DIGITALNA AGENCIJA Z OSEBNIM PRISTOPOM

Smo vaš ključ do uspeha na spletu

Če se sprašujete kako povečati vidnost v spletnih iskalnikih, pridobiti več novih strank, prodati več obstoječim strankam, pridobiti več kontaktov ali kaj početi z obstoječimi kontakti ter kako jih monetizirati ali potrebujete le še boljšo, profesionalno in učinkovito spletno stran po meri, ste na pravem mestu!

Digitalna agencija z osebnim pristopom, strokovnjaki za spletne strani, SEO optimizacijo, digitalni marketing in spletno prodajo z več, kot deset letnimi globalnimi (ter lokalnimi) izkušnjami, dela po najboljših praksah, z neprestanim spremljanjem in implementiranjem novosti.

Ekipo sestavljamo izkušeni in nadobudni specialisti z obilo tudi globalnih izkušenj, znanja in že doseženih uspehov. Strokovnjake, posameznike, nas je v digitalno agencijo povezala ljubezen do dela in zavedanje, da smo v svojem delu zares izvrstni, v nekaterih pogledih, znanjih, izkušnjah, edinstveni v Sloveniji, in skupaj pomagamo podjetjem biti še boljši prodati več, rasti, kar nas navdušuje.

Svoje delo obožujemo, ker vam lahko učinkovito pomagamo biti še boljši in to nas plemeniti. Mednarodni projekti in nagrade niso naključje. Slovenskim in tujim podjetjem optimiziramo digitalni nastop “do roba”. Svoje delo opravljamo po vodilnih pristopih z uporabo naprednih orodij in rešitev digitalnega marketinga. Vse kar implementiramo  pa je povsem po meri, prilagojeno vašim ciljem, željam in potrebam.

Naš pogled na digitalni marketing

Najboljše se prodajajo izdelki in storitve z najboljšim marketingom. Marketing brez digitalnega, ne obstaja več. Samo pomislite kolikokrat dnevno sami in ljudje okoli vas primejo telefon v roke, gledajo v monitor svojega račnalnika ali prebirajo elektronska sporočla. Mi vam pomagamo v teh trenutkih prodati z optimiziranim proračunom.

Podjetjem in podjetnikom, kot ste vi svetujemo, pripravljamo strategije in implementiramo učinkoite rešitve digitalnega marketinga zadnjih generacij in po preverjenih najboljših praksah.

Izvajamo vodilne digitalne prakse in implementiramo učinkovite rešitve digitalnega marketinga, prilagojene vašemu specifičnemu primeru oz. bolj natančno rečeno, času, potrebam vašega posla in željam vaših kupcev. Smo digitalna agencija z ogromno znanja in izkušenj, kar nekaj skovanih uspehov in okno do tudi vašega uspeha na spletu.

DIGIMEDIA digitalni marketing, v številkah, smo digitalna agencija s: skoraj 10 let izkušenj in lastnega “know how-a”, več kot 15 lokalnih in več kot 45 globalnih izkušenih strokovnjakov,  več kot 150 strank in že več, kot 250 uspešnih projektov ali digitalnih kampanj. Naše storitve izvajamo v več jezikih (Slovenščina, Angleščina, Italjanščina, Nemščina, Ruščina, Hrvaščina, Srbščina, itd.) na še večjem številu mednarodnih trgov.

Ključi do vaših ter naših uspehov in konkurenčnih prednosti:

 • Ažurno spremljanje globalnih in lokalnih trendov na področju digitalnega marketinga in delovanja digitalnih (marketinških) agencij;
 • Popolno prilaganje strategij in rešitev trženja potrebam naročnika (rešitve na ključ);
 • Poglobljene študije posameznega primera, konkretnega trga, konkurence vaših potreb in potreb vaših strank, tako ko le najboljuspešne in priznane marketinške agencije;
 • Identifikacija in implementacija delnih ali celovitih personaliziranih strategij, taktik in učinkovitih rešitev digitalnega marketinga za doseganje ključnih kupcev in ciljev tako na lokalni, kot tudi na globalni ravni; nič več in nič manj kot točno tisto, kar potrebujete.
 • Analitsko strateški pristop usmerjen v vaše stranke, cilje in rezultate.
 • Zagotovilo kakovosti z uporabo le preverjenih trendov in vodilnih, najboljših praks ter najprimernejših sodobnih tehnologij zadnjih generacij  s področja digitalnega marketinga.

Posebni smo v tem, da se poglobimo z osebnim pristopom, po preverjeni metodologiji in naredimo to na po svojih najboljših močeh, zato se tudi vse bolj specializiramo v posamezne panoge, segmente in rešitve. Najboljši smo v izdelavi in optimizaciji spletnih strani, tako v sloveniji, kot v tujini. Si želite biti prvi v Google? Dogovorite se za posvet z našim glavnim svetovalcem.

Ekipa

Digitalno agencijo, ki diha in ustvarja po načelih vodilnih v panogi, sestavljamo:

 • Naš glavni svetovalec Matej, strokovnjak za digitalni marketing in optimizacijo spletnih strani z globalnimi izkušnjami
 • Specialisti za spletni dizajn in razvoj spletnih strani;
 • Specialista za spletno analitiko, strokovnjaki za uporabniško izkušnjo in optimizacijo konverzije ter vašega proračuna.
 • Programerji za razvoj spletnih mest in tehnično podporo;
 • SEO strokovnjaki;
 • AdWords in Facebook strokovnjak za učinkovite oglaševalske kampanje;
 • Izkušeni pisci spletnih vsebin, ki prepričajo;
 • Projektni vodja;
 • WSI mreža strokovnjakov in agencij po vsem sveti;
 • Partnerji in pridruženi;

Pri sestavi ekipe, izboru partnerjev in sodelavcev strmimo k temo, da vsi povezani uživamo v dejstvu, da vam lahko z nadpovprečnimi in izkušnjami nadpovprečno  učinkovito pomagamo prodati več in biti še boljši. Povezuje nas navdušenje nad svojim delom in dejstvo, da smo vsak zase vrhunski strokovnjak na svojem podrčju in v digitalnem marketingu vidimo neskončno dobičkonosnih rešitev za vaše izzive na spletu, v marketingu ter prodaji. V posameznih panogah in pri promociji specifičnih produktov ali storitev dosegamo odmevne rezultate tudi z manjšimi proračuni.

Globalne izkušnje, lokalna prisotnost

Če moramo izpostaviti ključno konkurenčno prednost, smo digitalna agencija, ki svoje uspehe dosega na nabranih globalnih izkušnjah in pridobljenih znanj ob tem. Izziv nam je bil vse najbogatejše izkušnje in prakse v tujini uveljaviti tudi v Sloveniji in jih prilagoditi slovenskim potrebam. V iskanju tiste iztopajoče učinkovitosti.

Veliko truda, napora in sredstev vlagamo v to, da redno spremljamo in absorbiramo, kaj se v (digitalnem) marketingu ter svetu prodaje in medijev dogaja po vseh kotičkih sveta. V naprej vemo, kaj bo jutri  izstopalo v digitalnem prostoru naše dežele, saj se trendi po večini oblikujejo na tujih, bolj zrelih tržiščih (ZDA, VB, Canada, itd.), za katerimi pa Slovenija vse manj zaostaja. A ne razumite, da je za to delo digitalne ali marketinške agencije lažje. Nasprotno, veliko težje je, že samo zaradi tega, ker je majhna ciljna publika, zato je še toliko bolj pomembno, da se učinkovito, skrbno, premišljeno in strateško porabi vsak cent vašega proračuna.

Kot moderna digitalna agencija, z ambicioznimi posameznik, lačnimi uspehov izredno radi in učinkovito oglašujemo na mednarodnih trgih. Ker je v takih primerih, potreben celovit nastop in ker strmimo k temu, da je naše delo implementirano po najboljših močeh, v mednarodnem trženju sodelujemo s strokovnjaki in partnerji, po vsem svetu, ki nam pomagajo ponudbo celovite storitve digitalnega marketinga izvajati po najboljših lokalnih praksah in s pristopi, ki tam delujejo.

V več kot sedmih letih smo v taki ali onaki obliki uspešno zaključili več kot 150 projektov. Počnemo pa le tisto, kar ocenimo, da lahko opravimo odlično in inovativno.

Drugačne in posebne nas delajo tudi človeška, noralna in poslovna načela naše digitalne agencije in delovanja vseh nas, ki so globoko zasidrana v vse naše poglede delovanja:

 • Osebni pristop, analitična in strateška naravnanost, osredotočenost na vas in vaše izzive, inovativnost, intuitivnost, odličnost, prijaznost, poštenost, pozitivna naravnanost, želja po nadpovprečnih dosežkih in rezultatih.
 • Večkrat preizkušene in uveljavljene metode dela, ki zagotavljajo nadpovprečno dodano vrednost in storitve najvišjega razreda;
 • Stalno spremljanje učinkovanja storitev;
 • Periodični treningi in izobraževanja naših strokovnjakov na vseh področjih spletnega trženja: spletne strani, SEO optimizacija, spletna prodaja, marketing, psihologija trženja in prodaje, itd.;
 • Stalna podpora globalne mreže partnerjev, prenos znanja, primerov dobrih praks in implementacija idej;
 • Dokazane večkratne povrnitve vložka v naše digitalne rešitve in priporočila.

Lahko prebirate knjige, obiskujete seminarje, gledate webinarje in brskate sami po spletu ali se prijavite na naše nasvete, ki vam bodo razkrili, kako izboljšati (digitalni) marketing in povečati prodajo. Vnesite vaš email naslov v kontaktni obrazec.

E-novice

NAROČITE SE NA BREZPLAČNE NASVETE, KI BODO IZBOLJŠALI VAŠ POSLOVNI REZULTAT IN POVEČALI PRODAJO

Ostanite na tekočem z najboljšimi praksami in zadnjimi trendi digitalnega marketinga.

Mednarodna prisotnost

Skupaj z mrežo lokalnih in mednarodnih partnerjev in strateških povezav zagotavljamo celovito izvedbo storitev v dogovorjenem roku, obliki ter v več jezikih, na še toliko več trgih:

 • Slovenščina;
 • Angleščina;
 • Italijanščina;
 • Hrvaščina;
 • Nemščina;
 • Ruščina;
 • Srbščina;
 • itd.

Povečajte prordajo! Zagotovite si vodilne rešitve in učinkovito digitalno trženje prilagojeno vašim potrebam in ciljem. Naredite naslednji korak na poti do uspehov v poslovnem ter digitalnem svetu in nam pišite prek kontaktnega obrazca ali na kontakt@digimedia.si in dogovorili se bomo za brezplačen informativni posvet. Z veseljem se bomo poglobili v vaš primer ter skupaj z vami našli najbolj ustrezno digitalno strategijo in rešitve za učinkovitejšo spletno prodajo in povečano prepoznavnost ter izboljšano komunikacijo s kupci.

Vaša digitalna agencija,

DIGIMEDIA, digitalni marketing

Naročite analizo obstoječe spletne strani

ANALIZA SPLETNE STRANI

analiza-web

Analiza spletne strani

Opravili bomo tehnično, oblikovno in vsebinsko analizo vaše spletne strani ter predlagali in implementirali izboljšave.

SEO ANALIZA

SEO Analiza. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

SEO Analiza

Preverili bomo vse tehnične in vsebinske elemente, ki vplivajo na uvrstitev vaše spletne strani v iskalnikih ter predlagali in izvedli izboljšave.

ANALIZA KONKURENCE

Analiza konkurence na spletu. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Analiza konkurence

Celovito bomo analizirali in primerjali vas in vaše konkurente ter vam predstavili načrt za izkoristiti prednosti in priložnosti.

IZDELAVA STRATEGIJE

Izdelava strategije digitalnega marketinga. DIGIMEDIA, digitalni marketing - WSI

Izdelava strategije

Vsak celovitejši nastop na spletu potrebuje celovito strategijo z usklajenimi taktikami, rešitvami, izborom kanalov in segmentiranim nagovorom.


Ime in priimek (obvezno):

Spletna stran (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Naročam:

Analiza spletne strani
SEO analiza
Analiza konkurence
Analiza spletne strani

Ključi do naših in vaših uspehov

1

metodologija

15+

držav v katerih oglašujemo

40+

strokovnjakov (doma in po svetu)

180+

uspešnih projektov in kampanj

 • učinkovitost
 • inovativnost
 • odličnost
 • intuitivnost
 • osebni pristop
 • zmagovita metodologija
 • najboljše prakse in zadnji trendi
 • vodilne tehnologije
 • se neprestano izpopolnjujemo
 • mednarodni certifikati in nagrade
 • bogate globale izkušnje in prisotnost

Nasveti, za povečanje prodaje

Aktualno

Pisanje člankov, blog, pravila

KAKO PISATI BLOG? 7 NASVETOV ZA PISANJE DOBRIH ČLANKOV

Pisana beseda je pomembno orodje komunikacije, ki je, z napredkom tehnologije in porastom svetovnega spleta, ponovno pridobila na pomenu. Z njo vsakodnevno komuniciramo v...
Izdelava spletnih strani Wordpress

IZDELAVA SPLETNIH STRANI: 10 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI WORDPRESS

V kolikor razmišljate o: prenovi spletne strani, si želite bolj enostavno dodajati in urejati vsebine, ali želite poenostavljeno upravljati spletno stran...
pristajalna-stran-landing-page

ANATOMIJA UČINKOVITE PRISTAJALNE STRANI V DIGITALNEM TRŽENJU

Ena večjih napak digitalnega trženja, ki jo še vedno prepogosto zasledimo v praksi, je pošiljanje obiskovalcev (z oglaševalskimi kampanjami ali optimizacijo spletne ...
Kako izdelati spletno stran 7 korakov

7 KORAKOV DO POPOLNE SPLETNE STRANI ZA VAŠ POSEL

Dandanes je spletna stran vašega podjetja veliko več, kot le informacijska točka, kjer stranke dobijo več informacij o vaši ponudbi; je vaše glavno prodajno orodje,...

Matej and his team did an awesome job in helping me figure out why my website dropped in rankings on Google after the last Google quality update this Summer (2017). He is very dedicated and was only SEO expert worldwide (from twelfth I contacted) that knew from the get go what have happen and what to do from here on. We correct everything and my site is ranking even higher now. Very recommended!

Ofir B., www.99bitcoin.com (Izrael, 2017)

Pohvale Digimedii in Mateju za odlično izdelano spletno stran, nad katero smo mi in naše stranke navdušeni. Priporočam!

Črt Banko, Crodent.net (2016)

Matej did a fantastic job with my SEO audit and competition analysis. He provided with detailed feedback about what specifically needed to be improved on my site and how to beat all the competition. The best SEO professional I ever worked with. I am now hiring him to complete several other SEO related projects.

Svetovno znan Afilliate Marketer James R. (ZDA, 2017)

Zelo sem vesela, da sem za izdelavo spletne strani izbrala Digimedio in Mateja, saj je človek, ki se za stranko zares potrudi, jo spodbuja in stalno spremlja, ji svetuje ter poišče najboljše rešitve za končni rezultat – izdelavo kvalitetne spletne strani in oglaševanja.

Manica Smrdelj, vodja profesionalnega vokalnega studia, Studio Cantica, Manica Smrdelj, /s.p. (2013)

Od prvega pogovora dalje so pristopil zavzeto, profesionalno in strokovno. Sprva niti nisem vedel kaj sploh splet prinaša, a želel sem si nekaj posebnega in učinkovitega. Kot so mi obljubili, so upoštevali vse moje želje, spletna stran je enostavna za upravljanje, oblikovana po naših željah in po pol leta prinaša dnevno nova povpraševanja ter polni več, kot tretjino hotela. Profesionalnost in zavzetost, ki je prinesla nepredstavljive rezultate. Toplo priporočam.

Samo, direktor družinskega hotela (2012)

Naše izkušnje

logo-stranka-wsi-anis-Izdelava-spletnih-strani-vsebinski-marketing-spletna-prodaja-B2B
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-marketing-crodent-seo-vsebinski-marketing-digitalno-oglasevanje
logo-stranka-heaven-spletno-oglasevanje-v-iskalnikih-google-oglasevanje-na-spletu-web
logo-stranka-marketinška-agencija-starman-on-page-seo-optimizacija-spletnih-strani-izdelava-spletne-strani
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-natuzzi-vsebinski-marketing-seo-optimizacija-za-google
coca-cola
logo-stranka-wsi-web-marketing-sunsweet-seo-optimizacija-spletnih-strani-vsebinski-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-xtreme-lashes
logo-stranka-wsi-marketinška-agencija-canon-1-seo-optimizacija-spletno-oglasevanje-iskalni-marketing
logo-stranka-digitalni-marketing-bmw
logo-stranka-digimedia-digitalni-marketing-toyota
clinica-da-mama
alea
mardi-gras-casino
logo-stranka-digitalni-marketing-bolcic-spletna-stran-analiza-spletnih-strani-analiza-konkurence-seo
logo-stranka-marketinška-agencija-3port