digitalna strategija, strategija digitalnega marketinga koper ljubljana slovenija

Dobičkonosna digitalna strategija za povečanje prodaje

Certificirani svetovalci, globalne izkušnje, zanesljive rešitve, osebni pristop.

Digitalna strategija je vaš načrt do uspeha na spletu

 

Digitalni marketing ni strošek. Niti igra na srečo. Je investicija, ki prinaša nove stranke in obstoječim proda več, če le imate pravo strategijo.

 

Da boste pri tem čim bolj učinkoviti, potrebujete najprej dober načrt, ki ga imenujemo strategija digitalnega marketinga.

Učinkovit digitalni marketing se tako ne prične z izdelavo spletnih strani, optimizacijo (SEO), vsebinskim marketingom, email marketingom, AdWords oglaševanjem, Facebook oglaševanjem; ampak z vprašanji:

 • kaj prodajamo (kakšne rešitve imamo, težave odpravljamo),
 • komu prodajamo,
 • kakšne so nakupne navade ciljnih skupin ter
 • kje in kako bomo našli potencialne stranke (in kako bomo povečali prodajo obstoječim).

Kaj  je v tem trenutku najbolj primerno za vaš primer, proračun in bo zadostilo vašim potrebam, doseglo cilje so vprašanja, na katera da odgovarja strategija digitalnega marketinga.

Zato naš osebni pristop temelji na obširni analitično raziskovalni osnovi. Le tako lahko najbolj učinkovito dosegamo specifične cilje.

 

Strategija digitalnega marketinga: načrt do uspeha na spletu

 

Tudi vaš zdravnik težko poda mnenje, in načrt zdravljenja, brez predhodnih preiskav. V svetu digitalnega marketinga opravimo analizo konkurence, analizo spletnih strani, SEO analizo, analizo analitike in na podlagi izhodišč razvijamo personalizirano digitalno strategijo usmerjeno v vaše cilje in stranke.

K vsakemu projektu pristopimo strateško in po naši metodologiji. Najprej izdelamo vse potrebne raziskave in analize ter strategijo s priporočili.

 • analiza stanja  in obstoječih aktivnosti
 • analiza ciljnih skupin (izdelava buyer person oz. profilov idealnega kupca; demografski in psihografski podatki)
 • postavitev ciljev in določitev KPI
 • izbor medijev (kanalov)
 • snovanje taktik in kampanj
 • priprava spletnih mest, vsebin, oglasov
 • vzpostavitev analitike
 • implementacija, merjenje in izboljšave

Kakšna je tvoja digitalna strategija?

 

V kolikor digitalni marketing izvajate delno ali v celoti sami vam lahko tudi samo svetujemo, po potrebi redefiniramo okvir, v katerem delujete.

Obliko sodelovanja in raven vključenosti v izvedbeni  proces vedno prilagodimo vašim potrebam in zahtevam. Tu smo, da vam pomagamo premagovati digitalne izzive in vas vodimo, korak za korakom vse do vaših poslovnih, prodajnih in marketinških ciljev.

Vsak celovitejši projekt zato potrebuje personalizirano strategijo digitalnega marketinga.

 

Izhodišča digitalne strategije se osredotočajo na 4 ključna področja

 

Vse več je digitalnih orodij, platform in kanalov ter s tem vse več načinov, za doseči vaše potencialne stranke. Preseči poslovne cilje.

Zato morate biti osredotočeni na kupce, nakupne navade in značilnosti:

 • kje doseči svoje potencialne stranke
 • kako jih pripraviti, do interakcije z vami
 • s čim jih spremeniti v lead/stranko
 • kako jih neprestano angažirati in razveseljevati tudi po prvi transakciji z namenom vzdrževanja dobrega odnosa in nadaljne prodaje

Ob tem je potrebno poenotiti tudi marketinško in prodajno funkcijo podjetja v enoten nastop in celovito ter enotno obdelavo strank.

 

 

Podrobnosti, digitalne strategije ki naredijo veliko razliko

 

Strategija digitalnega marketinga predstavlja izvedbeni načrt za vas optimalne kombinacije taktik in rešitev, ki bodo v celoti in najbolj učinkovito zasledovale vaše cilje. Z izbranimi mediji, sporočili in

Za popolno razumevanje vam predlagamo, da si preberete več tudi o vseh naših storitvah digitalnega marketinga in o osnovnih korakih do uspeha z digitalnim marketingom.

Tako postopanje vključuje identifikacijo primernih orodij, prijemov, kanalov in rešitev s področja spletnega oglaševanja, socialnih omrežij, spletnih iskalnikov ter elementov konvertibilnosti, vsebinskega marketinga,e-mail marketinga ter ostalih oblik digitalnega trženja, ki bodo pripomogle k maksimiranju učinkovitosti celotne vaše promocije in spletne prisotnosti vašega podjetja

 

Naročite svojo zmagovalno strategijo digitalnega marketinga

 

Pokličite nas na 031 806 600 ali nam pišite preko kontaktnega obrazca.