Kdo smo in kaj počnemo?

Certificirani svetovalci, globalne izkušnje, zanesljive rešitve, osebni pristop.

Digimedia, smo vaša ključ do uspeha v digitalnem okolju. Ekipa lokalnih in tujih digitalnih nomadov z nekaterimi imenitnimi mednarodnimi partnerstvi.

Zagotavljamo vam celovite nasvete, rešitve, storitve in podporo za pospešiti in povečati prodajo, spletno prodajo, povečati vidnost v Google z optimizacijo strani (SEO), krepiti blagovno znamko, učinkovito komunicirati s strankami, upravljati z reputacijo in neprestano rasti.

S svojim nasveti, veščinami in učinkovitimi rešitvami pomagamo podjetjem in podjetnikom premikati mejnike digitalnega marketinga v rasti, prodaji in delovanju s pametnimi rešitvami zadnjih generacij. 

 

Globalne izkušnje, lokalna prisotnost

 

Digimedia diha in ustvarja skladno z zadnjimi trendi in osebnih vrdnotah ustanoviteljev.

 

Kar nas dela posebne, so veščine in rešitve ter načela poslovanja, globoko zasidrana v korenine poslovnih načel:

  • Večkrat preizkušene in uveljavljene metode dela, ki zagotavljajo dodano vrednost in storitve najvišjega razreda;
  • Stalna kontrola storitev in dostave storitev glede na želene rezultate;
  • Obvezni periodični treningi in izobraževanja naših strokovnjakov na področju spletnega trženja, digitalnih trendov, prodaje, marketinga, psihologije trženja in strateškega planiranja;
  • Stalna podpora globalne mreže partnerjev, WSI strokovnjakov, prenos znanja, primerov dobrih praks in implementacija idej;
  • Dokazana večkratna povrnitev vložka investicije kot rezultat metode našega dela.

 

Naša analitična metodologija dela je strateško usmerjena v uspehe. Oblikuje jo 8 korakov, ki nam pomagajo razumeti specifike vašega podjetja in pripraviti marketinški načrt, ki vam bo prinesel željene rezultate.

 

Koraki naše metodologije predivdevajo: raziskovanje, analizo, pripravo, izdelavo, implementacijo, testiranje, spremplanje in izboljšavo rešitev. Vsak izmed korakov ima specifično funkcijo in nam pomaga oblikovati in implementirati najboljši  digitalnega marketinga, ki je pisan na kožo vašemu podjetju, ciljem, eljam in portebam.

 

Naši partnerji

 

Mogočna mreža oglaševalcev

 

Pogosto nas boste slišali, da se bomo pohvalili z našimi mednarodnimi uspehi. To ne pomeni, da smo domišljavi ampak le, da smo na naše veščine, mednarodne izkšnje in dosežke, ponosni.

Naši mednarodni sodelavci, strokovnjaki, agencije in partnerji so razkropljeni po celem svetu. Vsak člen naše mreže je specializiran za svoje področje digitalnega marketinga in svoje znanje in izkušnje redno dopolnjuje. Prava skrivnost naše mreže tiči v znanju, ki ga gradimo, delimo in plemenitimo med seboj.

Izalnih strokovnjakov imamo vse predpostavke, da skupaj z vami izdelamo načrt digitalnega marketinga in ponesemo spletno prisotnost vašega podjetja na višjo raven.

 

Zaveza k odličnosti

 

Blagovni znamki Digimedia in WSI Digimedia Marketing sta zagotovilo za uspeh vašega podjetja. Povsod po svetu lahko najdete naše zadovoljne stranke. Naš franšizni sistem je bil večkrat nagrajen, prav tako pa se ponašamo s številnimi nagradami za naše spletne rešitve..

Raven odličnosti, ki jo zagotavljamo je rezultat internih zavez k odličnosti in profesionalnosti, ki jih redno ažuriramo in so plod več kot 20 letnih globalnih izkušenj s področja digitalnega marketinga.

Za vsakim uspešno izpeljanim projektom stoji ekipa sposobnih strokovnjakov. Člane naše ekipe izbiramo s posebno skrbnostjo. Poleg izkušenj in znanja, izbiramo naše kandidate tudi in predvsem glede na njihove osebnostne predpostavke, vrednote in potenciale.

 

Naše nagrade

 

V zadnjih letih smo bili tudi večkrat nagrajeni za naše delo z več WMA WebAwards nagradami in smo že nekaj let zapored tradicionalni prejemniki standardov odličnosti, kot sta nagradi Standard of Excellence in Outstanding Wsebsite. Zadnji naši nagrajeni projekti so predtavljeni tukaj.

V zadnjih letih smo z rezultati našega dela pobrali že več kot 60 WMA WebAwards nagrad in smo že nekaj let zapored tradicionalni dobitniki nagrad Standard of Excellence in Outstanding Wsebsite. Zadnji naši nagrajeni projekti so:

 

 

Kateri projekt imate pa vi v mislih za nas? Stopite v stik z nami preko kontaktnih obrazcev in dogovorili se bomo za informativni posvet.