Kaj smo počeli v zadnjih letih?!

Certificirani svetovalci, globalne izkušnje, zanesljive rešitve, osebni pristop.

Tako naše stranke, kot mi, smo leto 2016 zaključili z nasmehom na obrazu. Skozi vse leto pa smo počeli tisto, kar imamo najraje in v čemer smo najboljši.

Rezultatski presežki našega dela, rast, specializacija, WMA nagrade, nova spletna stran, nekaj zares toplih (novih) sodelovanj in partnerstev, ter okrepitve v ekipi so pravi pokazatelj, kako smo delali in se gibali. Bogatejši smo tudi za leto izkušenj in novih znanj ter nekaj glavc: pridružila sta se nam še dva programerja, dva strokovnjaka za optimizacijo spletnih strani, spletni oblikovalec & strokovnjak za UX ter tekstopisec. Skupaj nas je tako 12 strokovnjakov, specialistov, polno zaposlenih v svoji smeri, ki na vaših projektih sodelujemo redno ali po potrebi.

Da lahko dosegate še boljše rezultate smo si privoščili tudi nekaj novih, imenitnih izobraževanj in orodij brez katerih ni vrhunskih rezultatov. Le tako vam lahko neprestano prinašamo uspehe in rešitve zadnjih generacij.

Dovolite nam, da se najprej pohvalimo z WMA nagradami, pa ne zato, da se hvalimo, a svoje delo opravljamo odlično in zagnano. Nagrade podeljuje Web Marketing Association, sami se jih pa še posebno veselimo, saj smo kot ekipa DIGIMEDIE aktivno sodelovali pri več spodnjih projektih izdelave spletnih strani in načrtovanju ali vodenju digitalnega marketinga:

? Sports Standard of Excellence za CDA Golf  www.golfcda.com

? Pharmaceuticals Standard of Excellence za Carolan Group  www.carolangroup.com

? Restaurant of Excellence za Sonoma- Cold Stone Creamery www.sonomacoldstone.com

? Food Industry Standard of Excellence za La Favorita  www.lafavorita.com.ec/aderezos

? Outstanding Website Award za The Davies  www.thedavies.com

? Outstanding Website Award za Learning Cycle Tutors   www.learningcycletutors.com

Delovali pa smo tudi doma. Izdelali, optimizirali in oglaševali smo personalizirane profesionalne spletne strani, storitve, izdelke in blagovne znamke.

Ob jubileju in 45 letnici obstoja smo izdelali novo spletno stran, ki je popolnoma prilagojena tudi zakonskim zahtevam, za poznano in priznano odvetniško pisarno Odvetništvo Starman/Velkaverh. Stran smo sooblikovali v sodelovanju z ekipo  Studi-a Kernel, ki je ob jubileju odvetniške pisarne, prenovila tudi logotip. Prečudovito so prenesli želje naročnika v realnost (nov logo).

Prenovili smo tudi spletno stran podjetju 3 Port, ki se ukvarja z razvojem informacijskih sistemov in aplikacij. Obstoječo vsebino smo prikazali v veliko bolj prijazni uporabniški izkušnji z enim nivojem manj  v globini. Implementirali smo učinkovito uporabniško izkušnjo in arhitekturo konverzije, poenostavljeno navigacijo in prilagojeno prikazovanje glede na velikost naprave v novem oblikovanju, tehnologiji in preoblikovani vsebini.

Poleg oblikovanja in izdelave učinkovitih strani smo tako doma, kot v tujini, uspešno izpeljali (in vodimo) kampanje email marketinga, iskalnega marketinga, Google oglaševanja in Facebook oglaševanja. Okrepili smo tudi sodelovanja s sorodnimi ponudniki in partnerji  iz panoge.

S pametnimi pristopi smo uspešni tudi z manjšimi proračuni. Eno takih bolj uspešnejših celovitih kampanj, izvajamo za našo že dolgoletno stranko CroDent.net. Če nadpovprečne dosežke izrazimo še v številkah, od 2,48%  do tudi več kot 10% konverzija obiskovalcev v povpraševalce (poslan email ali izpolnjena kontaktna forma ali klic) na izvedenih kampanjah. Velike zasluge za uspehe na tem projektu gre pripisati tudi angažiranosti in vložkom s strani stranke, ki naše aktivnosti in kampanje lead genertiona uspešno dopolnjuje z rednim upravljanjem reputacije in skupnosti na Facebook-u, sicer pa vestno in učinkovito sodeluje pri vseh aktivnostih že od začetka.

Največ pohval smo poželi za izdelavo in oblikovanje spletnih strani ter SEO – optimizacijo spletnih strani. Čeprav vsi opravljamo svoje delo v ekipi Digimedie s strastjo do tega kar počnemo, niso vsi dnevi prešerni. (Pre)več dela, nova znanja in izkušnje smo nabirali lahko le z uspešnim premagovanjem izzivov pred nami. Pozitivna klima in kreativno ter učinkovito premagovanje izzivov s celovitimi in premišljenimi strateškimi pristopi nam omogoča, ponuditi vse več vrednosti strankam tudi z raznimi analizami (konkurence, strani) svetovanji in izobraževanji (po meri). Prava interpretacija, točnih podatkov je osnova najboljših odločitev, dobre odločitve pa prihranijo čas, denar in vložen trud.

Da kovačeva kobila ne bo več bosa, smo postavili tudi našo slovensko spletno stran, na katero se obiskovalci vse bolj radi vračate in ponosni smo, da služi svojemu namenu. Dopolnili in še dodatno optimizirali/avtomatizirali smo si delovne in marketinške procese, prevetrili smo ponudbo ter optimizirali nabor strank. Najbolj ponosni pa smo na dejstvo, da smo ob vsej rasti, le še dvignili kvaliteto dela in nivo rezultatov, ter tako povečali zadovoljstvo strank (in partnerjev). Vaš nasmeh nam največ šteje!

Več primerov naših spletnih strani si lahko ogledate v galeriji na podstrani o izdelavi spletnih strani!

Topli in skrbni odnosi z usklajenimi pričakovanji in ponudba učinkovitih strategij ter rešitev digitalnega marketinga, zadnjih generacij, po meri vaših potreb ciljev in želja pa ostajajo naše vodilo tudi za prihodnost. Ob vsem tem in skupaj z vami rastemo tudi mi sami.

Vsem, ki sodelujete z nami, se za to zanimate ali nam za enkrat le sledite, ter vse najbližjim, se zahvaljujemo za podporo in zagotavljamo, da bomo z odličnim in inovativnim delom nadaljevali tudi v prihodnje.

Spremljajte nas in ostanite na tekočem z digitalnimi trendi.

V kolikor še vedno ne izkoriščate digitalnega marketinga, kot bi ga lahko, ali vas rezultati glede na vložke ne prepričajo, nam pišite preko kontaktnega obrazca in za roko vas bomo vodili do uspeha v digitalnem svetu.