Matej Čotar

Certificirani svetovalci, globalne izkušnje, zanesljive rešitve, osebni pristop.

Iščete strokovnjaka, ki bi vam pomagal do novih mejnikov na spletu?

Osebno, v vlogi vašega svetovalca, vas bom pospremil od analize do dejanskega povečanja prodaje, na za vas najbolj racionalen način, po najboljših praksah, z uporabo preverjenih tehnologij in pristopov zadnjih generacij.

Podjetjem in podjetnikom, kot ste vi svetujem, načrtujem strategije in implementiram učinkovite rešitve optimizacije spletnih strani  ter digitalnega marketinga, zadnjih generacij po preverjenih najboljših praksah.

Crtificiran WSI strokovnjak za digitalni marketing in spletno prodajo, certificiran Inbound marketing strokovnjak, certificiran AdWords strokovnjak ter snovalec nadpovprečnih SEO in vsebinskih strategij.

Najboljše se prodajajo dobri izdelki in storitve z najboljšim marketingom. In marketing, brez digitalnega, ne obstaja več. Samo pomislite kolikokrat dnevno sami in ljudje okoli vas primejo telefon v roke, gledajo v monitor svojega račnalnika ali prebirajo elektronska sporočla. Skupaj s sodelavci vam v vseh teh trenutkih pomagamo prodati z optimiziranim proračunom.

Ker se v 60 do 90% primerov nakupna pot začenja v Google, smo se v zadnjih letih specializirali v SEO – optimizacijo spletnih strani in s tem povezane storitve.

partnerstvih z  vsemi največjimi organizacijami: Google, Hubspot, Hootsuite, Sempo, Marketo, Hootsuite, in drugi. Povezan s preko štiridesetimi priznanimi agencijami in svetovalci po vsem svetu. Ravno tako se strateško povezujemo v lokalnem in celotnem slovenskem prostoru.

Od samega začetka svoje poti delujem po najboljših praksah v panogi.  Neprecenljivo je tudi članstvo v največji in najbolj inovativni mreži za digitalni marketing, v svetu, WSI, in celoten “WSI know- how”, ki združuje 20 let globalnih izkušenj in preverjenih najboljših praks, ki zmagujejo tako po svetu, kot pri nas.  Skupaj s partnerji smo razvili tudi lastno metodologijo dela.

Spoznajmo se

Pokličite me na 031 806 600 ali mi pišite preko spodnjega kontaktnega obrazca, poklical bom nazaj takoj, ko bo to mogoče, in skupaj bomo preverili, kako lahko pomagam tudi vam.

Ime in priimek (obvezno):

Email (obvezno):

Telefonska številka (obvezno):

Spletna stran:

Sporočilo: