Vse za socialna omrežja

Certificirani svetovalci, globalne izkušnje, zanesljive rešitve, osebni pristop.

Najboljše rešitve za družbena omrežja so tiste, ki so preproste a obenem učinkovite

 

Tako, kot si ne predstavljamo več interneta brez socialnih omrežij, si ne predstavljamo brez njih niti poslov, marketinga in prodaje same. Pravilna raba socialnih omrežij in podpornih orodij v poslovne namene ima lahko multiplikativne učinke na uspešnost vašega podjetja in prepoznavnost vaše blagovne znamke. Vsi vemo, da je s pravimi potezami, možno vsakodnevno obveščati naše potencialne stranke, med tem ko se angažirajo na socialnih omrežij. A uporabniki ne uporabljajo več omrežij zgolj za namene povezovanja s prijatelji in znanci. Vse bolj pogost je trend poizvedovanja in brskanja po izdelkih in storitvah tudi na socialnih omrežjih. Obenem pa imamo oboji, uporabniki in poslovni subjekti enostavno možnost za komunikacijo: uporabniki lahko podajo svoje mnenje, komentar, všeček, lahko pa informacije tudi delijo, kar posredno in neposredno vpliva na vaš nivo prodaje predvsem pa preko lojalnosti strank zaradi povečane kredibilnosti vaše blagovne znamke, podjetja, izdelkov ter storitev.

 

Mnogim ciljnim skupinam kupcev sta obstoj in priljubljenost podjetja na družabnih omrežjih enako pomembni, kot uspešnost podjetja samega ter pomembno pripomoreta k uveljavljenosti vaše tržne znamke. Iz mednarodnih raziskav izhaja, da podjetja, ki učinkovito upravljajo z reputacijo na spletu, dosegajo v povprečju 15-20% večjo rast kot podjetja, ki na socialnih omrežjih niso prisotna.

 

Začnimo z majhnimi koraki

 

Naše rešitve za socialna omrežja pomagajo postaviti temelje vaši spletni prisotnosti, na katerih boste lahko gradili spletni marketing, blagovno znamko, dosegli nove ciljne kupce ter v kombinaciji z vsebinskim, email  ter video marketingom, postavili nove mejnike svoji spletni prisotnosti. Uporaba socialnih omrežij mora biti strateška in ciljno usmerjena, zahteva pa veliko širino znanj že iz samega področja pisne in vizualne komunikacije s strankami, poznavanje uporabe slikovnih orodij, orodij za hitro deljenje fotografij ter drugih elektronskih podatkov, orodji za spremljanje sledilcev, izdelavo nagradnih iger, dodatkov, itd..

Kot strokovnjaki za upravljanje s poslovnimi in osebnimi (le v nekaterih primerih) profili na družabnih omrežjih kot so: Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn, SnapChatInstagram itd. vam bomo z veseljem predstavili najboljše možnosti za izgradnjo vaše prisotnosti na družbenih omrežjih ter skupaj z vami izdelali realno strategijo trženja s pomočjo spletnih orodij.

Nove tehnologije bodo navdihnile vas, vaše zaposlene in ciljne kupce

Sodobne tehnologije omogočajo vedno bolj poenostavljene možnosti za doseganje vrhunskih prodajnih rezultatov s pomočjo viralnih prodajnih kampanj. Naše  rešitve za socialne platforme združujejo vaše poslovne cilje z možnostmi, ki jih ponujajo moderna spletna orodja. Ta posebna fuzija digitalnega s človeškim, omogoča, da v digitalni svet vnesemo osebnostni element ter na tak način dosežemo, povezanost in komunikacijo z in med ciljnimi uporabniki.

 

Socialna omrežja krepijo blagovno znamko, tako rekoč na gumb. Pinterest, Twitter, Facebook, Google+, Linkedin, Youtube. Upravljamo z njimi in oglašujemo na vseh socialnih omrežjih DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

 

Deljenje podatkov prinaša več poslovnih možnosti

 

Učinkovito upravljanje s socialnimi omrežji omogoča vašim uporabnikom pridobitev znanja iz širokega spektra poslovnih informacij, ki jih nudite, obenem pa s svojim doprinosom, komentarji in idejami sooblikujejo vašo spletno prisotnost. Kar vam uporabniki sporočajo na socialnih omrežjih je pogosto zelo kvalitetna povratna informacija o percepciji vaše blagovne znamke, kakovosti vaših izdelkov in storitev, ki jih lahko s pomočjo uporabnikov in orodji še oplemenitite, ponovno uporabite in tako izboljšate svojo nastop na trgu, ker ponudite tisto, kar si stranke zares želijo, po čemer same sprašujejo.

 

Kaj rešitve za upravljanje s socialnimi omrežji prinesejo vam in vašemu podjetju?

 

  • Velik zajem informacij. Več uporabnikov, kot pridobite, več informacij le-ti delijo in več informacij poslovnega in prodajnega značaja lahko uporabite v korist vašega podjetja. S pomočjo orodij za analizo informacij vaših uporabnikov lahko natančno analizirate, kdo vse so vaši  vroči sledilci in kakšne so njihove zahteve in pričakovanja ter tako pridobite vrednostne informacije, dodano vrednost, uporabno v nadaljnjih tržnih strategijah;
  • Prenos znanja med uporabniki. Sodelovanje med uporabniki je ključnega pomena saj s pomočjo družabnih omrežij izobražujete vaše kupce, s tem pa se vam odpirajo nove prodajne priložnosti in možnosti za rast;
  • Družbena vpletenost. Ustvarite številne spletne skupnosti skozi različne profile. Družbene platforme omogočajo, da pravo vsebino namenite pravim ciljnim kupcem, ne da bi pri tem med njimi delali razlike;
  • Prilagodljivost platforme. Družbena platforma se lahko prilagodi ali aplicira na novo ali obstoječo spletno stran.

 

Se vam zdi zapleteno?

 

Verjemite, niste edini. Številna podjetja se soočajo z izzivom kako upravljati s spletno prisotnostjo na družbenih omrežjih, kako povezovati, izobraževati in organizirati spletne kampanje ter izgraditi učinkovito spletno podobo podjetja in blagovne znamke.

Če se vam zdi, da nimate dovolj znanja na tem področju, smo prepričani, da ste prišli na pravo stran ter da imamo rešitve na vaše izzive. Enako velja, če ste sami že dosegli meje svojih zmogljivosti ali smatrate, da potrebujete naprednejše pristope nastopa in upravljanja reputacije na socialnih omrežjih. Pišite nam preko spodnjega kontaktnega obrazca in dogovorili se bomo za informativni posvet.

 

Povečajmo vašo prodajo s socialnimi omrežji

 

Pokličite nas na 031 806 600 ali nam pišite preko kontaktnega obrazca.