V neskončno veselje nam je, da vas lahko pozdravimo na naši novi spletni strani!

Certificirani svetovalci, globalne izkušnje, zanesljive rešitve, osebni pristop.

Po številnih urah dela, neštetih odločitvah, spremembah ? in veliko tekočine, nam je uspelo.

Digimedia imamo svojo prvo spletno stran v slovenskem jeziku. Oblikovali smo jo skladno z našimi željami in potrebami a predvsem za vas. Nova spletna stran je v celoti v slovenščini in predstavlja naše storitve, delovanje digitalnega marketinga, konkurenčne prednosti, ki vam jih prinašamo v digitalnem svetu, z unikatnim svetovanjem, strategijami in rešitvami digitalnega marketinga. Več o našem delu in nagradah si lahko preberete na naših podstraneh.

 

Še bolj kot nove spletne strani se pa veselimo vašega prvega obiska na našem blogu o digitalnem marketingu. Upamo, da se boste radi vračali v naš kotiček znanja in informacij, kjer se bomo trudili vam redno postreči s trendi, uporabnimi nasveti, smernicami, priporočili, odgovori in rešitvami na vse izzive s katerimi se srečujete v digitalnem svetu in svetu prodaje. Odlično poznamo kaj se dogaja v digitalnem marketingu in spletni prodaji na vseh koncih sveta. Globalne izkušnje in znanja nabiramo z delom in imenitnimi partnerstvi, ki nam omogočajo neprestan napredek in garancijo kakovosti. Sledimo vsem trendom, dobrim praksam, tehnologijam zadnjih generacij in dogajanju v okoljih, panogah, podjetjih naših strank. Z vsebino bomo pomagali razumeti digitalni marketing tudi vam in skupaj sprejeti najboljše odločitve za vas in vaš posel.

 

Da ne bi zamudili katero od objav se hitro prijavite na naše e-novice in redno prejemajte naše nasvete, ki povečujejo prodajo in zagotavljajo uspešnejšo prihodnost. Ne pozabite nam slediti tudi na socialnih omrežjih: Facebook, Linkedin, Twitter, Google spletna stran.

 

V kolikor potrebujete profesionalni nasvet,  odgovor ali rešitev pa ne zgubljajte časa in stopite v stik z našimi glavnim strokovnjakom za digitalni marketing.

 

Digimedia, digitalni marketing, vaš ključ do uspeha na spletu.