SEO ANALIZA SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN

Certificirani svetovalci, globalne izkušnje, zanesljive rešitve, osebni pristop.

 OCENI SVOJE SPLETNO MESTO

 

60% – 90% tvojih potencialnih strank vsakodnevno išče tvoje proizvode / storitve v iskalinih, kot je Google. Če se želiš prikazovat na prvi strani ali še povečati obstoječo vidnost, preberi zapis v celoti in zaženi SEO analizo.

V kolikor spremljaš naše vsebine, najverjetneje že veš, da spletni iskalniki, kot je Google, berejo in razumejo spletna mesta drugače, kot uporabniki. So bolj pozorni na detajle, ki človeku niso tako pomembni, kot so ključne besede, oznake za naslov, povratne povezave, tehnično ozadje in več. Na podlagi teh parametrov se iskalniki odločajo, katera spletna mesta so na prvi strani med rezultati in katerih ni.
 
Da si lažje predstavljaš, o čem govorimo, kje začeti z optimizacijo in kako spletni iskalniki ocenjujejo tvoje spletno mesto, zaženi brezplačno oceno tvojega spletnega mesta.
 
Generirala se bo hitra SEO analiza s približno oceno in izpostavljenimi nekaterimi pomankljivostmi. Za lažji pregled si poročilo lahko tudi preneseš (“Download”) – orodje je 90%+ zanesljivo in omogoča hiter vpogled v nekatere najbolj pomembne elemente, ki jih lahko pregleda samo orodje – “računalnik”), ne pokriva pa celotnega področja optimizacije. Več o celoviti SEO analizi, ki jo opravijo naši strokovnjaki, si lahko preberete, in jo naročite tukaj.