petih točkah:

 1. Lastništvo in percepcija blagovne znamke

Zaščita identitete vaše blagovne znamke je osrednjega pomena, ko govorimo o spletni strani kot osrednjem elementu spletne prisotnosti. To pomeni, da je potrebno imeti v lasti spletni naslov (domeno z imenom podjetja ali blagovne znamke) in presonalizirano spletno stran po izdelano in oblikovano po meri potreb in ciljev podjetja ter po željah vaših strank.

2. Uporabniška izkušnja in vsebina popolnoma prilagojeni potrebam

Poljubna postavitev elementov in možnost upravljanja lastne ciljno usmerjene vsebine sta naslednja vzroa, ki posledično zahtevata oblikovanje spletnih strani po meri. Če sami upravljamo z vsebino spletne strani, lahko učinkovito vplivamo na to, da bo naše sporočilo doseglo ciljno publiko ter kako jo bo doseglo. Tako ohranimo tudi popolni nadzor nad uporabniško izkušnjo in procesi konverzije, ki jih spletna stran izvaja.

3. Stična informativna točka

Ko rečemo, da je spletna stran osrednji element spletne prisotnosti, mislimo ravno to. Točka, kamor se obiskovalci in potencialne stranke stekate iz vseh kanalov. Je mesto, kamor se radi vračate. Tu imamo v mislih predvsem blog spletne strani, ki mora postati osrednje leglo vseh aktivnosti vsebinskega marketinga, ter osrednji vir informacij za sledilce. To velevajo tudi najboljše prakse sodobne optimizacije spletnih strani za iskalnike (SEO). Socialna omrežja pa najdejo svoje mesto kot sredstvo za nadaljnje širjenje vsebin, kot tudi komunikacijo in interakcijo z vašo ciljno publiko. S širjenjem vsebin krepite ozaveščenost publike glede vašega podjetja oz. blagovne znamke in generirate promet na spletno stran (potencialne stranke). Zaradi vseh predstavljenih funkcij in vloge, ki jo ima danes spletna stran, je edina prava izbira, izdelava spletnih strani po meri.

4. Pridobivanje novih strank

Več kot 70% vseh novih strank še vedno prihaja iz spletnih iskalnikov. Da bi se pojavili na prvi strani v spletnih iskalnikih, potrebujete optimiziran spletno stran ali spletno oglaševanje v iskalnikih, kot je recimo Google AdWords oglaševanje.

Dobro optimizirana spletna stran, prek spletnih iskalnikov, privablja najbolj kakovosten obisk in najboljše stranke na spletu. Zakaj? Ker so to obiskovalci, ki iščejo vas, je to njihova lastna ideja in so s tem, ko so opravili poizvedbo prek ključnih besed, izrazili že močno namero. Tako preostane spletni strani le enostavnejša naloga; ta, da obiskovalcev ne sme odvrniti.

5. Spremljanje dogajanja in optimiziranje nastopa

Analiza statističnih podatkov spletne strani, merjenje konverzij, in ocenjevanje odzivnosti obiskovalcev po kanalih vstopa na spletno stran, so le nekateri pomembni parametri spletne analitike. Tudi zato Le-ta je bistvenega pomena za izboljšanje vseh aktivnosti digitalnega marketinga, kar omogoča okrepiti, kar deluje in izločiti, kar ne deluje, ter tako optimizirati investicijo v digitalni marketing.

V kolikor jemljete digitalni marketing resno, ne zanemarjate pomena vašega prvega predstavnika podjetja, vaše spletne strani. Če želite izboljšati vašo spletno prisotnost, izdelati učinkovito spletno stran, ali potrebujete v rezultate usmerjene rešitve digitalnega marketinga, stopite v stik z nami še danes. Pišite nam preko kontaktnega obrazca.

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo:

Please leave this field empty.

Analiza obstoječe spletne prisotnosti

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.

Naročite analizo obstoječe spletne strani / konkurence / prisotnosti

Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran:

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Please leave this field empty.

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

kako optimizirati svojo spleto strani?

KAKO OPTIMIZIRATI SPLETNO STRAN ZA NAJVIŠJA MESTA V GOOGLE?

Zakaj in kako optimizirati spletno stran na sodoben način? Investirate v katero koli obliko marketinga ali digitalnega marketinga, vas pa še vedno ni na prvi strani v ...
spletna-prodaja-kako povecati-prodajo

POSPEŠEVANJE PRODAJE Z OPTIMIZACIJO SPLETNE STRANI (SLOVENIJA IN TUJINA)

Vaše ciljne stranke vsakodnevno iščejo vaše podjetje; storitve ali proizvode v spletnih iskalnikih, kot je Google. Višje, kot se nahaja vaša spletna stran, več kl...

SEO (OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI) V 2017, NOVA MALA SEO REVOLUCIJA IN TRENDI ZA PRIHODNOST

Če želimo spletno stran učinkovito optimizirati in zasedati najvišja mesta v spletnih iskalnikih, moramo seveda najprej poznati delovanje spletnih iskalnikov. Zato bo...
Analiza konkurence na spletu, analiza strani, analiza SEO (optimizacija)

ANALIIRAJTE KONKURENCO – USTVARITE SI KONKURENČNE PREDNOSTI

Analiza konkurence razkriva neprecenljive informacije na katerih gradimo konkurenčne prednosti! V poslu ni počitka. Konkurenca neprestano prodaja tako vašim strankam...

Kmalu…

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-marketing-sales-force-b2b-prodaja-marketing-vsebinski-marketing
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-marketinška-agencija-chevrolet
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-digitalni-marketing-corona-seo-optimizacija-spletne-strani-oblikovanje-strani
logo-stranka-wsi-lloyds-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-alliance-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-internet-digitalni-marketing-case-seo-optimizacija-izdelava-spletnih-strani
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-wsi-web-marketing-avis-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes